За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 114

• 25 001
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
За комарите има някакви гривни в Тему-то, не им вярвам особено, ама не са скъпи 4-5лв. Сега като излизаме слагам долу в коша на количката устройството против кърлежи на кучето. 😂

# 271
За комарите има някакви гривни в Тему-то, не им вярвам особено, ама не са скъпи 4-5лв. Сега като излизаме слагам долу в коша на количката устройството против кърлежи на кучето. 😂
Какво е това устройство и ефективно ли е? Може ли линк?

# 272
На кучето ли? Не знам кое точно е, нито дали има ефект. Някаква висулка. https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/tickless-27806
Още не съм видяла кърлеж, ама може да е съвпадение. Взехме го веднага щом един познат каза, че имало вече. Някои не са особено доволни, така че не знам. Имам и "рецепта" от темата за кучета:

Може да пръскаме отдолу багажника.

# 273
Аз като се замисля, мен комарите ме спукват, въпреки репеленти за възрастни, та какво остава за разни детски. Наистина комарите сякаш са се променили, спрямо това което си спомням, когато аз бях дете.

# 274
Здравейте
Тъй като никъде не намирам информация, моя разбойник вече отказва да пие пробиотика си Омни панда разтворен с малко вода, камо ли с АМ, та въпроса ми е мога ли просто цялото съдържание да го разтварям в цялото количество мляко, а не както е описано в 10-15мл мляко/вода?
Благодаря

# 275
  • София/Севлиево
Аз го давах със спринцовка точно защото не го искаше.

# 276
Аз го давах със спринцовка точно защото не го искаше.

Толкова се е усъвършенствал, че всичко плюе пробвах какво ли не, даже и докато го храня да спра и да дам от друго шише резултата е плюене 😂

# 277
Аз го давам цялото в млякото 🙄 Никога не съм го давала отделно. Не мисля,че е проблем. Изчаквам 10мин и давам.

# 278
Здравейте, мами, искам да попитам, вие на каква възраст сменихте зимния кош на количката със седалка? Моето бебе е на 4 месеца и 20 дни и постоянно си надига главата от зимния кош и иска да гледа напред, изобщо не иска да стои легнала. Дали е рано да го сменя?

# 279
Здравейте, мами, искам да попитам, вие на каква възраст сменихте зимния кош на количката със седалка? Моето бебе е на 4 месеца и 20 дни и постоянно си надига главата от зимния кош и иска да гледа напред, изобщо не иска да стои легнала. Дали е рано да го сменя?
С първото дете го смених към 4ти месец, първо защото зимния й беше малък (тя въррвеше доста висока) и второ поради същата причина. Когато започваше да мрънка когато беше в легнсло положение, леко повдигах коша за да може да си гледка. Сега с второто е същата работа, мисля скоро да сменям коша. 😃

# 280
Смених го към 6-я.
Според мен е рано. Може да се надига, но кръстчето още е слабо. На нас ортопеда ни каза - седнало положение, след 6-я месец. Малко преди 6-я бяхме на контролен и тогава ни разреши.

# 281
  • до най-прекрасния мъж
Точно на 3 м и 20 дни беше детето, когато минахме на изцяло лятна количка, но с напълно легнало положение. Това прекрати драмата с нежеланието да лежи в коша за новородено на комбито. Нашата имаше, обаче, напълно легнало положение и така я слагах първоначално. После повдигах по много малко (с колани беше), докато не се изправи съвсем към и след 6-ти месец. В коша за новородено редовно стоеше набрана на коремна преса в опит да гледа навън.

# 282
Здравейте
Тъй като никъде не намирам информация, моя разбойник вече отказва да пие пробиотика си Омни панда разтворен с малко вода, камо ли с АМ, та въпроса ми е мога ли просто цялото съдържание да го разтварям в цялото количество мляко, а не както е описано в 10-15мл мляко/вода?
Благодаря
Можеш. То е написано да се разтваря в малко количество и да даваш първо него за да си сигурна, че ще го изпие. Щом си изпива млякото няма проблем.

# 283
  • Пловдив
И аз към 4 месец смених зимния кош, при все че и с двете деца беше зима.

# 284
Много съм притеснена , как взимате урина на момиченце на 6м преди три дни взех (1ва снимка ) с колектор резултатите бяха ужас , днес пак взех средна струя резултатите са къде къде по-добри , но пак 2+ за бактерии. Няма темп ,няма тъмна,миришеща урина  няма никакви симптоми. Пуснах и и стерилна урина , може ли + бактерии в общото изследване , а в стерилната да не излезе ?

Общи условия

Активация на акаунт