Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 12 912
  • 485
  •   1
Отговори
# 465
Това, че не е хванат пик, не озн, че е нямало овулация. Просто не е хванат. Аз 😁затова препоръчвам по два пъти на ден да се тества. Получавала съм положителни в първата сутрешна урина редовно

# 466
При наличието на толкова много тестове вкъщи изобщо не съм се сетила да тествам сутрин. Даже вече не помня къде точно съм чела, че трябва да се правят след 14:00 ч. нататък, но за следващия цикъл ще пробвам. Пък дано не ми се налага повече да пробвам де 😁

# 467
Този месец нещо не успях да хвана пика при положение, че съм спазвала всички инструкции преди тестването:

Разбира се имали сме опити в 12, 13 и 14 ден, но малко ме притесняват тези резултати от тестовете.
При мен положителния тест беше на 15-тия ден. Тествай още 2-3 дни за всеки случай. Иначе този средния ми се струва положителен, но снимката не е много хубава.

# 468
Пробвах за всеки случай преди малко, но вече няма и помен от черта, така че най-вероятно просто не съм хванала пика.

# 469
  • На изток от Ада
Действали сте Соул.
Аз я хващам с тестове,  но знам че има момичета които не успяват с тестове.
Да може и сутрин.

# 470
Пробвах за всеки случай преди малко, но вече няма и помен от черта, така че най-вероятно просто не съм хванала пика.

Тестването трябва да започне 1 ви ден от приключване на цикъла, защото има възможност и за ранна овулация.

# 471
  • На изток от Ада
Може да са кофти тестове.  По -принцип може и ранна О . На мен никога не ми е била ранна. Късна да , но не и ранна. Следя от 14 м като и преди съм следяла.

# 472
Някой знае ли защо Premom маркира деня с най-висок пик на ЛХ като ден на О? Моето разбиране е, че О ще настъпи между 12 и 48 часа след този пик. Прилагам снимка - днес имам най-висок резултат и съответно днес била О?! Иначе при вчерашния резултат също ми даде, че вчера била О. Но след днешния тест промени датата на О - от вчера на днес.

Здравейте! Виждам , че ползвате приложението на Premom и тестовете Easy at home . Бихте ли ми казали в коя графа въвеждате тестовете за овулация на Easy at home ? Съжалявам за може би глупавият въпрос , но от скоро ми се налага да следя овулацията си и до сега не съм ползвала този начин ! А, прочетох, че има значение в коя графа са тестовете . Благодаря ❤

# 473
Някой знае ли защо Premom маркира деня с най-висок пик на ЛХ като ден на О? Моето разбиране е, че О ще настъпи между 12 и 48 часа след този пик. Прилагам снимка - днес имам най-висок резултат и съответно днес била О?! Иначе при вчерашния резултат също ми даде, че вчера била О. Но след днешния тест промени датата на О - от вчера на днес.

Здравейте! Виждам , че ползвате приложението на Premom и тестовете Easy at home . Бихте ли ми казали в коя графа въвеждате тестовете за овулация на Easy at home ? Съжалявам за може би глупавият въпрос , но от скоро ми се налага да следя овулацията си и до сега не съм ползвала този начин ! А, прочетох, че има значение в коя графа са тестовете . Благодаря ❤

Това трябва да виждате като натиснете ТЕСТ, Под него отдолу пише добави "Add +" и излиза автоматично да снимаш теста.

# 474

Това трябва да виждате като натиснете ТЕСТ, Под него отдолу пише добави "Add +" и излиза автоматично да снимаш теста.
Точно от тук идва объркването ми , защото при мен е с само с LH и Quant LH. Попитах чат GPT , той твърди , че се въвеждат в Quant LH , за това реших да попитам и тук . В случая сега съм направила скрийншот , но лентичките ги сложих и на двете места , а като резултат доста се разминават двете графи или поне според мен 🤷🏻♀

# 475
  • София
Merry Jane, на знам защо при теб е така, нямаш опция за Premom графа.

Иначе само при мен ли от 1-2 месеца приложението не позволява да се види календара в широк формат? Все седят тези стрелки, независимо че рестартирах телефона си. За да видя цикъла си напред във времето с фертилните дни, трябва да слайдвам хоризонтално и е много ограничено като видимост.

# 476
Merry Jane, на знам защо при теб е така, нямаш опция за Premom графа.

Иначе само при мен ли от 1-2 месеца приложението не позволява да се види календара в широк формат? Все седят тези стрелки, независимо че рестартирах телефона си. За да видя цикъла си напред във времето с фертилните дни, трябва да слайдвам хоризонтално и е много ограничено като видимост.

При мен си е нормално, с Андроид съм ако има значение.

# 477
Здравейте на всички дами! 🌹
Цикъл 28 дни, но от както започнахме да правим опити за нашето сърце, нормално-той се разбърка. В момента ми е на 29 ден, като се е случвало понякога и на 26-27-28… До сега никога не съм правила тест за овулация, но от този месец реших да опитам. Виждам мнения на дами, споделени моменти, снимки на тестове. Навсякъде виждам и чета, че втората черта трябва да е наситена като контролната. Споделям снимка с вас и на моя тест и ще помоля да ми кажете дали да изчакам и в утрешния ден да измеря пак… Виждат ми се и двете наситени… Благодаря предварително, бъдете здрави!

# 478
Здравейте на всички дами! 🌹
Цикъл 28 дни, но от както започнахме да правим опити за нашето сърце, нормално-той се разбърка. В момента ми е на 29 ден, като се е случвало понякога и на 26-27-28… До сега никога не съм правила тест за овулация, но от този месец реших да опитам. Виждам мнения на дами, споделени моменти, снимки на тестове. Навсякъде виждам и чета, че втората черта трябва да е наситена като контролната. Споделям снимка с вас и на моя тест и ще помоля да ми кажете дали да изчакам и в утрешния ден да измеря пак… Виждат ми се и двете наситени… Благодаря предварително, бъдете здрави!
Двете чертички трябва да са еднакви, за да е положителен, този е отрицателен все още.

# 479
Много благодаря за бързия и точен отговор! 🌹
Ще послушам съвета Ви. 😊

Общи условия

Активация на акаунт