Отговори
# 120
Привет момичета
Въпросът ми не е по темата, но не намерих къде другаде да го задам.
Не съм от Варна, но ще използваме празниците да опознаем града.
В коя част на града е най-подходящо да наемем апартамент? Да има удобен автобус до центъра и морската градина и лесно да се излиза към Балчик, в онази посока. Центърът го изключвам заради паркирането.
Благодаря предварително

# 121
В коя част на града е най-подходящо да наемем апартамент? Да има удобен автобус до центъра и морската градина и лесно да се излиза към Балчик, в онази посока. Центърът го изключвам заради паркирането.
В
Чайка няма синя зона, ако това имате предвид за паркирането.
Иначе на центъра може да търсите апартамент към който има гараж/паркомясто.
и долната част на Бриз ( покрай бул княз Борис I )

# 122
Лесно да се излиза към Балчик Simple Smile  само не се набутвайте посока Златни и посока Виница. Няколко дни е АД и по двата пътя

# 123
Бързат да завършат преди летния сезон, или още се влачат с ремонта ?

# 124
Благодаря за съветите
Кой път е препоръчителен за Балчик?

# 125
Кой път е препоръчителен за Балчик?
в момента тече ремонт на едното платно на главния път за север ( Златни Пясъци, Албена, Балчик ) но извън пиковите часове си се минава нормално. Иначе през селата Wink гугъл мапс и waze ще ви кажат кой от двата да вземете в конкретния момент.

# 126
Днес ми се наложи до Балчик да ходя,  Винишкият път задръстен заради това, че включват кооперация към ВиК, отделно разбутали били светофара на Виница 22 сек за тези по главния път и 60 сек за излизащите от Виница. По  пътя за Златните задръстването по обяд е било от Евскиноград посока Варна
Накрая през Прилеп, която също е в ремонт, но предпочетох малко дупки по Прилеп, отколкото да прекосявам половината град в час пик

# 127
Направо се отчаях
Бях планирала и Евксиноград и Аладжа манастир
Дано по празниците спрат ремонтите

# 128
Ремонтите и да спрат, пътят няма да бъде отворен.

# 129
  • Варна
Направо се отчаях

В Евксиноград се влиза само с група, по предварителна заявка.

# 130
Направо се отчаях

В Евксиноград се влиза само с група, по предварителна заявка.
Да, знам. Писах им на мейла, но не работят. Може и заради ремонтите.

# 131
На мен не ми харесват тъмните хора, които цяло лято, по цял ден и нощ стоят / лежат по пейките около църквата Св. Петка. Тоалетни са им храстите и завивките им и те скрити отстрани. Просташката им  музика от телефон, пиянски скандали.... Това е мое инфо от миналото лято, да не би сега да са ги изгонили?
Къде да напиша оплакване?

И още нещо, това политика на Варна ли е или на цялата страна: "Данък смет се заплаща, дори и жилището да е празно от години"

# 132
  • Варна
От кога е така около Света Петка, аз съм израстнал там и вечер пиехме понякога по бира с приятели, беше чисто и тихо, не съм виждал такива елементи? Май всичко отива към по-зле..... Едно време по тези пейки имаше майки с бебета, сега не знам дали сядат ама ако го правят те едва ли знаят кой се търкаля там през ноща.

# 133
Не съм минавала скоро и аз, но нали цивилизоваха Шишковата градинка, та може да са се преместили там.

# 134
E aз нали писах за Св. Петка, умирисано е на пикоч  навсякъде.. По Македония от общината до Св. Петка вуни като минаваш, а градинката е потрес. Не мога да разбера защо такива емблематични градинки не се почистват системно. До МУ ако не са майките да чистят ще е същата мизерия.
Елементарно дюнерджийниците не ги задължават да мият мазнотиите от тротоара, лятото си мирише на гранясало .. и старателно ги бойкотирам

Общи условия

Активация на акаунт