Отговори
# 165
Трябваше да сложат Сандокан, лудата му жена и малката булка, обаче! 🤣🤣🤣
Те избраха тази красота! ❤🔥

# 166
Във финалния епизод очаквам да ни залеят със Сейферски сцени от трите сезона.Не,че ще имам против,ама голямо снимане пада, неясно за какво.Интригата е не дали Ферит ще оцелее ,а дали ще го гледаме в 101 епизод.

# 167
Вряка, дра се и рева побърканата Суна и пак ни изнерви! С перманентната си тъпа физиономия! 🤣

# 168
Добър ден!
Не се сещам за другите, освен СейФер. Не може да се отрече, че това е сериала с най-много теории и конспирации...
Красота и страхотна игра.

# 169
Афото и Рамо е достатъчно само да ги гледаш заедно в кадър 🤍, не е нужно и да говорят! Уникални са!❤🔥❤🔥❤🔥
Мини Сейранчето и то уникално! За тези сцени си струваше снощния епизод!❤🔥

Дуру Корхан в трендовете в Х!

# 170
# 171
  • Пловдив
Привет, сладурки!
Отдавна не съм се включвала, защото имам непоносимост към "звездното семейство", което непрекъснато ми навират в очите, а то има все повече екранно време от ГГ.
Снощи серията започна много добре, с прекрасното семейство, щастливите моменти и сцени, заради, които си заслужаваше гледането и след има няма 20 мин. и бам  - отново почти цял епизод с ревящата и крештяща Суна и противния Абидин. Само като ги видя и ми се гади:rage:
От целия епизод аз не разбрах какъв беше мотива на Тарък да отвлича децата, но както знаем всички въпроси ще останат без отговор.
Еве, HeartБлагодаря за поредната прекрасна тема.

# 172
Малкия Мерт отново в имението на снимки..
голямо снимане, голямо нещо и накрая нищо 😃
На финалния епизод ще ни дадат за 2 часа всичко на куп и хайде финал 🤦♀
Вчера май снимали пак с порасналите версии на децата.

# 173
Гледах пак финалната сцена.Изумителна игра на Рамо. Heart

# 174
Хюлия и Афито Heart

Последната им сцена Blush

# 175
# 176
ослепяла съм явно, защото не виждам Афи на тия снимки, но "главните/гадните" са там и един актьор, който е включен сега накрая, но ГГ на серииала липсва

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 14:22 от ani.zaiche

# 177
# 178
Много тъпа серия. Съжалявам.

# 179
ако следите купона в Х, нашите виждат ли се? Пак ли са на километри един от друг или забраната е паднала?

Общи условия

Активация на акаунт