Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 722
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Sneji, много съжалявам! Много се надявах днес да ти се е удвоил резултатът Sad

Щом го чувстваш по-добре да си починеш - така направи.

# 631
Удвоява се до 72 часа, изчакай преди да се откажеш. А то е почти 40, така, че има шанс според мен. Дано е така! Не помня 3 дневни ли бяха или 5 дневни. Ако са 5 дневни, резултата наистина е нисък, но ако са 3 дневни, има шанс, така си мисля.

# 632
Здравейте момичета,
Вие работите ли след пункция и трансфер? Работата ми е в седнало положение и се чудя дали ще мога да работя.... За първи път ще ми е и въобще не съм наясно с нищо....

# 633
Elast, здравей препоръчват мерки само при тежка физическа работа, иначе работа на бюро става, само разходки и без тичане, тенис и такива спортове.

# 634
  • София
Снежи, удвояването се случва между 48 и 72 часа. Още си в нормални граници.

Власт, след пункции съм почивала около седмица, но след трансфер съм си водила нормален начин на живот. Само спирах да вдигам тежко и от спорта оставях само плуването.

# 635
Момичета, от болницата казаха да не спирам лекарствата докато не започне да пада. Като ги попитах какъв смисъл има с тези стойности и ми казаха, че всякакви случаи са имали. Та продължавам до петък.

# 636
Sneji, дано имате късмет. Не се навивай излишно, но.. 🙏🍀

# 637
  • София
Снежи, според калкулатор за чхг, при теб удвояването е на 62,7 часа или на 2,6 дни.
До 72 часа в началото е нормално.
Наистина не спирай нищо и повтори пак след още 48 часа.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 20:36 от Fever Ray

# 638
Здравейте момичета, да споделя мои лични наблюдения. Само един път съм имала бременност- биохимична, но не ми излезе нито една пъпка по лицето преди очакваната дата за цикъл. Всеки друг пък, включително и след неуспешния трансфер се появяват гадовете:)
Естествено при всеки е индивидуално и не е гаранция. Аз за мен си май само това забелязах.

# 639
Момичета, от болницата казаха да не спирам лекарствата докато не започне да пада. Като ги попитах какъв смисъл има с тези стойности и ми казаха, че всякакви случаи са имали. Та продължавам до петък.

При мен първите 2 теста, които направих бяха по същия начин .. първи тест 96.7 след 2 дни 159 .. Тогава си мислех че е биохимична .. Но след още 2 дни пуснах отново беше 574 и последния тест който пуснах беше след още 2 дни и беше 1230 .. Та по това, което изчетох и видях по мен .. При някой жени в началото е възможно по-бавно покачване на стойностите.. Не се отказвайте да вярвате ! Бременна до доказване на противното ! Simple Smile

# 640
Добро утро момичета . Днес ми е 7 ден аз броя и деня на трансфера, ако пусна кръвни ще покаже ли 🙂🍀

# 641
  • София
Пусни на ден 9, без да броиш трансфера.
6-ти ден е твърде рано.

# 642
По-добре на ден 9, определено. Аз като пуснах на ден 5 и си вкарах филма.

Сега съм решила да си изчакам ден 9, което е 31.05.

# 643
Здравейте аз днес си пуснах 9 ден на 2 петдневни ембриона 🍀 чакам да излязат резултатите

# 644
Здравейте,

Записвам се тук, 4 ден на 5 дневен след ФЕТ на балансиран изследван ембрион 4бб, никакви симптоми освен, че на втората нощ имах крампи и болка в корема и разройство, ако това са симптоми и то добри. Меки гърди, никакви крампи повече. Това ми е втори трансфер на единственото замразено ембрионче, което имах, предвид и годините ми и съм малко отчаяна вече, че пак няма да се получи и този трансфер, въпреки, че праих и хистероскопия и имах малко срастнати тъкани, които отрстраниха и инфекция която излекувахме преди трансфера още през март. Правих ИМПО и Импо плюс също, правиха ми вливка и лепило преди трансфера и вземам Програф, Преднизолон Кортико, Акарс, Циглогест два пъти слагам, Пролутекс си бия два пъти пак и отделно Фолиева, Витамини за бременни, омега 3 и Колаген Хиалурон.
След трансфера ми излезе и цитонамазката, която е уж задоволителна, но виждам и някакви протесителни неща там, които не разчитам какво значат точно.

Не знам как ще издържа да чакам още 10 дни за тест, голямо напрежение и като нямам никакви симптоми още повече се отчайвам.

Водя здравословен начин на живот, не пуша, не пия алкохол, тренирам, движа се, не знам каква е причината на здрави ембриони да не се имплантират при мен вече, всичко, което се изисква лекаря от мен го следвам и правя:(

Успех на всички в тази трудна борба с много стрес , чакане и една торба пари дадени отделно много ограничения.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:11 от Stine Jensen 729211

Общи условия

Активация на акаунт