👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 304
  • 389
  •   1
Отговори
# 150
Това са писатели, не читатели Grinning
Плюй си в пазвата, след няколко дни ще се кротне работата.

# 151
Този път разделите общо взето не са ми по вкуса, но да видим накрая какво ще излезе.

# 152
Сега виждам, че има и дискусионна тема за лоялната програма 🤦‍♀️
Аз лично, не разбирам как разни спорадични кампании ще допринесат за друго, освен за същия спорадичен наплив към форума. Според мен е добре да се отчита активността и полезността във форума като цяло, а не само по време на кампаниите ✌️

# 153
Аз мисля, че целта е да се насочи вниманието към определени раздели и теми за тези, които не са ги забелязали до сега. И честно да си призная, аз не съм влизала в повече от половината раздели през последните години а явно има интересни теми там. Така, че да 100 ще погледнат заради предизвикателството и после ще се дръпнат, но вероятно 10 от тях ще открият теми в които ще останат да пишат.

Иначе относно отчитането аз мисля, че по време на кампании се отчита участието в целия форум, просто в посочените теми се оценява по-високо. В предното предизвикателство, не съм писала никъде в посочените раздели и пак си имах някакви точки.

# 154
Едни от най-приятните теми, които чета редовно вече са наспамени от разни потребители...за съжаление. Ще съберат точки, ваучери и т.н. и активността е до тук 🤷‍♀️

# 155
  • оттам, откъдето започва България
Може би е по-добре да се фокусирате върху информацията, която споделят потребителите, а не върху хаш тага.
Поне аз така правя и не ми пречи. Simple Smile

# 156
  • София
Третата ми поръчка с точки е тази раница от Декатлон :

Много приятен модел, лека и функционална.
Все още е налична и в разпродажба  : https://www.decathlon.bg/p/331607-517747-ranitsa-essential-24-l- … -yarkozhalto.html

# 157
Само да кажа, че вече ваучерите от Декатлон ще бъдат валидни само за един месец.
До сега бяха до една година.

# 158
Дали вече са направили така, че вече използваните кодове да се маркират автоматично като използвани?🤔 Едва ли, ама да питам все пак...

# 159
До сега ваучерите Декатлон бяха с валидност 2 години. Не намирам промяна на условията.

# 160
Получих имейл, ще го потърся...

# 161
Да не е за ваучер за 10 лв подарък, които раздаваха няколко пъти? Те са с кратка валидност.

# 162
  • София
Купих ваучера за Декатлон непосредствено преди да направя поръчката. С 2 години валидност е. Ако има някаква промяна, то тя е от последните 4-5 дни.

# 163
Няма промяна за тези ваучери.
Промяната касае ваучерите от лоялната програма на Декатлон (които се обменят срещу точки в профила)

"Здравей,

Искаме да те информираме за предстояща промяна в условията на нашата програма за лоялност.

От 01.06.2025 г. ваучерите, генерирани чрез програмата, ще бъдат валидни за 1 месец от датата на издаване.

Важно: Всички ваучери, генерирани преди 01.06.2025 г., ще запазят досегашния си срок на валидност от 3 месеца.

Пълните условия на програмата ще бъдат актуализирани на 01.06.2025 г.
Поздрави,

Екипът на DECATHLON Bulgaria"

# 164
Ето от Декатлон, но е за тяхната лоялна програма, объркала съм се.

Скрит текст:
От Декатлон:
 да те информираме за предстояща промяна в условията на нашата програма за лоялност.

От 01.06.2025 г. ваучерите, генерирани чрез програмата, ще бъдат валидни за 1 месец от датата на издаване.

Важно: Всички ваучери, генерирани преди 01.06.2025 г., ще запазят досегашния си срок на валидност от 3 месеца.

Пълните условия на програмата ще бъдат актуализирани на 01.06.2025 г.
Поздрави,

Екипът на DECATHLON Bulgaria

Общи условия

Активация на акаунт