👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 305
  • 389
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В коя тема се обявяват новите предизвикателства от лоялната програма ? Мерси

# 166
paranoir
В тази
https://www.bg-mamma.com/?topic=1752852

Да ви се похваля - от последното предизвикателство нямам и една точка даже. Joy

# 167
  • Телиш/Плевен
В коя тема се обявяват новите предизвикателства от лоялната програма ? Мерси

ЛОЯЛНА ПРОГРАМА: Кампании и предизвикателства

# 168
Зная, че някъде имаше линк за връзка с администратори или не знам какви точно са.
Моля за линк. Благодаря.

# 169
  • Телиш/Плевен
Пролетно цвете, в момента няма тема, в която да отговарят, само тези контакти са посочили:
Цитат
При конкретни казуси можете да се свържете с нас на следните мейли:
Съпорт от страна на BG-Mamma: loyalty@bg-mamma.com
Съпорт от страна на IncentivAI: support@incentivai.io

# 170
Интересно какви са тези опити за злоупотреба, които са били установени по време на последното предизвикателство. До там ли стигнахме за едни ваучери.... Rolling Eyes
Иначе и аз нямам точки, но не съм се и старала. Мислех да пиша ревю на книга, но се отплеснах. Grinning Писах си както обикновено, даже може би и по-малко.

# 171
Аз имам към 2500 точки и ги обмених за Озон, обаче не взех нищо интересно - поръчах едни лекарства.
Обаче има бъг и ми показва, че си стоят в профила - не могат да се обменят (втори път имам предвид) и не изчезват:

# 172
И при мен същото, не с толкова точки де.

# 173
Аз имам 1000 точки този път и това ми е максималното от кампании досега. Имам 3 поста в литиратурен клуб, всичко останало ми нормалното за периода.

# 174
  • София/Севлиево
И аз имам 1000 точки и ги обмених,но тук още ги виждам.Явно наистина е бъг.Още обаче не мога да схвана как се вдигат звездите.Още си седя на "злато",а мислех че като мина 12000 мнения ще стана "платина"...

# 175
Не е на брой публикации тоя рейтинг, освен и че почти постоянно има нещо бъгнато по него и че до момента не служи и без това за нищо.
На брой натрупани звезди е, някъде ги пишеше колко за всяко ниво. Същите звезди които по време на предизвикателство се гледат при раздаването на точки накрая на периода. Извън това време мисля че пак си се трупат звезди но само за рейтинга важат. А той всъщност пък за нищо не е, нататък евентуално уж нещо си, дето не се знае какво ще е.

# 176
Най-накрая синята линия на баджовете ми е мръднала значително.😁 Не че служи на този етап за нещо, но се изненадах, защото беше зациклила от доста време.
Пак имам точки и пак са с обичайното ми поведение във форума. В Инсентив обаче числото не е кръгло, както беше тук.
Най-дразнещото е, че продължавам да виждам съобщение, че имам Х точки за осребряване (което не изчезва, въпреки че ги прехвърлих вече).😐 Сега разбрах защо недоволстваха някои хора след предишното предизвикателство; аз за първи път го виждам.

# 177
  • София/Севлиево
Да, оттатък точките за прехвърляне бяха 999 цяло и нещо си...

# 178
  • Телиш/Плевен
Още обаче не мога да схвана как се вдигат звездите.Още си седя на "злато",а мислех че като мина 12000 мнения ще стана "платина"...
В общите условия пише как се печелят звезди и колко са необходими за всяко ниво.

# 179
  • София
Да, оттатък точките за прехвърляне бяха 999 цяло и нещо си...
Да, и при мен така - уж имах 1000, а прехвърли 999,71. После обаче добави 1000 към осребрените ми точки. Много странно...

Общи условия

Активация на акаунт