Отговори
# 210
Все пак обявиха финал!
Край на мъките ни!
Дано имат много успехи Афра и Мерт в новите си проекти!🧿❤️🫶🤍 Без тях сериала щеше да е пълен провал.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 18:04 от Dichkata

# 211
Здравейте, момичета!

Благодаря за всички снимки, които сте сложили, както и за фрага. 🌹

Желая на АфРам много успехи с новите им проекти. 🙏🍀🍀🍀 Хубаво да преценяват какви проекти започват и с какви продуценти се обвързват. СейФер стана емблематична двойка, както и АфРам. Желая им занапред да бъдат свободни и сами да могат да вземат решения свързани с личния им живот, защото не се съмнявам, че в Рибарчето трябваше да се съобразяват с Шнура и болния му мозък. И не на последно място им желая много щастие и любов. 🥰 И на последно място да кажа, че не се съмнявам, че тези двамката са заедно. 😜

# 212
Нагито! 😜

# 213
Сладкото Наги и то там. 😍

# 214
След купона ни фраснаха по един шамар с този фраг, че да дойдем на себе си! 😭😭😭
Много ми е скапано! 😭😭😭 Не искам да свършва! 😭😭😭 Искам си СейФер! 🤍

# 215

Няма живо същество на земята, което да няма история.
Когато обърнете глава и погледнете навън, дори летящата птица, която пляска с криле и сухото листо, което се разнася, има история.
Семейство, към което принадлежи, или дом, в който се приютява, разбира се.
Този покрив ни предпази и от беди, и от зими, и от наводнения.
Като ни обедини, то обедини и нашите истории. За щастие живеем под един покрив като голямо семейство.
Тази история няма да свърши с мен и тези, които са си отишли, никога няма да изчезнат напълно.
Защото гласовете и дъховете на всички тях вече ще са проникнали в стените.
Докато този покрив съществува в нашата история, ние ще продължим да съществуваме под него.
Дори да ви пораснат крила и да полетите, нашата приказка ще продължи тук.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 18:56 от Еванджелин

# 216
Интересно какво е станало със Сейфер след като са на преден план като млади и облечени в дрехите, с което се запознаха.Има съспенс.

# 217
Нещо не ми харесва фрага, ама хич.

# 218
Дано ни изненадат ,ама като им ги знам уменията няма да е за радост.Тегава седмица ще бъде.Добре,че сте вие. Kissing Heart

# 219
Еве, благодаря!🌹
След фрага и сега след превода очите ми се напълниха със сълзи. 🥹💔😭Моля се това да е последното залъгване и да имаме щастлив край на тази така красиво и вълнуващо започвала история.
Въпреки всичко, което продукцията направи през този сезон и особено в края му, историята на СейФер ни събра и тя наистина ще остане завинаги в сърцата ни.🌹🤍🐑

# 220
Благодаря за превода на фрага!🌹

Ох, винаги съм била оптимистка за щастлив финал, но след този фраг не знам какво ме прихвана и ме е страх. 😔

# 221
# 222
  • Яко в Матрицата...
Аз пък се радвам, че сериалът свършва. Мъчно ми е само, че не се насладихме на Сейран и Ферит като двойка, не видяхме нищо повече от това, което имахме в първи сезон. 63 серии мъка в очакване на по-добри времена. Стига толкова Simple Smile

# 223
Краят е видимо щастлив за Корханите. Друг е въпросът, че за мен е неубедителен. Толкова проблеми зад стените на конака показаха, че подскоците във времето не убеждават. Излиза, че сдобиването с деца промени всички характери...

# 224
Очертава се да гледаме без Ферит,а може би и част без Сейран.Но главните до последно ще гледаме.Щастливи.Дали да не почна отсега да ругая.

Общи условия

Активация на акаунт