Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 31 671
  • 740
  •   2
Отговори
# 465
NikkiGeorgieva това е просто ужасно! Много се надявам да успеят да овладеят нещата без крайности!
В действителност и дума ли не може да става за медикаментозно? Поне да се спре развитието, да не стават по-големи поразии и да се даде шанс на тялото да изчисти!
Съжалявам наистина, през какво сте минали и минавате!!!

# 466
Моят съвет е да дойдеш в София. Тук са най-добрите. И задължително репродуктивен специалист. Нз в Надежда ли, при Калчев ли,но не отивай в Бургас. Според мен се обади в някаква репродуктивна клиника и обясни случая. Те ще реагират бързо и адекватно.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 22:08 от Stefaniya

# 467
Е как нямат инструмент за лапараскопия ... Аз Надежда не ги препоръчвам (но виждам, че има много доволни момичета), ако имаш възможност ела в София и се примоли на Калчев. В темата за забременяване след аборт една съфорумка сподели, че и от Турция реагирали бързо, но вече с превоза не знам как става.

# 468
Аз също съм на мнение, че репродуктивна клиника е по-добра опция.

# 469
NikkiGeorgieva, ужасно много съжалявам за всичко през което минаваш 😞🙏

# 470
Аз не съм пациент на Надежда, но имам наблюдения, че с много тежки случаи се захващат.  Доколкото знам Стаменов е много опитен лекар. За добър лекар съм чувала, че и шефът на Шейново Велев. На мен лапароскопия ми е правил д-р Попов, който вече е в Надежда, но според мен ако се звънне в репродуктивна клиника, те самите могат да преценят кой да извърши операцията.

# 471
Ники, много съжалявам. Звънни на МЦ Калчев и обясни на телефона , че си много спешен случай. Обикновено откликват на такива сложни случаи и ако д-р Калчев е в София да те вземе спешно. За мен той е най-добрия в хистеро и лапароскопията и прави безкръвни операции. Кажи че си от Бургас и е спешно.

# 472
Можело медикаментозно, ако било в по-ранен етап… Вече било късно. Но утре пак ще питам.
Ходих при още един лекар, който определено ме посъветва въобще да не се съгласявам да ме оперират във Варна. Той е бивш техен колега и ги познава много добре, както и способностите им. Според него нямало кой да ми направи лапароскопия и със сигурност щели да ме отрежат през корема. Вярвам му. Върнах се при лекуващия ме гинеколог и му съобщих, че се притеснявам за утрешната операция да не стане коремна и о каква изненада, ама тя ще е коремна на 100% защото нямали някакъв специален инструмент за лапараскопията.
За сега плана е да ме оперират в Бургас, но за съжаление чак в петък. Дано дотогава няма проблеми, защото ако се спука ще стане доста спешен случай и ща неща ще ме оперират коремно тук…
Утре и в сряда съм отново на преглед за да следи доктора какво се случва и в четвъртък пътувам за Бургас да ме приемат и подготвят за операция в петък сутринта.
Естествено с моя ненадминат късмет при трансфер на един ембрион защо да не се раздели на две и да стане двуплодна бременност…
За Плевен ме посъветваха да търся доктор Александров, но утре мога да се опитам да потърся и този, който ми предлагате.

Много съжелявам за ситуацията ти и моля се много бързо, лесно да се реши въпроса. Само да кажа че и аз съм от Варна и ме пратиха при Александров в Плевен в сърце и мозък, за друга операция, но все пак дано да ти е полезен отговора ми. Останах много много доволна и от него и от болницата. С две ръце ти го препоръчвам. Както и да вземеш едно мнение от баща му във Варна Кателия Александров, много много са силни с тежките случаи, ако имаш нужда пиши ми ще ти дам контакта на акушерката му във Варна да си запишеш спешнн час при него

# 473
Ники, много съжалявам. Звънни на МЦ Калчев и обясни на телефона , че си много спешен случай. Обикновено откликват на такива сложни случаи и ако д-р Калчев е в София да те вземе спешно. За мен той е най-добрия в хистеро и лапароскопията и прави безкръвни операции. Кажи че си от Бургас и е спешно.
Абсолютно съм с 2 ръце за Калчев.. това, което съм чувала от познати за него е само добро!!!

# 474
Ники ,това е ужасно ,което ти се случва .Пожелавам ти успех и стискам палци всичко да мине по най-лекия начин .Просто е толкова несправедливо ,че чак се ядосвам ,как е възможно такова нещо .Надявам се да намериш най-добрия лекар за теб и да се случи чудо 🙏🙏🙏

# 475
Здравейте!Днес ми направиха ЗЕТ,четвърти подред.В Селена съм и там доктора изследва прогестерон в деня на траснфера и резултата излиза след направен трансфер.Имам ли шанс според вас с прогестерон 6.45ng?
Сега съм на пролутекс 2х1,дуфастон на 8 часа и утрогестан вагинално 2х2

# 476
Здравейте! Прогестеронът преди или след трансфера ви го изследват? На мен ми предстои в четвъртък ЗЕТ и до момента никакви кръвни не са ми пускали и се чудя дали е ок. ЗЕТ-ът ми е на ЕЦ и към момента поставям само Утрогестан 2х1 300мг.

Иначе по групите съм чела, че е добре да е поне 15ng. Свържете се с лекарката и попитайте дали е нужно да Ви увеличи дозата.

# 477
Прогестеронът го изследват като ви приемат за трансфер,но резултатът излиза след трансфер.

# 478
Здравейте!Днес ми направиха ЗЕТ,четвърти подред.В Селена съм и там доктора изследва прогестерон в деня на траснфера и резултата излиза след направен трансфер.Имам ли шанс според вас с прогестерон 6.45ng?
Сега съм на пролутекс 2х1,дуфастон на 8 часа и утрогестан вагинално 2х2
Здравейте! При кой доктор сте? При Ставрев ли? Аз съм при д-р Матев, но бях СЕТ и не ми направиха тест за прогестерона преди трансфера, което много ме изненада.
За съжаление трансфера ми е неуспешен, но тепърва предстои да говорим с доктора какво ще правим.

# 479
Ники, моля се всичко да се развие по най-щадящия за теб начин! Вярвам, че колкото и страшно да звучи, лекарите ще направят най-доброто и ще имаш нов шанс за следващ опит! ❤

При мен на ЗЕТ на ЕЦ прогестеронът е изследван както около овулация, така и в деня на трансфера. Тогава ме викаха 2 часа преди самия трансфер да дам кръв, за да може репродуктивният ми специалист да има готов резултат преди да е извършил трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт