Отговори
# 150
И от къде знаем каква точно е майка му?

Жена, която 35 годишното мамино злато не го е пратила извън гнездото да работи и живее и да си прави свое семейство от тук нататък няма и да го пусне повече никъде.

# 151
Аз лично бих отишла на психолог. За да мога да си дам отговори на тези въпроси. Всички сме хора, всички търсим себе си и нашите отговори. Според мен това би ти помогнало, да намериш отговори . И все пак поговори с него открито , комуникацията е ключова за всички проблеми . Успех🍀

# 152
Брат му има две деца и жена и си живеят отделно.

# 153
Окей , кажете ми тогава – ако това не е любов, защо не мога да го пусна? Защо, след толкова години, след толкова осъзнати грешки, след като дори самата аз понякога усещам празнота, пак се връщам при него? Не е като да не осъзнавам, че не ми дава това, което искам. Не е като да не съм се опитвала да си тръгна. И все пак… не мога. Кое ме държи? Навикът? Пристрастяването? Или някаква извратена форма на любов? Ако беше само секс, нямаше ли вече да ми е писнало?
Защото си мазохист. Затова.

# 154
  • Somewhere far away
И от къде знаем каква точно е майка му?

Жена, която 35 годишното мамино злато не го е пратила извън гнездото да работи и живее и да си прави свое семейство от тук нататък няма и да го пусне повече никъде.
Да го прати ? Ами ако той не иска как ще го прати? Саморазправа, полиция ли ще вика да го изгонят или.. Сандокан мале с двата ножа? Стига глупости.

# 155
  • Out of the Mix
Aбе, как така с месеци не се виждате, после пак? Rolling Eyes
Аз, ако толкова съм хлътнал (влюбен като Катринчето), което отдавна не се е случвало, запазвам акъл, явно от годините, знам ли, и 2,3 дни са ми много да не се виждаме.
Ако се виждате само за секс, какви няколко месеца? То в такъв случай, или единият си има постоянен някакъв друг/друга, или за връзка въобще не може да става дума между вас, какви планове и фантазии за деца с въпросния, какви чуденки...

През тези месеци какво?
Седите е така, някакъв чат, може би някакви разговори, ти излизаш с някакви, в главата ти е все тоя, той не го знаеш кви ги върши, и 5 г. минали, м?

И аз смятам, че е зависимост.
Има жени седят в отношения така цял живот, живеят с някакъв, нямат деца, не правят секс, правили са допреди 10 г., примерно, вече спряли, ама си седят заедно, тя си излиза с някакви, праска се, той не хойка седи си дома, мързи го, ама някой му шета. А тя не може да се откъсне, свикнала да обгрижва и с присъствието. Това е някаква патология. Синдром на спасителката?

Какво за копчето?
Явно добре го обработва, а някои му казват пингвин. Joy

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:25 от Revoker

# 156
  • Melmak
Е, айде сега. Как щяла да го прати. Като спре да го отглежда, примерно. Като му даде срок да се изнесе. Ама те тези майки така си живеят, чрез “детето”.

Това, че брат му има семейство, авторке, какво те топли?

# 157
Това е някаква психологична патология. Синдром на спасителката?

Абе да ти кажа може това и поведение и в детството да се крие ключето. Някаква травма.
Я смотан баща, я смотана майка.
Лош семеен модел. За психолог е определено.

# 158
Ами че са от една майка възпитани, де да знам, щом единия може другия кво го спира? Не заради мен а заради себе си да се изнесе..

А иначе просто имахме период в който уж бяхме приключили, край всичко спира. И после пак ме търси 😀

# 159
Предполагам, повечето тук са имали такива взаимоотношения, поне като чета отговорите, не знам. Това е страшна липса на себеуважение, клоняща към диагноза направо, а на вас авторке ви е смешно. Не е никак смешно, боледувате от 5 години. Случвало ми се е, но не за толкова време, друг не виждах, само него, оправдавах всичките му глупости и лъжи, вярвах, че означавам и аз нещо за него, че просто мъжете са си такива, в мен е грешката -  това е защитен механизъм на психиката, защото обратното е много болезнено за приемане, че този когото обичаш не те обича с близка до твоята сила, ако въобще те обича. Побърквах  се, че не получавам нужното уважение и пак не можех да се откъсна от мисълта за него. Разбирах идеално всичко и въпреки това се съгласявах с всичко, тя любовта нали прощава всичко. Иска да страдате, да вижда, че не можете да се откъснете от тази привързаност, колкото и да ви мачка, така егото му се покачва, но такива мъже не са наред, ама ние жените още повече не сме наред да вярваме, че нещата ще се оправят, с разговори, с времето, с ултиматуми, с разбиране, с… не знам си какво. Това не е обич или поне не достатъчно голяма, затова и няма развитие. 5 години са твърде много време, вината е във вас, че търпите. Това, което го пишете, че подскачате, като му видите името и изпитвате страст, и имате чувства, всички го разбираме, кой не го е изпитвал това; не казвам, че можете да се откъснете ей така. /Как няма да ви е страстно, вие сте само в лекото и мекото, не споделяте общи битовизми, не решавате заедно никакви проблеми, не отговаряте за деца, почивате си един от друг, когато искате…/ И да не можете, прекратете всякакво общуване и търпете липсата му. По-добре така. То наистина е като някаква зависимост, както вече е написано. И ще трябва да се борите, подобно на борбата с другите зависимости, все е обсебен от нещо/някого мозък,  няма начин. И аз не можех да си се представя без него, но се махнах от тези взаимоотношения, защото те ме превръщаха в безлично мекотело, каквото никога не съм била. Да се търпи подобна несериозност 5 години си е за помощ. Не ви обиждам, аз също съм била в подобна ситуация, много добре знам какво е, то и аз не бях аз, някакъв друг човек бях,  само дето за по-малко време и мъжът беше по-малък.

# 160
  • Out of the Mix
Катрин, а какво работи тоя?
Все пак работи, има някакви доходи.
Живее с техните, всичките му пари си ги пести, или харчи за глупости, по жени явно не му се дават, свидят му се. Но то има един минимум, под който не може да се падне, ако човек иска връзка.
Като говорите за живеене заедно, ти казваш, че не му се давали пари.
Какъв му е проблемът?
Че ще делите наем ли, режийни, храна и всичко, което за двама не е чак толкова много?
Трудно му е да дава 600-700-800 лв. за някаква минимална издръжка ли, приемайки, че това е половин наем и там храна за хладилника, и ти участваш с толкова.
Защото, ако не си под наем, а си имаш свое си жилище, проблемът е още по-голям.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:45 от Revoker

# 161
Окей , кажете ми тогава – ако това не е любов, защо не мога да го пусна? Защо, след толкова години, след толкова осъзнати грешки, след като дори самата аз понякога усещам празнота, пак се връщам при него?
Любов е,  само че несподелена. Подценявате ситуацията, изключително трудно е откъсването от тва нещо.  На мен ми отне повече от година, също през повечето време осъзнаване на всичко, при тва беше без физически контакт, ако си лягахме с нея щеше да е още по трудно. И дори след 15 години още не мога да я забравя напълно.
Как се постига откъсването- с нова любов, но не само. Трябва да го преболедуваш, да си изкараш гадния период и всичката горчилка. Също да осъзнаеш, че няма шанс. Това в твоя случай може да стане като му поставиш нещата или или, нормална връзка или чао. След което да си го преживееш и да почнеш на чисто

# 162
За него ясно - удобно му е, секс по поръчка. Не мисля, че има любов категорично. Влюбен, обичащ мъж няма да може да живее така.
Той дори и не те кани на тия купони да ходите заедно?!! Това не ти ли е обидно? Пари явно за купони има доволно.

При теб е защото ти е първа ''връзка''. И аз бая се вкопчих в първата ми връзка. В главата ми имаше разни илюзии от книгите и си въобразявах как сме единствени на света и друга така любов няма и не можех и да си предтсавя друг дори да целуна, какво остава за още нещо!
Моя съвет - върви на срещи с мъже. Отпусни се, поцелувай се с някой, пофлиртувай, први секс с който ти хареса. Много си млада, ходи по купони. В началото си го наложи просто. Полека лека ще ти се отворят очите, че мъже има още мноооогоооо.
При мен така се получи, добре че бях още много млада и красива.
Изведнъж осъзнах, че е пълно със свестни, умни, привлекателни мъже, които само чакат да живеят с мен, да ме искат нон стоп, да сме истински заедно.

# 163
Катрин, а какво работи тоя?
Все пак работи, има някакви доходи.
Живее с техните, всичките му пари си ги пести, или харчи за глупости, по жени явно не му се дават, свидят му се. Но то има един минимум, под който не може да се падне, ако човек иска връзка.
Като говорите за живеене заедно, ти казваш, че не му се давали пари.
Какъв му е проблемът?
Че ще делите наем ли, режийни, храна и всичко, което за двама не е чак толкова много?
Трудно му е да дава 600-700-800 лв. за някаква минимална издръжка ли, приемайки, че това е половин наем и там храна за хладилника, и ти участваш с толкова.
Защото, ако не си под наем, а си имаш свое си жилище, проблемът е още по-голям.
Дърводелски цех на машина за правене на детайли, 1500лв взима. 300 като давал за наем, 300 за сметки , 300 за цигари и кво щял да яде. Негови думи цитирам дословно. 🙄 не съм под наем.

# 164

Дърводелски цех на машина за правене на детайли, 1500лв взима. 300 като давал за наем, 300 за сметки , 300 за цигари и кво щял да яде. Негови думи цитирам дословно. 🙄 не съм под наем.

Ми няма да пуши цигари.
И какво му обичаш на тоя комин? Joy

Общи условия

Активация на акаунт