Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 21

• 39 156
  • 794
  •   1
Отговори
# 750
Е може би последното изречение не е съвсем вярно, сещам се за един - двама които от 2019 чакат да излезе съвършеното жилище и живеят на квартири. Но вие искате ли да сте като тях?

Бях тръгнал да отговарям по същество, на твърдението ти, че трудно се различавало доброто жилище от лошото, което абсолютно не е така.

Но след това видях това и спрях. Та по същество, това брокерите не осъзнавате ли, че:

- дразните супер много с подобно поведение.
- изобщо не сте необходими, мога да купя директно от строител, мога да купя и от човек директно, без брокер.

И след като не сте жизнено необходими, заблуждавате клиентите си и не на последно място ги дразните с нагло поведение, то на какво разчитате?

В последните няколко месеца съм загубил достатъчен брой часове да отсявам нередовна и некоректна информация предоставана от брокери още на ниво обява, дори без оглед. До там, че почти съм се отказал да комуникирам с агенции вече.

# 751
Рано или късно пазарът сам ще се филтрира.

Реално както писах, вече процеса е започнал. Много намаляха продажбите като брои сделки, съответно много от нароилите се брокери остават без комисионни за месеци.

# 752
Първият ми сблъсък с брокери беше след кризата 2009г. Тогава на такива чудесии се нагледах само и само  да ти продадат нещо, че ми е обица на ухо.

Сега какво търся точно и аз не знам, дори къде ( за кой град).
Но просто не виждам как се дават тия пари за тези дупки.

Неслучайно питах дали не е пренаситен пазара с имоти под наем. Сигурно 3 от 5 апартамента се купуват за да се отдадат под наем...
Това нещо къде ще удари?

# 753
Привет, аз нахлувам в темата с цел да разбера това ,което търся има ли го изобщо на пазара. Около базар Левски- сп. Явор многостаен, дори панелен ,но от голвмите - над 90 кв. - с асансьор и паркомясто/ свободно паркиране. Завършен също да е.
Преди 1-2 седмици ми попадна обява, готов на Базар Левски с паркомясто, на целия 6 етаж беше , около 150кв за към 250к

# 754
Препоръчвам да посетите www.detskikat.com в морската и да изпуснете това брокерско напрежение...и без Монстъри.

# 755
Интересувам се от имотната обява от видеото. Може ли дс ми пратите видеото. Търся контакт с брокера. Моята молба е по темата и се надявам да бъде уважена.

# 756
Интересувам се от имотната обява от видеото. Може ли дс ми пратите видеото. Търся контакт с брокера. Моята молба е по темата и се надявам да бъде уважена.
Kaто си на зор обиколи Възраждане, имат табела с името на брокерската къща.
Ако не я намериш по миризма само, разпитай живущите за незаконния път до кучешката градинка.

И си приготви 3% за покупка от строител. Satisfied

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 10:38 от So Lucky*

# 757
Да бе, чак до Варна да ходя. Аз ги купувам по видео доректно.

# 758
Никой не купува по видео вече.  Клиентите вече проверяват, парцела, строителя, енергото и мощноста, ВИК има ли трасе и от къде минава. Свършиха балъците.

# 759
Отвори си waze утре в 8 във Възраждане и ще ти светна една ЧЕРВЕНА ЛАМПА Grinning

НаЙстина ли се е купувало по видеоклип?

# 760
Наистина се е купували по картинка! Има емблематипен имот за това. Жена пред пенсия от Германия купува парцел с малка вила в местностите, наема строители, ремонти, пристрояване уж всичко узаконено.  Снимки от друг обект получавала редовно, избирала плочки, цветове на мебелите.. и като идват със сина си разбират, че с наляли луди пари за две стаички на земята, за разкош и незаконни .
От 2 години се опитват да продадат на фантастични пари за да излязат поне на нула , но 220 хил евра за две стаичка, ми още няма толкова луди

# 761
Търсят някой да им плати тяхната лудост. Да прехвърлят горещия картоф, но няма желаещи.

# 762
Имоти с падащи цени гр. Варна последните 4 месеца 2025

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780

# 763
Имоти с падащи цени гр. Варна последните 4 месеца 2025

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780

Е, те са им сложили някакви космически цени, ако мине..
После следва приземяването..

# 764
  • Варна
Освен това лятото всеки е на някъде. Нормално по-трудно да се случват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт