Отговори
# 225
Мен нещо ме притеснява, Халис до колко години е изкарал, че да види толкова големи правнуци.

# 226
Еве, мерси за превода на фрага 🌸🌸🌸
Мен също ме напъна на рев накрая на фрага, но защото приказката свърши, и защото изпращат порасналите си деца. Такъв е животът, всичко има начало и край. Финалът ще е хубав, не го мислете, но край на петъците в очакване на СейФер сцени.
И нека хубавото да предстои за нашите млади хора!❤️🧿😍

# 227
Момичета, този фраг ме плаши. Разстроена Сейран само с децата, облечена в черно. Такива тежки приказки за семейство и наследство. Пораснали деца, Сейфер като спомен от сезон 1. Ферит никакъв го няма. Тези вярно ще вземат да ни дадат тежък и тъжен финал. Само дано не убият Ферит. Няма да мога да го понеса.
Хем ми е мъчно, че свършва, хем обаче в същото време ми олеква.
Пожелавам много успехи на Афрам както в професионален, така и в личен план.
На вас момичета благодаря за всичко Simple Smile
Яд ме е само,че не се престраших по-рано да започна да пиша в темата. Но се радвам, че ще съм с вас на финала.

# 228
# 229
Мерт го няма на снимката? Или пак се прави на фикус някъде, не го виждам?

# 230
Финалното им парти е същото като целия им 3-ти сезон. Събрали са част от екипа, колкото да отбият номера.

# 231
Не го виждам и аз Мерт, то май и не излизат снимки с него, както с Афито.

# 232
Аз пък се радвам, че сериалът свършва. Мъчно ми е само, че не се насладихме на Сейран и Ферит като двойка, не видяхме нищо повече от това, което имахме в първи сезон. 63 серии мъка в очакване на по-добри времена. Стига толкова Simple Smile
+1 Рени
Ще чакаме Афра и Мерт в нови проекти ❤️🧿

# 233
Еве, благодаря ти за превода! 🌹

# 234
Добър вечер,момичета  Heart
Ай изненадаха ни днес с фраг за последния епизод  Thinking.Еве мерси за превода му Flowers Rose
Напълниха ми се очите особено  като ги видях Ферит и Сейран да махат на края  Cry  И какво ли се е случило ,че Ферит почти през целя фраг го нямаше само на финала беше там и двамата със Сейран младички колкото порасналите Корханчета. Thinking  Не искам да гадая ,че отговора който ми изниква хич не е хубав Cry Дано все пак да се смилят над нас и да ни дадат хубав финал ,а тези пораснали деца да са да речем само в главата на Ферит който е в безсъзнание ,но Сейран го е спасила и всичко ще бъде наред с него и със СейФер.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Афито е много красива на прощалното парти.Червеното е нейния цвят  Heart Сладката Наги  и тя е там ,къде без нея ,а също я има и във фрага. Heart  Hands Clap
Много са красиви СейФер тук ,миличките ми те  Heart  Heart  Heart

В епизод 100 най-доброто от него бяха СейФер,малкото им бебче Дуру ,Тешко ,малката Хатидже ,а също и финалната сцена на Ферит. Heart Другото беше търчане на пред на зад и спомени от миналато .Хареса  ми ,че ни разказаха какво се е случило с много от героите като така им отдадоха почит ,защото са били част от историята на Чапкънчето.  Hands Clap
Сейран и Ферит имаха само две общи сцени ,но те напълно си заслужаваха и дадоха смисъл на останалата част от епизода.Сцените им с Дуру също бяха много красиви и мили  HeartА финала ,ееееех страхотен ,страхотен беше Мерт във финалната сцена ,както и във всичките му други сцени .Също и Афра изигра прекрасно и любовта и радостта и тъгата и страха. Heart

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 19:30 от Eny87

# 235
Костенурката е качила речта на халосания продуцент!

# 236
  • Пловдив
Еве, благодаря за фрага и превода:hibiscus:
Мили дами, Heartблагодаря за всичко,  което споделяхте.
Не съм предполага,  че ще го кажа, но от една страна се радвам, че тази мъка с огвратителния сценарий от 3 сезон свършва, но от друга съм безкрайно благодарена за легендарната двойка СейФер, която ни показаха и три години всеки петък ни приковаха към екраните и споделяхме техните радости, проблеми и щастливи моменти.
За мен тази двойка АфРам е единствена, уникална и неповторима, която ще остане завинаги в сърцето ми.
Ще продължавам да ги следя и да очаквам с нетърпение следващите им проекти.
Относно фрага не очаквам хепи енд, но тайничко се надявам петимата глупаци приятно да ме изненадат.

# 237
Мерт го няма, но затова пък Джурджу е качила снимка, на която невероятните и стилни главни са в центъра

Ерсо издокаран с пуловер като Мердовия Grinning

# 238
# 239
Жалко за сериала,единственото на което се радвам е,че Мерт и Афра вече приключиха. Или поне Афра. До колкото ми е известно Мерт лятото снима филм за огм. А дали още ще снима и до кога му е договора ,това също не знам. Дори в тъпата си реч Онур вика браво на Бурджу. Къде са хората дето си изнесоха сериала. Мерт отсътства. Едно браво кажи,бе човек. Мерт снощи ме разрева в последната сцена. И Онур ще вика на браво на тая с кривите ъгли. Смешници. Само че вече кармата започна.
Еве,благодаря за темата 🤍

Общи условия

Активация на акаунт