👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 301
  • 389
  •   1
Отговори
# 135
Сякаш няма анкета този път в новото предизвикателство?

# 136
# 137
  • Melmak
Точките само за теми, свързани с празника ли са?

# 138
Не. Пише, че ще има точки и в темите за деца. От 1 до 6 и от 7 до 18 г. и детски празници. Музика, концерти, театър, също.

# 139
Гледам, че темата "В момента чета" страшно се е раздвижила. И аз ще се включа в периода - тези дни довършвам една книжка.

# 140
Гледам, че темата "В момента чета" страшно се е раздвижила. И аз ще се включа в периода - тези дни довършвам една книжка.
А само на мен ли ми прави впечатление, че написаното е създадено от ChatGPT? Аз често го изполвам по различни поводи и съм му научила стила на отговорите.

# 141
  • Пловдив
Аз само забелязах, хора, които до преди това не са писали.
Не ползвам ChatGpt и не мога да констатирам, а и някои от книгите не съм чела.

# 142
Нали bg-mama искат да направят популярни съществуващи теми, да активизират потребителите, пишещи във форума, да намалят броя на само четящите. За мен е полезно.

# 143
Ами ще се разпиша тогава в Литературния, не е забранено. Simple Smile

# 144
Аз също не виждам нищо лошо. Нека пишат и хора, които не са писали. Аз чесно си признавам, никига не бях гледала какво има в този раздел, но като го отворих ми стана интересно.

# 145
Ами то нали това е идеята на тези предизвикателства. Бг-мамма не налива пари, защото сме много хубави. Има цел зад тази програма. Ако намеря време и аз ще скоча в другите раздели, за да видя какво става.

# 146
  • Пловдив
Тези, които се включват само, заради предизвикателството, след това изчезват от темите и списващите оставаме едни и същи. Иначе това е замисълът на програмата, но ако няма постоянство, не виждам голям ефект от "бум" за месец.

# 147
Знам, че е така, но все на някой ще му хареса и остане в тези теми. Няма как да са всички, участвали в този бум.

# 148
  • оттам, откъдето започва България
Посрещането с хаштаговете ни в темата на Литературен клуб беше "подобаващо".
Аз чета много, но покрай битовизмите въобще не съм се сетила да потърся тема, свързана с мнения за книги.
Точно сега явно е бил моментът, в който да открия такива теми.
Всичко това се случи точно с лоялната програма.

# 149
  • Mediterraneo
150 нови отговора в Какво чета не съм виждала. Отивам да чета, със страх. Това е тема, в която пиша от години и потребителите са една шепа.

Общи условия

Активация на акаунт