Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 253
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Кризата с боклука настъпи заедно с Коцев. Не знам обаче дали е въпрос на лошо управление или саботаж от конкуренцията…

# 556
  • Варна
Диди - ами и из това казаха, къщата е за някой с излишни пари и пак не бих я взел защото е стара, с малък двор и.т.н. Аз като имам такива средства няма да си държа 5-те коли на улицата, я Simple Smile.

Нохопе - може и да съм купил, точно на тебе ли ще се отчитам. И снимки да кача ще ми повярваш ли? За данъците същата работа. Въпроси на които както и да отговоря няма да бъдеш удовлетворен. Теб те дразня на клетъчна основа и това си е. Различни мирогледи, различни разбирания, различно възпитание образование най-вече... Нищо не мога да направя по въпроса....

# 557
  • Deutschland/HE
Кризата с боклука настъпи заедно с Коцев. Не знам обаче дали е въпрос на лошо управление или саботаж от конкуренцията…

В района под ТУ си имаше проблеми с боклука и преди Коцев. В центъра под Общината също не беше прекрасно, като съм минавала по обяд и ранен следобед. Миналото лято при нас имаше маааалко подобрение, но един ден бях свидетел колко време се мъчиха да изпразнят контейнерите, заради идиоти паркирали "само за малко" точно пред контейнерите. Нито могат да ги съберат, нито можеш да си хвърлиш боклука. А в него район се постараха да направят допълнителни места за паркиране, но то колите извират, а и трябва да паркираш точно до теб, не може да вървиш 10метра повече.

# 558
Саботаж е от фирмите. Знам го от човек, който работи в общината. Коцев се е опитал да ги натисне и те сега му правят мръсно. Договорите им са такива, че нищо не могат да им направят.

# 559
Абе да с Коцев, на новия кмет това му беше едно от предизборните точки. Имам поне 3ма приятели в различни квартали които ходиха на среща с него преди да спечели. Едните са до Кубчето, там наистина е гнусно.
Договора е супер скапан, няма как да навляза подробности за обществената поръчка и как беше спечелена. Няма как да се промени докато не му приключи срока. Това го беше пуснал като пост и кмета. Имаше някакви идеи за малки групи за ремонти и сметосъбиране, но и Об.С саботира всичко, правейки напук в желание за размени срещу разрешителни за строеж.

Не знам какво на повечето хора все комплекс Хоризонт им е в очите - за мен то е най-хубавата част от Морската градина.

# 560
  • при Arctic Monkeys
Егати му и договорите тогава… все едно аз да имам договор, да не го изпълнявам и никой да не може да ме осъди..Бандитска история, няма оправия в тази наша мила родина.

# 561
Договорите са наследство от Потник и 5 дни да не минат санкция няма

# 562
Преди дни имаше публикация в фейсбук от Коцев относно боклука. Той самият се чудел защо градът е заринат с боклук и тръгнал рано сутринта на проверка. Изводът му е, че проблемът е в манталитета хората. Кофите за боклук били празни, а хората си изхвърляли торбите не в тях, а до тях. Друг проблем, който той отчита е че бездомниците ровят в контейнера и вадят всичко навън. Трети проблем, че се изхвърлят мебели и т.н. Между другото, ако човек реши да изхвърля мебели, може да се обади е общината и да съобщи това, те осигуряват малко камионче за извозване и то напълно безплатно. Два дни в седмицата има такава възможност. Аз го изпробвах. Уговорихме деня и дойдоха. Не разбирам защо хората не ползват тази безплатна услуга, a изхвърлят на поразия стари мебели до контейнерите.

# 563
В клуба на богатите е така. Генерира се много боклук.

# 564
  • Варна
Ами като е констатирал простотията на хората, което е огромен фактор да вземе да направи нещо революционно за последните 35 години - да проведе кампания за повдигане на морала и културата на хората. Иначе има и още един фактор - търговски обекти в близост до кофите, които ги пълнят на 90% и за гражданите остава да не казвам какво...

# 565
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате адвокат , който да провери недвижим имот и документи по покупката му?

# 566
Коментарите под този пост бяха много по интересно от на кмета глупостите.

# 567
Добре,договорите от преди него. Кой знае какъв проблем с почистването нямаше,поне където аз живея. От поне 1,5 година е бетер сметище. За кучетата няма да коментирам,че са на огромни глутници пак от толкова време.
И още ,и още... та,не знам кой какви саботажи му прави. Но е очевадещо ,че благото за Варна ще е ГОЛЯМ  мираж

# 568
Предвид че двустайни панелки във Владиславово вече гонят 100000€, колко да струва 7 стайна самостоятелна къща с двор в идеален център?
Не се нареждам в списъка с желаещи, щот цената ми е над възможностите, но за мен е напълно разбираема.
Съгласна съм.
Не че цената е реална, а имотът перфектен, но локацията ще го продаде ( но на каква цена не се знае).
Аз по-скоро се чудя как се намират хора да купуват панелки на доизживяване за 100к, и то в евро, и то Владиславово…Ето това вече не е инвестиция, че току виж си го изплатил за 30 години лишения и хоп, ще те изселят някъде, че сградата ще я бутат. Нито се знае с какво ще обезщетят собствениците, нито нищо.

# 569
  • Варна
Като нямат пари за по-хубаво, вземат каквото могат да си позволят. И там се гледат успешно семейства… По-добре така, отколкото да чакат в детската си с десетилетия балона да се спука или да обикалят като студенти със сакове по квартирите.

Общи условия

Активация на акаунт