Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното увеличение на ЧХГ след трансфер на ембриони?
Какви симптоми могат да се появят след трансфер на ембриони?
Какви съвети дават участниците за справяне с болката след инжекции с пролутекс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното увеличение на ЧХГ след трансфер на ембриони?
Нарастването на ЧХГ след трансфер на ембриони е важен индикатор за успешна бременност. Обикновено се очаква нивата на ЧХГ да се удвояват на всеки 48-72 часа. Нивата на ЧХГ при 13-ти ден след трансфер трябва да бъдат значително по-високи, но е важно да се следят индивидуалните показатели на всяка жена.
-
Какви симптоми могат да се появят след трансфер на ембриони?
След трансфер на ембриони могат да се появят различни симптоми, но е нормално да няма симптоми веднага. Имплантацията на 5-дневни ембриони може да настъпи между 6-ти и 10-ти ден след трансфера, но някои жени могат да почувстват симптоми по-рано. Най-важно е да се наблюдават индивидуалните реакции на организма.
-
Какви съвети дават участниците за справяне с болката след инжекции с пролутекс?
-
Какво може да означава зацапване след ембриотрансфер?
-
Какво е значението на качеството на теста за бременност след трансфер?
ходихте ли на работа докато чакахте времето за теста? Аз лично мисля че ще се побъркам от лежане вкъщи. Преди малко докато простирах може би леко напрегнах коремен мускул и малко се шашнах…дано всичко е наред. Споделете как преживявате тези дълги дни в чакане
Почивах си, изобщо не ми се е ходило на работа. Лежах си на дивана 2 седмици. Четох книги, обърнах си внимание. Така или иначе след бебето вече рядко имам този лукс.