Отговори
# 180
Шнура изнесъл реч Grinning

# 181
  • Яко в Матрицата...
Шнура може да говори само, толкова. Дела - зеро Rolling Eyes

# 182
в началото на сезона, Емрулах питаше за предложения как да се отпразнува 100Е. Сега може би точно това става, а не край на сериала. Можеха да го направят на 2 април, ако бе за край.

забелязахте ли, че двете деца са на една възраст с разлика месец, а сег,а ги виждаме с разлика година и нещо. Последно близост имаше в 87Е, май, а Сейран забременя по-късно от Суна. Сейран повръщаше на следващия ден след сватбата, на другия разбра за бременността. Кога стана тая работа?

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 15:33 от ani.zaiche

# 183
Аз не разбрах 4 г. по-късно, къде е Халис и къде му ги пращат тези снимки? Джингиз и той изчезна, сцената с неадекватната Суна пълен пълнеж…пак меко казано особен сценарий…и много липсващи парченца.

# 184
# 185
# 186
Шнура може да говори само, толкова. Дела - зеро Rolling Eyes

Шнура говори за постиженията си , които вижда само той Grinning

# 187
Пост от малката Сара /от майка й де Stuck Out Tongue Winking Eye /

https://www.instagram.com/p/DHyD-u2sYYA/

Винаги, когато Сара слуша тази песен, тя става емоционална, не може да сдържи сълзите си 🥲 Смислени кадри на Ферит и Дуру 💁🏼 ♀️

Песента е Bana Bir Masal Anlat Baba - Разкажи ми приказка, татко Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 15:05 от Еванджелин

# 188
Смислени и много красиви кадри! Феро, Сейро, Дуру и Тешко! 🧿
Купон! 🎉🎉🎉

https://x.com/yalicapkinieng/status/1905969088154755339?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 189
# 190
Афито виждам, с червената рокля, Рамо там ли е? А, Дичето я сложила Heart Eyes
Шнура пак е надминал себе си по скъперничество Grinning Незнайно защо, само към Чапкъна го проявява.

# 191
Афито виждам, с червената рокля, Рамо там ли е?
Шнура пак е надминал себе си по скъперничество Grinning Незнайно защо, само към Чапкъна го проявява.

Няма го

# 192
Изгледах серията и ми хареса Simple Smile За малко се пробуди тръпка в мен като в сезон 1, не беше същото,но все пак.
Афра и Мерт играха страхотно. Мерт със Сара ми беше толкова мило да ги гледам. Афра и Сара също сладурани. Сейфер като родители отдавна чакам да ги гледам. Жалко, че ни ги дадоха за толкова кратко.
Афрам не знам каква е тази актьорска игра. Какъв е този талант. Явно, който си го може си го може във всякакви условия.
Другата двойка в сериала, няма да споменавам имена от съображения за сигурност Wink Те ми показаха какво значи да преиграваш. Ама яко. Тук талант не виждам.
Сега за героите: Дуру Корхан е страхотна. Сейран номер две. Ферит да му го мисли. Само не разбрах как Корханите имат пари. Нищо не ми дадоха за бижутата на Сейфер. Серпил много близка станала с Тешко, изненадах се. Само не знам защо я върнаха,ако нямаше да разкрива тайни и да създава драма. Тарък пък кога успя и той дете да има и откъде пари да живеят в такава скъпа къща. Според мен той отвлече децата,за да стигне до Ферит. За мен на него му беше цел да хване Ферит. Не знам защо обаче отвлече и двете деца,а не само Дуру. Може би заради Сафет са решили да поизмъчат и Суна.
Стана ми мъчно за Тешко. В този епизод беше доста пренебрегнат според мен. Детето обвиняваше себе си за изчезването на сестра си,а никой не каза на Сейран,за да отиде и да го успокои. Разбирам, че тя страдаше за Дуру,но като майка и на Тешко можеше да се успокоят взаимно.
Друго за момента не се сещам.
Невероятни Афрам,Сейфер и Дуру/ Сара

# 193
Сега писаха, че и Мерт е пристигнал.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт