Отговори
# 585
Добро утро!

Честит последен ден на Чапкъна. Дълга приказка, която трябваше да има звездна съдба, имаше невероятен потенциал за висок рейтинг и  смислен сценарии.
Пожелавам да си един  щастлив финал.
Афра и Мерт, ще видим в други проекти, а техните успехи тепърва предстоят Flowers Four Leaf Clover

# 586
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки Heart
Да започнем деня с топло кафе, усмивки и позитивно настроение:heart_eyes:
Ето, че последният СейФерски петък дойде, колкото и да не ми се иска тази вълшебна приказка да свърши.
Надявам се на един приличен и щастлив финал, въпреки проваления 3 сезон от тъй наречените сценаристи.
Хубав и усмихнат ден и до довечера:four_leaf_clover:

# 587
Добро утро, момичета Blush

Чакам със свито сърце финала довечера. Хем не мога да търпя тъпия сценарий, хем не мога да се разделя с тях. Много странно усещане.
И не, рекламата за Чапкъна не беше голяма в началото. Рекламата бяха Афра и Мерт и вълшебния първи трейлър. Никой не очакваше този успех, Шнура сигурно най-малко Stuck Out Tongue Winking Eye Останалото вече е история и голямата любов на феновете Grinning

# 588
Честит петък, чувствата са смесени...
Нямам търпение да видя как ще разперят криле нашите Афра и Мерт след финала!
Добре че е от 21 часа днес, че ще закъсня като всеки петък, поне този да съм навреме за финала.
Еве, повтарям снимката от твоя пост от сезон 1, че са много хубави!

# 589

Големите любови изискват големи жертви. С последния епизод на Yali Capkini се достига до момент, в който балансът в семейството се променя, възникват конфронтации и отношенията преминават най-важните изпитания. Тъй като разчистването на сметки с миналото приключва, всеки е принуден да определи своя собствен път. Докато решенията се вземат и емоциите и отговорностите се променят, животът предлага нови начала за някои и завършва незатворени книги за други. Докато Корханови правят най-важните избори в живота си, концепциите за любов, лоялност и сила са тествани още веднъж. Въпреки всички бури, всеки намира своя път, следите от миналото се приемат, дори и да не са заличени, някои рани са излекувани, а други остават като спомени. Когато една ера свърши, това, което остава зад нас, е не само случилото се, но и хората, които са се променили. Крайната история отваря вратата към ново начало. @yalicapkiniresmi

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 11:23 от Еванджелин

# 590
Да не ни подготвят за нов сериал с Дуру, Тешко и Хатидже🤣🤔 Затова да им махат за чао, един вид започва вече тяхната история. Няма да се изненадам за нищо вече. Ама такъв сериал без другите е безсмислен, не може всички изведнъж да изчезнат.

# 591
# 592
Да не ни подготвят за нов сериал с Дуру, Тешко и Хатидже🤣🤔 Затова да им махат за чао, един вид започва вече тяхната история. Няма да се изненадам за нищо вече. Ама такъв сериал без другите е безсмислен, не може всички изведнъж да изчезнат.
Изречението: "Крайната история отваря вратата към ново начало." навява такива мисли и у мен. Дано само се намерят ентусиасти, които да ги гледат. Аз се отписвам. Wink

# 593

Не ми вдъхва оптимизъм озета, но ще видим.

# 594
Цитат
С последния епизод на Yali Capkini се достига до момент, в който балансът в семейството се променя, възникват конфронтации и отношенията преминават най-важните изпитания.
Като прочета в техен озет за променен или разклатен баланс, започват да ме побиват тръпки. Няма да казвам до какво доведе един такъв баланс, че... Дали няма да ни изненадат и след 4-5 години да разкрият истината за отношенията на Суна и Ферит пред Сейран и Абидин? Аз още тая надежди!

# 595
Ако последната сцена е реалност, направо ще сложа медал на Онур за най-тъп финал на филм 😃

# 596
Цитат
С последния епизод на Yali Capkini се достига до момент, в който балансът в семейството се променя, възникват конфронтации и отношенията преминават най-важните изпитания.
Като прочета в техен озет за променен или разклатен баланс, започват да ме побиват тръпки. Няма да казвам до какво доведе един такъв баланс, че... Дали няма да ни изненадат и след 4-5 години да разкрият истината за отношенията на Суна и Ферит пред Сейран и Абидин? Аз още тая надежди!

Fi,и аз мисля,че за това намекват. След като се справят с всички врагове от миналото ще трябва да преодолеят или не конфронтацията помежду си в семейството.Не се сещам за друга причина,която да породи такъв сблъсък.Остава Ферит да оживее,което явно ще е така, и да се разделят със Сейран заради диванагейт,след 5 години.Приказно! Head Band

# 597
Не ми харесва този озет. И аз съм със смесени чувства. И пак не им се откъсна от сърцето да ни дадат повече от една снимка със Сейфер. Или цялото семейство от 4-та. Двете разделени снимки се вижда, че Сейран и Ферит седят един до друг, обаче са ги отрязали и разделили. Защо?
Хайде да идва и да си заминава вече,че не издържам Simple Smile

# 598
# 599

Ураз се шегува, че тъй като историята е по действителен случай, Феро може и за войник да го изпращат на тази снимка.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 12:26 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт