Отговори
# 120
Човек може да хлътне жестоко по някого и когато е емоционално обвързан с друг.

А тази емоционална обвързаност на авторката дали не е следствие на емоционалната необвързаност на въпросния господин?

Хората подсъзнателно търсим определени отношение.
А, ето това е добър въпрос а може би е и отговора. 🙂

# 121
Мда, каквото си търсила, това си намерила.
Значи нямаш драма, тъй ли? Joy

# 122
  • Пловдив
Цитат
П.С - няма деца бре, нищо няма. Само работа и детска стая 😄

Бахти и спи с 27 годишна и даже  тя му се моли да спи с нея......................БОК

А другите  .......това срещи , това вечери , това "здр. бепче ко.пр" , това букети ...............и ядец ..............Пък обещаваш там оргазми , семейство ,деца , светло и блясково бъдеще............ PerseverePersevere

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 20:46 от Sun2000

# 123
Цитат
П.С - няма деца бре, нищо няма. Само работа и детска стая 😄

Бахти и спи с 27 годишна и даже и тя му се моли да спи с нея......................БОК

А другите  .......това срещи , това вечери , това "здр. бепче ко.пр" , това букети ...............и ядец ..............Пък обещаваш там оргазми , семейство ,деца , светло и блясково бъдеще............ PerseverePersevere

Златен му е и го знае 😆 няма какво да се пъне, то това е за тия дето не се справят добре и трябва да компенсират с друго

# 124
Ааа нищо не обещавам. Ако си паснем с някой  - паснем, на сила хубост не става. 🤷♀

# 125
Значи драма няма, всички ти завиждат благородно Simple Smile

Връзки-шмръзки, омръзват на третия месец.

ТИ, момиче, си намерила свещения граал - мощен балкански К*Р Grinning наслаждавай му се и се радвай, че вече пета година те огрява.

# 126
Проблема е че точно този балкански кур не ми е достатъчен и искам и останалата част прикрепена към този величествен атрибут. 😂😂 Но пък човек не може да има всичко 🤡

Правилно има книга мъжете са от Марс, жените от Венера. 🤨

# 127
  • Пловдив
Проблема е че точно този балкански кур не ми е достатъчен и искам и останалата част прикрепена към този величествен атрибут. 😂😂 Но пък човек не може да има всичко 🤡

Правилно има книга мъжете са от Марс, жените от Венера. 🤨

То пък един Балкан..........😒

Баш проблема ще е в Марс и Венера

# 128
Ми сигурно е в това че не съм всеки месец с различни за да имам база за сравнение. Направо за девическия манастир но с клоунските одежди. 🙂

# 129
  • Melmak
Чакай сега, ти искаш ли да промениш нещо?

Най-лесно е да си седиш и да не правиш нищо. Младините ти ще минат, хората около теб създават семейства, ти на 40 ще се сетиш…

Това с тоя мамин хубавец нищо не ти носи. Нито е връзка, нито нищо.

Готова ли си да му биеш шута, да започнеш да градиш нормални отношения с мъж, способен на това.

Защо ти си привлякла такъв мъж? Какъв е твоя бъг? Готова ли си да работиш върху себе си, за да се промениш към по-добро?

# 130
  • Пловдив
Ми сигурно е в това че не съм всеки месец с различни за да имам база за сравнение. Направо за девическия манастир но с клоунските одежди. 🙂

Оффф хайде ще бъда сериозен.

Не е проблема ,че нямаш опит , или не си всеки месец с различни (може да се каже ,че е похвално). Проблема ,че влачиш нещата .......връзките се започват и развиват. При двама възрастни хора с работа, свободни , неагажирани от минало , от един град, нещата трябва да се случват в някакви месеци. Сега никой не може да ти даде някакви дати от-до. Но логичният път е това ........При теб както е започнала връзката  преди 5 години така е и днес,  Развитие никакво.
Сега се обърни зад себе си и виж ти лично самата колко си се развила за тези 5 години ........и в учене , в професионална сфера , каквото там се сетиш и направи съпоставка дали връзката ти за тези години се е развила и стъпало нагоре .........и ако имаш надежда ,че утре изведнъж Балканския *** ще се събуди и ще те сложи на пиедестала...............да ти кажа лично не съм обнаджден ...ама може пък да пробваш , току виж се събудиш на 40 все още с надежда.

# 131
Знам, че това, което имам с него, не ме води към нищо сериозно, но не е толкова просто да се откъсна. Не е само навик, а и чувства, които няма как да изключа с копче. Опитвала съм, но не мога да спра да се връщам. Ако знаех как да се отърва от това усещане и от този човек напълно, щях да го направя. Не че не разбирам логиката, просто емоциите винаги надделяват.

Разбира се, че искам нормална връзка и всичко което една жена би искала. Но го искам с човек когото ще обичам но и той мен а не просто някой с който да съм само за да съм се отчела, че не съм сама.

# 132
  • Пловдив
Знам, че това, което имам с него, не ме води към нищо сериозно, но не е толкова просто да се откъсна. Не е само навик, а и чувства, които няма как да изключа с копче. Опитвала съм, но не мога да спра да се връщам. Ако знаех как да се отърва от това усещане и от този човек напълно, щях да го направя. Не че не разбирам логиката, просто емоциите винаги надделяват.

Разбира се, че искам нормална връзка и всичко което една жена би искала. Но го искам с човек когото ще обичам но и той мен а не просто някой с който да съм само за да съм се отчела, че не съм сама.

Ама ти мислиш ли ,че половината от този форум му е било лесно да се откъсне от някакви отношения......то копче за това няма . Някой се справят по лесно , на други им отнема месеци/години ......но хубавото е ,че се случва
На възраст си, в която е по добре да загубиш 1 година докато се възстановиш , отколкото още 5-10 в такива отношения. И по бавно става после и още по повредена ще бъдеш отколкото в момента.

PS. След всяка голяма любов .........идва нова. Да бе .......оказва се истина това клише.

# 133
  • Melmak

Няма такова копче. Ти си в емоционална зависимост. Потърси психологическа помощ и работи върху себе си. Тази връзка храни нещо нездраво в теб. Искаш нормална връзка, трябва да работиш за това. Нищо не идва свише. Иначе още 5, че и 15 години ще загубиш в тези отровни отношения.

# 134
  • София
Копчето за това се нарича себеуважение, а и достойнство, гордост. Като някой те приема за неангажиращ секс, а ти искаш повече, явно не сте един за друг. Или ще чакаш докато се ожени за друга?

Общи условия

Активация на акаунт