Отдавна не съм влизала тук,но и аз да се включа в темата.
Моят е на домашни пюрета, някой път не го смилам чак толкова гладко и е ок, той пък не обича течни консистенции, обича да му е гъстичко. На 2 пъти се задави сам докато яде краставица, събира си парчетата в устата като хамстер, та и аз бърках да вадя.....
Назад съм със захранването,защото слухах педиатърката, вече не я слушам на 100%. На 8 месеца е и ми вика чакай още за жълтъка и глутена. Почнах...втора седмица жълтък всичко е ок, другата седмица почвам глутена, млечни,риба и какво беше още имам да въведа. Има заместени 2 храненета- каша и обяд, мога да заместя и трето с плод, но умишлено го държа на 80 гр плод и дохранвам с АМ.
Купих му пръчки от просо и си ги гризе сам, давам му да пипа храна, давам и в биберона с дупките храна да смуче и да чеше зъбите.

С 6 зъба е, по 3 по 3 ги изкара.
Напоследък иска да заспива на ръце това ново 20.....
Нощите от повече от месец са неспокойни буди ме по 3-4 пъти.

От скоро стои седнал без да се клати и се замислям да купувам гърне, не лази ,придвижва се по гръб. Иначе вдига дупето, обаче главата тежи и с ръцете не знае какво да прави.

Чувалчето му за сън е от Аngel babay пролетно-есенно,с крачета, много съм доволна, у нас е 22 градуса в спалнята и му е ок с тази дебелина. Ако не винаги мога отдолу да му обуя и долнище и пак ще му е топло.