Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 200
  • 794
  •   1
Отговори
# 705

До Лидл Аспарухово непосредствено до него ще строят Комфорт, но като казвам "ще" от 2 години чакам цени от моя човек там.

Над Лидл Аспарухово, точно до онкологията, строят Ситибилдинг - Елисия Гриин. Този проект на комфорт под него ли трябва да е (реално над Лидл) или отстрани?

# 706
  • Варна
Отстрани, по дължина на пътя, но от 2 години го бавят.

# 707
Здравейте, има ли хора тук, закупили жилище в тази сграда? https://mait.bg/building/avenue/

# 708
И аз си мисля същото. Хората инвестират в апартаменти, но идва въпроса, кой ще ги обитава.

Повечето купуват за децата си. Май стана като с автомобилите на всеки член от семейството по един.
Не съм влизала в темата от много отдавна ..Цените ги следя ,икономистите казват 15-20% поскъпване на годишна база , всъщност е 50% на година 100% за тези които гледах преди две,.три години.

# 709
Вчера докато се влачех на задръстване прибирайки се от плаж видях че на мястото на един хотел АКВА АЗУР, май ще се появи нов комплекс. Някой има ли инфо за там ?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 11:57 от Не се сърди, човече

# 710

Нова сграда във Възраждане

# 711
То остана ли място във Възраждане незастроено?

# 712
За съжаление не няма такова място Disappointed. Може би затова и не строят ясли и градини....вече няма къде, освен и липсата на желание!

# 713
Спокойно ще измислят нещо. Например хвърчащи градини в небето. Няма невъзможни неща, ето в другата тема една лелка сподели, че вече имашо 25 годишни екселенс мениджъри с големи заплати, които купували луксозни имоти.

# 714
# 715
Тази статия е еквивалентна на това да напиша : "все по-често български пенсионери си купуват ферарита".

Което също може да отговаря на истината и да е правилно твърдение.

# 716

Нова сграда във Възраждане

Поредната гардън...гриийн...вип...вю... резиденс на кална нива и на кален път.

# 717
Днес чух, че готвели едиствената умнокрасива депутатка на Герб за кмет на Варна. Става дума за Рая Назарян. Честито!
Имам и въпрос - абе защо има толкова много скандални личности и тарикати, които излизат от Варна/област Варна. То не е Копейката, Ивелинчо, Рая, Тошко, Лорер. Има и много схеми произлизащи от Варна. Ще си каже човек, че сте мафиотски град Grinning

# 718
  • при Arctic Monkeys
По-дъртичките от нас помнят и пирамидите - югоагент напимер. Там бая народ изгоря преди двайстина години. Изобщо, Варна наистина е котило на интересни личности, процеси и събития. Даже най бележития соц трилър Комбина е сниман там. Вижте Варна във филма - с измити улици сутрин, заведения, старите къщи, и комета Варна-Несебър на всеки няколко часа. Как да я сравниш със сега! Smile

# 719
Днес чух, че готвели едиствената умнокрасива депутатка на Герб за кмет на Варна. Става дума за Рая Назарян. Честито!
Имам и въпрос - абе защо има толкова много скандални личности и тарикати, които излизат от Варна/област Варна. То не е Копейката, Ивелинчо, Рая, Тошко, Лорер. Има и много схеми произлизащи от Варна. Ще си каже човек, че сте мафиотски град Grinning

От тези само копейката и Рая са от Варна. Не се подхлъзвай по жълтопаветните митове, че видиш ли в свръхцентрализираната България, нещо зависи и нещо се случва извън София. Това, че мошениците са във Варна е мит на софийските медии, целящ да прикрие колко сме централизирани. И как всичко в тая държава се решава в София, което е азиатски а не европейски модел на развитие.

Да не би Коцев някой от Варна да го арестува (не броим конкретни полицай извършили ареста)?

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 14:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт