За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 114

• 24 476
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Ако това е истинска информация ще има широка гласност...ако не се лъжа още с баткото преди 5 години циркулираше из пространството. За мен лично е фалшива.
Да не говорим, че ако има тежки или летливи метали...ще има висока смъртност и други заболявания в производството.

# 631
Знам ги въпросните статии и въпросното "изследване". Нищо важно не са открили. Тежките метали са проблем при определена концентрация, иначе в микро дози ги има абсолютно абсолютно навсякъде. Точно микро дози в рамките на "незначително" са открити и някой вече прави сензации от едно няма нищо

# 632
И аз знам, че било за щатите това. Ама, те там по принцип храната им е с друг контрол, не като в ЕС. Дори съм чела, че използват съставки, забранени в ЕС в Доминос например.

# 633
И аз съм попадала на тази информация, но не знам колко е вярна. На 9 месеца може да опиташ и с кухня.

# 634
Мами, моля препоръчайте изпитани джапанки за баня и хавлиен халат с качулка за 2-годишно дете?!

# 635
Защо не попитате в раздела за 1-6 години?

# 636
  • София
Мами, моля препоръчайте изпитани джапанки за баня и хавлиен халат с качулка за 2-годишно дете?!
Халати, кърпи и.т.н взимам от "Панагюрище" , по моловете имат магазини, също така и от Wikiki съм взимала хубави халати за баткото, които добре попиват.
Джапанки от Декатлон взимам за банята и за заниманията по плуване.Имат подходящи за малки деца

# 637
  • Пловдив
Аз съм доволна и от турските халати,

не отговарят на размера си, но иначе попиват добре, в банята ползва чехли тип кроксове.

# 638
Защото темата е за бебета и деца от 0+ месеца.
Вие, ако не можете да дадете препоръка за конкретни продукти продавани в България, моля, подминете!
Защо не попитате в раздела за 1-6 години?

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 22:56 от bubastet

# 639
Джапанки взех за малкия от Декатлон, с ластиче са отзад, много удобни, не се хлъзгат, бързо съхнат и са бюджетни, около 10 лв.
Халат от Инглиш хоум, много хубава материя,попива добре, само, че нямат голям избор на цветове, бяло, сиво и бежово са цветовете им.

# 640
Много благодаря!  ☺️
Халати, кърпи и.т.н взимам от "Панагюрище" , по моловете имат магазини, също така и от Wikiki съм взимала хубави халати за баткото, които добре попиват.
Джапанки от Декатлон взимам за банята и за заниманията по плуване.Имат подходящи за малки деца
Благодарности! ☺️ Ние използваме крокса за домашни пантофи към момента, но и аз мислех в баня да я пъхна с него.
Аз съм доволна и от турските халати,

не отговарят на размера си, но иначе попиват добре, в банята ползва чехли тип кроксове.
Много благодаря! ☺️Ще хвърля и аз едно око там.
Джапанки взех за малкия от Декатлон, с ластиче са отзад, много удобни, не се хлъзгат, бързо съхнат и са бюджетни, около 10 лв.
Халат от Инглиш хоум, много хубава материя,попива добре, само, че нямат голям избор на цветове, бяло, сиво и бежово са цветовете им.

# 641
  • до най-прекрасния мъж
+1 за джапанките с ластик от Декатлон, но мерете на място, за мен да удължени. Взех на детето 22-23 преди две години и още ѝ стават, а вече носи 26-27 обувки. Тогава ѝ бяха доста дълги. Халат взех от детски магазин до нас, но не помня марка. Турски е.

# 642
Много благодаря. ☺️
+1 за джапанките с ластик от Декатлон, но мерете на място, за мен да удължени. Взех на детето 22-23 преди две години и още ѝ стават, а вече носи 26-27 обувки. Тогава ѝ бяха доста дълги. Халат взех от детски магазин до нас, но не помня марка. Турски е.

# 643
  • Пловдив
Ако става въпрос за тези джапанки, мерете на място, защото големият ми син точно във възрастта 1-2г. му бяха тесни и изобщо не влизаше крачето, с други обувки/чехли не сме имали този проблем.

# 644
  • София
Ако става въпрос за тези джапанки, мерете на място, защото големият ми син точно във възрастта 1-2г. му бяха тесни и изобщо не влизаше крачето, с други обувки/чехли не сме имали този проблем.

Да, може би на дете с по-пухкаво краче няма да му станат.
Ако е по-пухкаво крачето, търсете кроксове.

Общи условия

Активация на акаунт