Отговори
# 195
Дано и финала е толкова весел като тях 😃

# 196
# 197
# 198
# 199
# 200
# 201

🧿🤍♾🧄🪬

# 202
Обичам ги тези двамата.❤️ Вечно ще съм им благодарна, че вдъхнаха живот на Сейран и Ферит, че ни дадоха СейФер. Тъжно ми е, че тази история свършва, но в същото време се вълнувам за всичко, което предстои да видим и от двамата.
Благодаря, АфРам! Благодаря ви за всичко!
🥹🌹🤍🐑🧿

# 203
# 204
# 205
Не ги е срам,били се случвали такива неща в брака.А предната сцена Кязъм прегърнал Есме в леглото.  Rage

# 206
Трейлърът за финала 101
https://x.com/startv/status/1906009516790939660?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 17:52 от BELL-

# 207
Обичам ги тези млади хора Афра и Мерт. Благодаря им за това, че с такава страст, професионализъм и упорит труд ни представиха и изиграха Сейран и Ферит. Създадоха ми спомени за цял живот.

Да допълня към предишния си пост за епизод 100 - като даваха спомени, вместо да ми пускат сцени от сезон 1,да бяха снимали и дали спомени за бременна Сейран или как ражда. Или първите пъти, в които Сейфер си поемат в ръцете така чаканата рожба.
Добре, че поне сцените от сезон 1 ги пуснаха в тези финални епизоди като спомени, за да не ги развалят. Ако и от сезон 1 ми развалят вкуса вече не знам какво да кажа.

# 208
Оххх, заплаках...последен фраг...., благодаря на всички прекрасни момичета за невероятните коментари, за споровете, за нервите, за споделените моменти....станахме си едно семейство!!!
Няма такъв сериал, няма и да има, въпреки, че направиха всичко възможно да го заличат тези две невероятни деца ще останат завинаги в сърцата ни!!! Пожелавам им само напред и нагоре, а на вас момичета ....само хубави моменти и щастливи мигове !!!

# 209
Ох, сърцето ми се сви след този фраг. Какъв финал ни чака след като Ферит почти го няма. Ще съм благодарна, ако някой го преведе.
Ох, ох, ох. Милост нямат към нас.

Общи условия

Активация на акаунт