Хайде на театър - 15

• 34 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз видях едно свободно място за 31 за Хеда Габлер на 10 ред партер и го купих. Реших да отида… Другите 3 дати не ми бяха удобни, но и за тях има места само странични и на последните редове на 1 и 2 балкон.

# 616
Аз видях едно свободно място за 31 за Хеда Габлер на 10 ред партер и го купих. Реших да отида… Другите 3 дати не ми бяха удобни, но и за тях има места само странични и на последните редове на 1 и 2 балкон.

Оооо, ще го гледаме заедно на 31 май. Simple Smile
Но не знам на кои места сме, защото мъжът ми взе билетите и не съм погледнала все още местата.
Ще ми е интересно и вашето впечатление! Аз ще пиша също след представлението.

# 617
Здравейте, от няколко месеца ви чета за вдъхновение и мисля, че е време да се включа активно в темата Simple Smile
Много благодаря за препоръките за "Дишай"! За първи път гледах Елена Телбис и съм много впечатлена от нея! Бойко Кръстанов тук също ми хареса. За него бях малко предубедена, тъй като "Отчаяни съпрузи" нещо не ме грабна, но с "Дишай" ме спечели.
Скоро гледахме и "Сън в лятна нощ" в Младежкия театър. Мисля, че ще стана почитател на Диана Добрева. Много ми допадна цялостната ѝ визия за постановката! И актьорската игра беше, както винаги в Младежкия, на ниво. Млади и талантливи актьори, част от които видях за първи път. Като цяло много харесвам състава в Младежкия театър и досега там слабо представление не съм гледала, а сме доста редовни посетители.

Някой дали има впечатления от "Опасни връзки" (отново в Младежкия театър)?

# 618
  • София
Днес гледах "Перфектни непознати" на Театър София в Сълза и смях.
Вече съм позабравила филма, но според мен си се движиха по него. Много ми хареса, актьорите всички бяха чудесни също. Имаше някои много смешни моменти. Оценка 5/5.
Хората зад мен бяха безкрайно нагли, пожелавам и на нас и на тях да не стъпят повече в театър, очевидно не е за тях.
Не стига, че закъсняха, ами имаха и претенции да си седнат точно на техните места и раздигнаха сума ти народ. Приказваха си, на единия му звънна телефона. По едно време даже мъжът вдигна телефона, след което човекът до него му направи забележка. Наглецът очевидно, обаче не се е спрял, защото скоро след това чух, че му се прави забележка, че си чати...
И невъзпитаният индивид каза на човека, който му направи забележка, че вече прекалявал. 😱😱😱
То съм виждала, виждала наглост, ама такова нещо не бях виждала.

# 619
Здравейте! Връщам се от " И верният отговор е". Ами, нямам търпение да кажа, че е страхотна постановка! Бях много скептична, защото принципно съм си такава (особено по отношение на театъра, с което не се гордея), но съм толкова впечатлена и щастлива, че постановка ме развълнува така. Много ми хареса как играят Боряна, Луиза и Христо - играят толкова завладяващо, че не усетих как мина времето. Бях предубедена, защото мислех, че може да е някакъв глуповат, опростенчески хумор, ами, не - беше си откровено забавно, а актьорската игра правеше образите супер автентични. И в крайна сметка, това е една постановка за семейството (даже на някои трогателни моменти, си поплаках). Готова съм да я гледам пак в първия възможен момент. Силно препоръчвам!

# 620
Днес гледах "Перфектни непознати" на Театър София в Сълза и смях.
Вече съм позабравила филма, но според мен си се движиха по него. Много ми хареса, актьорите всички бяха чудесни също. Имаше някои много смешни моменти. Оценка 5/5.
Хората зад мен бяха безкрайно нагли, пожелавам и на нас и на тях да не стъпят повече в театър, очевидно не е за тях.
Не стига, че закъсняха, ами имаха и претенции да си седнат точно на техните места и раздигнаха сума ти народ. Приказваха си, на единия му звънна телефона. По едно време даже мъжът вдигна телефона, след което човекът до него му направи забележка. Наглецът очевидно, обаче не се е спрял, защото скоро след това чух, че му се прави забележка, че си чати...
И невъзпитаният индивид каза на човека, който му направи забележка, че вече прекалявал. 😱😱😱
То съм виждала, виждала наглост, ама такова нещо не бях виждала.

И аз имам билети за "Перфектни непознати" за юни. Колебаех се малко за него, така че се радвам да прочета добър отзив.
А тези хора явно са имали за цел да покажат всичко, което не се прави в театър.

# 621
Цяло ветрило от примери имам какво се прави все по-често в театрите: пие се, яде се, говори се – и по тел, и с този до теб, спи се….
На Коварство и любов до мен дойде двойка. Жената още с влизането разпери лакти над парапета (бяхме на балкон) и така стоя през цялото време, за да прави балончета с дъвката си. Мъжът (облечен с анцуг) коментираше постоянно и недоволстваше как нищо не чува. Поне си беше изключил звука на тел и го беше оставил на вибрация. В един момент реши да вдигне и да си говори. Явно го беше срам да каже, че е на театър, защото започна с: На кино съм.

Довечера съм на prima facie.

# 622
Еми то с това държание може и на кино да се възприема 😂 щом пуканките още не са навлезли, всичко е точно.

# 623
Аз за това рядко ходя на кино, като видя как влизат в салона, все едно са на пикник, пуканки, сандвичи, стокови, десерчета...
И като започне едно шумкане, мляскане, тракане, полудявам.
На път е и в театрите да стане така...

# 624
  • Beyond the stars
След пореден много положителен отзив за “И верният отговор е” реших да проверя за Sofia summer fest билетите. Само на мен ли ми направи неприятно впечатление цената? Под 39лв е единствено някакъв standup.  Плюс неяснотите до последно при лошо време какво се случва от предни години, май това лято ще пропусна феста.
30% нагоре в цената, ще ми трябва известно време да преглътна. Blush

# 625
Иначе в Тheatro отсам Канала най-евтините са по 37 лв. (35 + 2 лв. такса някаква за онлайн обработка).  Бяхме на 13-ти ред. Всички в салона, или поне около нас, бяха културни. Имаше хора с напитки, но не е било дразнещо, даже и на мен ми се прииска да си взема, но не знам къде я държиш, не ми се вижда удобно. Чувала съм, че в театрите в западна Европа (специално в Англия) има храна и напитки, не знам дали е вярно.
"Дишай" и "И верният отговор е" са прекрасни постановки. Много се радвам на темата, защото сигурно нямаше да отида на "И верният отговор е", въпреки че я знаех, а съм и перничанка Simple Smile)). "Дишай" май я видях в профила на Елена Телбис, защото я следя онлайн. То май това са ми 2-те постановки за изминалите 2 години, така че за мен са топ попадения.
След пореден много положителен отзив за “И верният отговор е” реших да проверя за Sofia summer fest билетите. Само на мен ли ми направи неприятно впечатление цената? Под 39лв е единствено някакъв standup.  Плюс неяснотите до последно при лошо време какво се случва от предни години, май това лято ще пропусна феста.
30% нагоре в цената, ще ми трябва известно време да преглътна. Blush

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:20 от anmasu

# 626
“Дишай” е уникална!
Тази вечер Елена играе и Prima facie.

# 627
  • Beyond the stars
Просто ми направи впечатление за Summer fest-a в сравнение с миналата година и ми се стори доста рязък скокът.

Иначе със сигурност споменатите постановки си заслужават гледането.

# 628
Ооо, много ще е яко на Summer fest, не съм била на открита сцена, какви са били цените миналото лято? Мен много ме учуди, че най-евтината цена е 35 лв., но явно в синхрон с всички повишени цени. Много харесвам Елена Телбис, така че някой може да сподели за тази "Prima facie". Искам да гледам Иван Юруков в постановка, а и Милица Гладнишка. Препоръчаха ми " Чамкория" и "Грамофон".
“Дишай” е уникална!
Тази вечер Елена играе и Prima facie.

# 629
  • софия
Иначе в Тheatro отсам Канала най-евтините са по 37 лв. (35 + 2 лв. такса някаква за онлайн обработка).  Бяхме на 13-ти ред. Всички в салона, или поне около нас, бяха културни. Имаше хора с напитки, но не е било дразнещо, даже и на ми се прииска да си взема, но не знам къде я държиш, не ми се вижда удобно. Чувала съм, че в театрите в западна Европа (специално в Англия) има храна и напитки в театрите, не знам дали е вярно.
Вярно е. Храна не съм видяла в салона, чаша вино/шампанско е нормално. Има безплатна вода. Там има театрална култура и не се пречи един на друг, но пак няма специално място за чаша в залата. Слагаш я до/под стола. Приятно е и допълва преживяването.

Доп. Много хора сме писали за Prima facie в предходни теми.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:38 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт