👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 294
  • 389
  •   1
Отговори
# 120
Хм, точно вчера си похарчих колкото точки имах за ваучер за Озон, за сега е само добавен в портфейла ми де. Виждам че ми приспада сумата от поръчката, оставих я за след празника да я завърша че е жив пробиотик и не искам да се подмята от куриерите през почивните дни незнайно къде.
Не пише ли повече подробности при теб освен че не е успешно плащането?

# 121
Не съм имала проблем с плащането в Озон. Точно с ваучер от точките купих от там детско столче за хранене. Но първо си заредих ваучера в портфейла в сайта и после при самата поръчка мисля, че чекнах някъде да платя с портфейла. Пишете им през чата. Бързо отговарят и съдействат.

# 122
  • Пловдив
И аз не съм имала проблем с озон, дори първия път се свързах със сътрудник, че не бях отметнала да се приспадне сумата на поръчката от виртуалния портфейл. Съдействаха ми веднага, но аз никога не съм имала проблеми с тях и като съм задавала въпроси са отговаряли бързо и обширно.

# 123
Да няма ново предизвикателство за Великден, да не съм пропуснала нещо?

# 124
# 125
Всичките си точки харча само в Озон, никога не съм имала проблем с плащане. Вчера си взех последната пратка даже.

# 126
И аз не съм имала.
Как е потвърдена поръчката, а после не е минало плащането? Има ли доплащане?

# 127
Не знам как, за първи път ползвам точките и ваучър в Озон. В профила ми стоят две поръчки, едната потвърдена, другата отказана. Дано да е наред всичко.

# 128
Пазете се! Пак идва Хаштага!

Скрит текст:
3. Публикуване на отзив за книга с добавяне на хаштаг #BGMammaЧете

# 129
Тотално ни забравиха откъм предизвикателства - сякаш са в летен отпуск.
#BGMammaЧете, ама много хора четат само BGMamma 😂

# 130
Айде, пак този хаштаг ще е къде ли не 😏

# 131
  • Mediterraneo
Включително и в поста на мимоза, изключително не на място и излишно сложен. Ама да има.

# 132
Този # трябва да е само в раздела за книгите и то ако напишете смислено ревю, аз поне така разбрах.

# 133
Този # трябва да е само в раздела за книгите и то ако напишете смислено ревю, аз поне така разбрах.
Да, само ако публикувате коментар в групата Литературен клуб.

# 134
Включително и в поста на мимоза, изключително не на място и излишно сложен. Ама да има.
Запозната съм с правилата и с това, кога хаштага носи точки. Явно нищо не си разбрала от поста ми. Като не ти харесва - подмини.

Общи условия

Активация на акаунт