Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 352
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Ето един напълно положителен тест. Нали?

Действайте тези дни 🙂 Успех!

# 271

Според Вас положителен ли е?

# 272
Още не е. Тестовата линия трябва да е наситена колкото контролната или повече. Може би утре ще е положителен.

# 273
Още не е. Тестовата линия трябва да е наситена колкото контролната или повече. Може би утре ще е положителен.

Благодаря! Понеже утре заминавам на почивка, няма да съм с мъжа ми, днес и утре сутрин последно ако правим опити дали има шанс да хванем овулацията?

# 274

Благодаря! Понеже утре заминавам на почивка, няма да съм с мъжа ми, днес и утре сутрин последно ако правим опити дали има шанс да хванем овулацията?
Има, плодородния прозорец е 5 дни преди овулация и в деня на самата овулация.

# 275

Има, плодородния прозорец е 5 дни преди овулация и в деня на самата овулация.

Благодаря

# 276
Да, действайте днес и утре сутринта. Важно е да са там преди да се отдели яйцеклетката и да я чакат.

# 277
Хей, имали  някой с положителен тест за бременност 🙂. Моята ову беше на 12.09 и все още си чакам датата мц.

# 278
Моята ову беше на 14.09, очаквам МЦ на 29.09 и ще дойде. Започна да ме боли ниско долу и да усещам типичното затопляне като преди цикъл. Дано при теб не дойде Simple Smile

# 279
Моята ову беше на 14.09, очаквам МЦ на 29.09 и ще дойде. Започна да ме боли ниско долу и да усещам типичното затопляне като преди цикъл. Дано при теб не дойде Simple Smile
Дано са симптомите близнаци на мц и да се окаже, че си бременна 😊

# 280
Дано са симптомите близнаци на мц и да се окаже, че си бременна 😊

Даже си ми подрани МЦ този месец. Продължаваме с ову тестовете 😀
Успех на другите този месец 🍀

# 281

Здравейте! Искам да попитам как ви се струват тези тестове? Най-горния е на ден 9ти, а най-долния от ден 12ти. Цикъла ми е на 28-30 дни. Не е ли прекалено рано да са толкова наситени чертите? Миналия месец я засякох по цервикалната слуз на 16-17 ден

# 282

Здравейте! Искам да попитам как ви се струват тези тестове? Най-горния е на ден 9ти, а най-долния от ден 12ти. Цикъла ми е на 28-30 дни. Не е ли прекалено рано да са толкова наситени чертите? Миналия месец я засякох по цервикалната слуз на 16-17 ден
Ами те не са наситени линии, това са все отрицателни тестове. И моите бяха така от 9-тия до 14-тия ден.

# 283

Ами те не са наситени линии, това са все отрицателни тестове. И моите бяха така от 9-тия до 14-тия ден.

Благодаря много! 😊

# 284

Най-долния тест е на 13тия ден, най-горния на 9ти? Дали има възможност да е минала овулацията вече или тепърва предстои? На 28-30 дни ми е менструацията

Общи условия

Активация на акаунт