Отговори
# 150
Оставиха ни гладни за тази красота Heart

Нарочно не им пишат сцени, пак се уверих Triumph

# 151
# 152
Добро утро, момичета Kissing Heart

По принцип адмирирам идеята да се почетат  всички актьори участвали в дизито. Всеки техен образ е допринесъл за развитието на историята.Разбира се,съвсем в стила на продукцията, беше за сметка на събития свързани с основната двойка.Надали някой не е харесал сцените на Сейфер с децата и играта на Афи и Мерт.Великолепни и разтапящи.Хайде сега си представете,ако можехме да видим част от бременността на Сейран, грижите на Ферит за нея,вълнението от раждането,суетенето и комични сцени с отглеждането на бебе.Нейсе,благодарна съм ,че все пак дадоха нещо.
Остава ми загадка,че се спукаха от снимки, а половината епизод от стари кадри.Мерт почти не е снимал. Разбрахме,че ще оцелее,ама какво са намислил? Или почти няма да видим Ферит на финала,или е имало тайни сетове.

# 153
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема HeartHeartHeart

Щом ни върнаха назад и аз да сложа нещо любимо Heart Eyes

Пуснах серията по някое време, насреща ми уникално драматично се кършеше Суна, пуснах си нещо друго.
Сутринта изгледах сцените с Дуру, Сейран и Феро. Стига ми толкова. Радвам се, че поне накрая малко ще се усмихнат хората заради по-високия рейтинг.

# 154
Извинете, но искам да попитам възможно ли е да направим финал, без да бъде официално обявен от продукцията и StarTv 🤷‍♀️🤷‍♀️🤔🤔...
Съвсем сериозно питам, случвало ли се е досега?😳

# 155
Дичката, да възможно е, прочетох преди няколко седмици, че на един друг сериал на ОГМ, със Симай Барлас, обявили, че е финал след като излъчили серията

# 156
Извинете, но искам да попитам възможно ли е да направим финал, без да бъде официално обявен от продукцията и StarTv 🤷‍♀️🤷‍♀️🤔🤔...
Съвсем сериозно питам, случвало ли се е досега?😳

Диче,фенове сме на новаторско дизи,откъдето и да го погледнеш.Очаквай всичко ,дори и немислимото.

# 157
Благодарности за темата Flowers Tulip Flowers TulipFlowers Tulip
Сериалът има публика , която чака . Но уви !
Така и не разбрах , защо ОГМ си съсипа работата и не искаше да печели пари

Прегледах снощи набързо епизода Превъртях "звездното семейство" Не разбрах мотива на Тарък да отвлече децата

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 09:56 от KrasiAnna

# 158
Здравейте, момичета
Благодаря за новата тема!
Вчера ми беше много натоварен петък. Не успях да гледам,но ви четох.
От това, което виждам много ми харесва. Днес ще си изгледам епизода и после ще коментирам Simple Smile
Пожелавам ви слънчев ден !

# 159
# 160
Много ми хареса тази оценка
Очевидно в момента той е най-емоционалният млад играч в страната. За мен еталон сред младите е Арас Булут, Рамо в момента е напред, особено след филма, който засне това лято.  Само 2-3 имена в по-младото поколение могат да се броят с тази характеристика. (с google)
Broken Heart

Скрит текст:
Цитат
За платена военна служба трябва да заплатите таксата 1 година напред, като при плащането на таксата избирате и датата, на която ще се предадете, така че вече всичко е ясно точно 1 година напред. Не е индивидуален въпрос, правеха каквото си искат, измислиха си оправданията и това са някои факти...

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 10:17 от KrasiAnna

# 161
Добро утро, дами!
От известно време бдителни зрители се оплакват за липсата на химия между Сейран и Ферит, а пък на мен ми липсваше химията между Ферит и Тарък. Това, иначе толкова страстно дуо, снощи ми стояха безлично. Нямаше страстните искри, които обикновено летят между двамата. Този сезон СейФер - йок, ТарФер - йок. Когато не се пишат добри диалози, така се получава.

# 162
Фи, то въпросът е дали могат да ги напишат тези бездарници Grinning

Rolling Eyes

# 163
Малкия Мерт отново в имението на снимки..
голямо снимане, голямо нещо и накрая нищо 😃
На финалния епизод ще ни дадат за 2 часа всичко на куп и хайде финал 🤦♀

# 164
Фи, то въпросът е дали могат да ги напишат тези бездарници Grinning
Въпросът е риторичен. Simple Smile Ако можеха, щеше да има поне един диалог, който да помня. Още помня няколко от първи сезон, помня и един страхотен от втори, но от трети всичко ми е бяло петно.

Общи условия

Активация на акаунт