Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 30 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Stine, пожелавам ти успех на този трансфер!

Аз съм седми ден и освен придърпвания в яйчниците и обострено обоняние, друг симптом нямам. Вече на много места прочетох, че симптомите не са сигнал за успех, така че до теста, няма да се отказваме Simple Smile

# 646
Момичета да се запиша с отрицателен тест съм . И сега всичко започва наново

# 647
По-добре на ден 9, определено. Аз като пуснах на ден 5 и си вкарах филма.

Сега съм решила да си изчакам ден 9, което е 31.05.
Направо мисля да изчакам датата 🙂 на 06.06 .

# 648
здравейте, на вас изписват ли ви акард след трансфера? Понеже засега имам полочителен тест и съм чела, че не е много полезен, а ми казаха да го пия до прегледа т.е приблизително месец след трансфера ...

# 649
Момичета да се запиша с отрицателен тест съм . И сега всичко започва наново
Много съжалявам  Sad Въпреки това, не трябва да се губи надежда. Няколко месеца почивка и после пак. Поне моя план е такъв при евентуален неуспех и при мен. 🍀🤗

# 650
Stine Jensen 729211, PAP 3А не звучи съвсем добре, макар и да пише в резултат задоволително. Сигурно ли е, че всички инфекции са излекувани?

Pepsilota, съжалявам . Имате ли други ембриони?

Успех на чакащите момичета.

# 651
Здравейте момичета май няма да има ден който да не ви попитам по нещичко ☺
От два, три дни мястото на което си бия инфекцията фраксипарин е посиняло и сякаш е подуто

# 652
От два, три дни мястото на което си бия инфекцията фраксипарин е посиняло и сякаш е подуто

Редувай страните и слагай на поне 1 -2 см от синьо и подуто.

# 653

Може да се мажете с крем от арника, много помага за синините. Мен само това ме спаси. Simple Smile

# 654
Толкова инжекции с хормони си слагах (14 дни стимулация) и нямах никакви проблеми, но този фраксипарин ми разказа играта - синини, подутини, малки подкожни кръвоизливи.. Пълен ужас беше. Опитвах различни места, различен ъгъл на поставяне, охлаждане след това, затоплях го под мишница преди това - няма и няма.
Много ми в интересно на всички ли го изписват или само тези, които сме с мутации? Моята е MTHFR 677C - хетерозиготен носител С/Т и не е кой знае какво - просто ползвам метилирани формули. В такъв случай не е ли достатъчно да пия по 1 аспирин? Много ме тормози този въпрос..

# 655
Si_mo_na аз нямам мутации и имах фракскпарин + аспирин, които ми спряха след зацапване (към 7-ми ден след трансфера).

# 656
Толкова инжекции с хормони си слагах (14 дни стимулация) и нямах никакви проблеми, но този фраксипарин ми разказа играта - синини, подутини, малки подкожни кръвоизливи.. Пълен ужас беше. Опитвах различни места, различен ъгъл на поставяне, охлаждане след това, затоплях го под мишница преди това - няма и няма.
Много ми в интересно на всички ли го изписват или само тези, които сме с мутации? Моята е MTHFR 677C - хетерозиготен носител С/Т и не е кой знае какво - просто ползвам метилирани формули. В такъв случай не е ли достатъчно да пия по 1 аспирин? Много ме тормози този въпрос..
[/quote
Аз имам хомозигот по мутантен алел  MTHFR C677T и бия също фраксипарин. Лекарката ми каза обаче, че при успешна бременност ще мина на аспирин. Иначе и при мен е трагично от него…

# 657
Не нямаме други ембриончета . Започваме на ново пункций. Не знам вече защо не стана това ми е 3 -ти трансфер всички изследвания съм правила и всичко е наред
Stine Jensen 729211, PAP 3А не звучи съвсем добре, макар и да пише в резултат задоволително. Сигурно ли е, че всички инфекции са излекувани?

Pepsilota, съжалявам . Имате ли други ембриони?

Успех на чакащите момичета.
[/quote]

# 658
Здравей Симонче 🍀 И аз пия аспирин вечер но май не е достатъчно, фраксипарина наистина е ужасна инжекция за поставяне дано да са само 10 да не ми изпишат още . Не знам къде да ги поставя вече .. 🥲

# 659
Sneji, днес стискаме палци за теб 🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт