Здравейте, изпращам и моя тест от днес, вчера бях на преглед и имах фоликул 25 мм, но ме е страх да нямам

ДФ 25мм трябва да се е спукал вече, ако ще има О. от него... ako ли не - ще се превърне в ЗФ или киста.
Добре е отново са те видят на УЗ - днес-утре и ако е възможно поне да таймират О., ако не е имало О. и има шанс, някой от двата фоликула (15 и 16 мм), да е достигнал размер, в който да има годна за оплождане Я. ( 17мм+)
Тестовете за О., при повече от един Ф,. не са обективни и само могат да те заблудят - ще има или е имало О.?!
Действайте и дано да се получи.

ПП.
Ако от ДФ 25мм стане ЛУФ - много вероятно това да попречи на другите два фоликула да нараснат, но каквото и да се случва, трябва ти и твоя лекар да сте наясно, за да се вземат предварителни мерки при следващ МЦ.
Не се притеснявай - за всеки проблем си има решение, но с тестове за О. и молитви, не винаги се получава.

Привет! Днес отново бях на преглед, установи се, че фоликулът, който на 14.05 беше 25 мм днес беше 45 мм, доколкото разбрах според доктора е жълто тяло, защото ми каза, че е било пълно с кръв, а другите два фоликула са станали по 21 мм. Днес започнах да пия Дуфастон и Преднизолон Кортико. Притеснява ме, че в амбулаторния лист е посочено, че има фоликул 45 мм, а не жълто тяло. Попитах доктора дали този цикъл има шанс за зачеване, според него да - затова Дуфастона ще подпомогне евентуалната имплантация. Какво е вашето мнение…
45мм не може да е жълто тяло, а киста - или е ЛУФ или е киста на ЖТ.
Малко вероятно да има О., но не е изключено - имало е такива случаи през годините, макар и за мен да са били като някакво чудо - т.е. теорията се разминава с практиката

При 21мм фоликул, ако е ДФ има шанс за О., но приема на Дуфастон, може да го потисне... макар че при ПКЯ/СПКЯ, приема на прогестин, 1-2 дни преди О. не е проблем... така че дано и при теб да стане чудо и дори да има зачеване.
Добре е да провериш нивата на Е2 и Прогестерон - те ще покажат, донякъде, какво се случва и дали е ЛУФ/Лутеинова киста... или обикновена киста, от ЗФ напр.
Ще чакам да пишеш и стискам палци, да се случи най-доброто за теб.
ПП.
Кистата трябва да се следи, защото размерът и не е малък.
Благодаря!
Не, ФК няма да повлияе резултата.

И аз се включвам с въпрос-това е от вчера 20ч, леко бледа ми се вижда, но възможно ли е пика да е е бил през ноща и днес вече да избледнява? Защото днес в 12ч направих и беше по бледа. Имам си другите симптоми днес на ову като леки болки, течение като белтък и т.н ?