Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 227
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте ! Има ли тук жени над 30 г, на които цикълът им идва на 24-25 дни ? На мен в 20те ми години ми идваше на 28-30, а последните месеци забелязвам все по- рано. Малко съм се притеснила за ранна перименопауза…

# 286
Моя много години си ми идва на 23 дни без закъснение и 1 ден.Няма значение ранна или късна менупалза, при нея започва да се удължава или да отсъства цикъла.

# 287
Здравейте ! Има ли тук жени над 30 г, на които цикълът им идва на 24-25 дни ? На мен в 20те ми години ми идваше на 28-30, а последните месеци забелязвам все по- рано. Малко съм се притеснила за ранна перименопауза…
Аз съм на 35г и ми идва между 22-25 дена, но винаги ми е бил такъв цикъла.

# 288
  • София
Здравей!
Скъсяване дължината на МЦ може да показва навлизане в пременопауза, но може да се дължи на проблем с О., ЛФ, живот на ЖТ и т.н., вкл. и на ановулаторни МЦ, напр. ако си с ПКЯ ( непроявена).
Дължина на МЦ под 21 дни, не е нормално, така че не бързай да се притесняваш.
Следи О., мери БТ, направи 2-3 поредни ФМ, провери нивата на прогестерона и т.н. - има доста неща, които могат да се направят и при проблем, да се коригират.

# 289
Здравейте дали е положителен

# 290
Не още

# 291
Здравейте дали е положителен
Лявата черта трябва да е наситена колкото дясната или по-тъмна от нея, за да е положителен.

# 292
  • София
На мен към 37 годишна възраст ми се скъси цикъла от 28 дневен на около 25 дневен и така е вече няколко години. И мен ме наляга тревога дали не е перименопауза, защото имам и проблеми със съня. Дано не е пречка за забременяване.

Общи условия

Активация на акаунт