Хайде на театър - 15

• 34 989
  • 738
  •   2
Отговори
# 555
Еее хайде сега, искаш да кажеш че не може половината да се оставят с опция за закупуване на каса, с останалите онлайн? Това нещо сигурно става с 1-2 клика.. хотелите могат да си обявят по 5-6 стаи в букинг, а останалото на рецепция, тук защо да е невъзможно.
Отделно могат да си направят пенсионерски билет на каса, който да е винаги с по-ниска цена, абонамент за повече постановки, какво ли още не.. въпрос на гъвкавост и желание. Нищо ново няма да се измисли, абонамента от десетилетия работи навсякъде дори за футболни мачове.
Електронната опашка за концерти и ограничението за брой билети, за да се избегне препродажба също работят добре.

# 556
Не вярвам да се гордеят и е по-добре да я спрат тази инициатива според мен… А не вярвам всички, които се редят сега на опашките да са целевата група. Ако си отишъл там и купуваш  билети на килограм по-скоро прилича на друго …

# 557
Едва ли пенсионерите са им целева група...Те през останалото време са на 10 лв за Камерна зала и сцена " А. Карамитев" и на определени редове на Голяма сцена (без премиери)...

# 558
  • София
Аз чаках 3 часа първия ден от промоцията, като отидох сутринта 5 мин преди отваряне на каса Север. Мисля, че е трябвало да избера втория ден 22.05. около 11:00 или ранен следобед, защото проверих на сайта и все още имаше много налични билети, а хора споделяха, че не са чакали повече от половин час.
Хубавото е, че купих за “Народът на Вазов” още за същия ден 21.05. на промо цена и ми хареса, Вергов в ролята на Иван Вазов беше неразпознаваем и Ал. Василева като Мунчо беше приятна изненада.

# 559
Кой е сайтът на Народния театър във Фейсбук?

Ето ФБ-страницата им. Simple Smile Явно ПР-ката ни чете, защото днес е снимала още няколко актьори на опашката - направи ми впечатление, че Бойка Велкова е с 2 различни тоалета на 2-е снимки... ама карай Grin
Скрит текст:
На мен тази страница не ми се отваря.
Сигурно защото още чакам от госпожица Попчева да ми върне парите от отменени представления през месец октомври миналата година и й бях писала във фейсбук.

Имам същия опит с тях и с конкретната ПР служителка. А защо при толкова сигнали не са взети никакви мерки?

# 560
Здравейте! "Куклен дом" част 2 може ли да се гледа без да сме гледали първата част?

# 561
Искам да благодаря за препоръката за “Граф Монте Кристо”, чудесно беше 😍

# 562
  • София
Ако прочетете преди това сюжета на Нора - да, може, но все пак имайте предвид, че това е продължение на Нора от друг автор - завръщането на Нора след години в дома й. Да допълня - все пак много по-завършено и въздействащо ще бъде да си гледа първо Нора, иначе малко се губи смисълът. Ще е както едно време прочетох Граф Монте Кристо - не знам защо вкъщи като дете намерих втора част, страшно загадъчно беше да прочета отмъщението, преди да съм прочела защо отмъщава. Joy
Препоръчвам Нора на Кулябин да гледате в НТ, за мен е страхотна, макар че не на всеки се харесва, заради модерния прочит с писането на мобилни съобщения. Втора част е съвсем класическа.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 08:13 от Olive

# 563
Много приятен Граф Монте Кристо гледах тази вечер. Красив театър с приказна атмосфера. Искрено ме разсмиваха Георги Гоцин и възхитителният Юлиян Петров (който заедно с Александър Хаджиангелов са истински факири в Камъни в джобовете).
Всички актьори играят с такъв хъс и кеф, че буквално се вижда как го правят с удоволствие.

# 564
  • Галифрей
Връщам  се от “ Едни момичета” от Народния театър,  страхотно беше и много ми хареса. Смях се бая залата беше пълна без две места. Аз седях на трети ред  леко на високо отстрани  малко, виждах идеално,само дето столът се клатеше и аз не смеех да мръдна много да се облегна,аащото щях да се изтърся.
Иван Юруков  уникален, наричам си го българският Дейвид Тенант. ❤ Всички актьори играха страхотно. Той има прекрасна химия с всички

# 565
Днес взех билети за Народния. Чаках час, порадвах се на слънцето, запознах се с хора. Имаше и млади, и възрастни. Удоволствие е да видиш, че култура всъщност се търси, и то от всички поколения. За мен беше приятно и различно. Нон стоп пазарувам онлайн - дрехи, книги, храни от производители. Усетих, че личният контакт, получените препоръки носят стойност и повече удоволствие.

# 566
Аня, наистина беше така както го описа. Стори ли ми се, или Койна накрая много бързаше да се изнесе от сцената? И някак ми остави усещане като да й беше лошо или нещо подобно..
А Калин, ах! 😍

# 567
Честно казано, на Койна ми избоде очите етикетът от химическо, който бяха пропуснали да махнат от костюма ѝ.
Калин ме изненада също приятно колко е младолик, но и също колко е нисичък. 🫢

# 568
И аз го забелязах:-))

# 569
  • София
На мен не ми е много младолик. 😂

Напомням за промоцията на Театър София. Току-що купих 3 билета за Пинокио през юни, на цена 5 лв всеки. 😲

Общи условия

Активация на акаунт