Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 32 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, аз съм след трансфер на замразен петдневен ембрион с добро казество, изследван, днес е ден 9-ти, в Понеделник съм на кръвен, но ми е доста миньорно настроението, защото не усещам гърдите си напрегнати и като цяло знам, че трябва да съм позитивна, но сме след 4-то безуспешно инвитро и малко ми е трудно с розовите очила, знам че има доста момичета без симптоми, но някак си гърдите според мен е много сиурен симптом, ако са се получили нещата... 
При две от четирите ми бременности не съм имала болка в гърдите.
Всъщност само при извънматочните ме боляха. Според мен не е задължително да са болезнени.
В момента, през цялата стимулация са ми много чувствителни, та едва ли това ще е признак на бременност евентуално.

# 361
Не всички жени имат чувствителни гърди като симптом. При мен бяха още по време на стимулацията и от приема на прогестерон. По време на самата бременност ту бях напрегнато, ту нищо.. не се отчайвай, дочакай теста, може да те изненада приятно

# 362
При мен напрежение в гърдите се появи едва след положителен тест. Не се притеснявайте, при всеки е различно. 🙂

# 363
На мен днес ми е 9ти след ЗЕТ и не съм особенно обнадеждена, предните два трансфера имах всякакви усещания и нямаше дори имплантация, този не усещах нищичко  освен леко напрегнати гърди и ди мислех че е станало, а от вчера и те изчезнаха и започна лек ПМС, моя тест е за утре, но имам чувството че ще се побъркам и за това мисля да го пусна днес
Здравейте, аз съм след трансфер на замразен петдневен ембрион с добро казество, изследван, днес е ден 9-ти, в Понеделник съм на кръвен, но ми е доста миньорно настроението, защото не усещам гърдите си напрегнати и като цяло знам, че трябва да съм позитивна, но сме след 4-то безуспешно инвитро и малко ми е трудно с розовите очила, знам че има доста момичета без симптоми, но някак си гърдите според мен е много сиурен симптом, ако са се получили нещата... 

# 364
Пуснете си тест днес за да не се побърквате.  9ти ден на 5 дневен ще отчете. При мен тест на 7ми ден на 6 дневен отчете.

# 365
На мен днес ми е 9ти след ЗЕТ и не съм особенно обнадеждена, предните два трансфера имах всякакви усещания и нямаше дори имплантация, този не усещах нищичко  освен леко напрегнати гърди и ди мислех че е станало, а от вчера и те изчезнаха и започна лек ПМС, моя тест е за утре, но имам чувството че ще се побъркам и за това мисля да го пусна днес
Аз също мисля, че ако пуснете днес ще се види.. При мен на 6-7 ден след СЕТ на 5 дневен ми отчете дори пиклив тест, но за такъв не ви съветвам на толкова ранен етап.. Аз лично заради пикливите много се бях притеснила , защото няколко дни под ред чертите бяха с по-слаба наситеност от първия.. и добре, че послушах момичетата тук и си пуснах кръвни.. Действайте и успех! 😊

# 366
Разписвам се и аз (отново). Трети ЗЕТ трансфер на 5.05 в понеделник, 2х6-дневни, и двата със забележки по морфологията, но единия все пак разчитаме на него. След предните два “пренавити” опита сега макар да го мисля, гледам да си карам ежедневието. Плюс от стимулациите и предишните биохимични резултати цикълът ми стана 22-29дни, а беше по часовник на 25 дни, та даже не знам ако не е станало кога да го очаквам…та…. чакам си кротичко и каквото сабя покаже! :-о
Но вече ходя на работа. И ако нещо ме притеснява е това, че стоя седнала, и съответно сгъната в корема. не че не са ми казали да си карам денят както обикновено, а не да лежа и почивам след трансфер, само да не вдигам тежко и без секс. Но ме гложди това седене сгъната. Разхождам се често, но пак трябва да седна на бюрото Sad

# 367
Няма проблем, че си сгъната, освен, ако не ти опъва и ти е неудобно. То сега е толкова малко, че едва ли му пречи, че си седнала и малко навела напред.
Успех, на всички чакащи ❤️. Според мен вече можете да си направите кръвен и ще отчете резултат, jalana и Winter.

# 368
Пуснете си тест днес за да не се побърквате.  9ти ден на 5 дневен ще отчете. При мен тест на 7ми ден на 6 дневен отчете.

Пуснах тест, защото ще се побъркам и аз мисля, че ще отчете и сега са най-напрегнатите часове докато излезне.Винаги съм мразела този момент, стоиш и чакаш, но много ви благодаря момичета за подкрепата и утешителните думи. Дано се похваля.

# 369
Здравейте, писах в друга тема но да попитам и тук - над 42.5 нг/мл прогестерон в деня на свеж трансфер не е ли много високо

# 370
Alira няма повод за притеснение, ако нямаш постоянен дискомфорт. Успех 🍀❤️

jalana Стиснати палци 🍀❤️ на 9-ти ден със сигурност кръвния ще покаже категорично.

# 371
И аз се включвам отново .На мен днес ми е 9ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче и ЧХГ е 73 .Мисля ,че за този ден е добре .В неделя ще пусна пак и дано се е удвоило хубаво 🙏.Това ми е 6 трансфер от септември до сега .Този път реших да не се пазя и да лежа ,а на следващия ден заминахме за Гърция и там една седмица не се сещах за трансфера .И като се прибрахме в България започнаха филмите ,симптомите и надеждите .Надявам се ,че това ми е помогнало психически да се справя .Успех на всички чакащи 🙏🙏🙏🙏

# 372
Момичета излезна ми резулатата и не мога да си намеря място от щастие, ЧХГ 349 на 9ти ден след трансфер на две пет дневни снежинки. Мисля че резултата е добър и се чудя да пускам ли пак в понеделник.

# 373
Ако това е първи кръвен тест за този трансфер - аз бих пуснала още един. Да се види удвояване.
Иначе резултата е много добър! Стискам палци да върви нагоре! 🍀

# 374
Благодаря, да може би е по добре да пусна за собствено спокойствие, и може би и прогестерон въпреки че съм на циклогест 2 х1 и  сутрин Пролутекс, ще видя и док какво ще каже когато ми звънне.

Общи условия

Активация на акаунт