Отговори
# 75
  • София
Баш situationship.
И мен ме криеше точно от майка си. Достатъчно бързо се усетих.
Дето вика Кобилкина 😁: За една раздяла са виновни двама - мъжът и майка му.

# 76
  • Melmak
Авторке, наистина ли 5 години не осъзна това, което тук написаха потребителите в 5 страници?

Намираш ли за нормално да те крие? Да е недорасляк на 35, живеещ с родителите си?

# 77
Според мен го осъзнава, но някой трябва да ù каже нещо различно от 'ми те мъжете са такива' и следва някакво описание, което в крайна сметка се свежда до думата 'изостанал'. И интересно, че на жена никога не би се позволило да е така изостанала. И не, не всички мъже са такива, но ако си с някой захабен материал, няма как да намериш нещо качествено да го вложиш в производството.

# 78
Естествено, че не. Обаче има нещо което изпитвам към него дори само като му видя името изписано на екрана, с който и друг да изляза на кафе на разходка на каквото и да било ( защото до повече не съм стигала , по мое нежелание ). Ами нищо не ми трепва към тези хора. Иначе със сигурност поне един от тях е бил читав , това не го оспорвам. И да, не съм била в сексуален контакт с друг мъж през тези 5 години. 😂

# 79
Намираш ли за нормално да те крие?

Чакай малко, човекът не крие нищо, от какъв зор да запознава майка си с всички, с които прави секс от време на време? Не е във връзка, няма да се жени, няма да се мести при нея - няма никаква резонна причина да я запознава с техните. Какво ще каже - мамо, днес ще дойде една на вечеря, да знаеш, че веднъж на 4 месеца правим секс. Утре ще ти доведа една друга, с нея правя по-често, тъй че може да дойде още веднъж, да зна'йш...

# 80
Естествено, че не. Обаче има нещо което изпитвам към него дори само като му видя името изписано на екрана, с който и друг да изляза на кафе на разходка на каквото и да било ( защото до повече не съм стигала , по мое нежелание ). Ами нищо не ми трепва към тези хора. Иначе със сигурност поне един от тях е бил читав , това не го оспорвам. И да, не съм била в сексуален контакт с друг мъж през тези 5 години. 😂

5 години  момиче, пет години.
Помисли си.
Повечето хора такива типове търпят няколко месеца, а ти пет години.
Какво изпитваш е без значение ,научи се да мислиш, да преценяваш поведение, отношение. Научи се да бъдеш практична. На мен ми се струва, че с любовните романи си прекалила.
Пет години си загубила.
Много горчив урок.
Дано си го научила. Ако не си схванала нищо от това, което ти написаха всички и продължиш, никой няма да ти е виновен.
То и сега никой не ти е виновен.

# 81
Прави сте прави сте… Ами и аз не знам за какво ги харчи щото все казва че нямал, не искал да живее сам защото и аз не знам защо уж заради сметките и липсата на достатъчно средства. Работи в дърводелски цех на машина, прави детайли. У тях също съм ходила, разбира се, когато е бил сам. Но повечето е вкъщи де разбира се. 😂 Ами голяма трагикомедия са нашите “отношения”

Имаше един период около 9 месеца в който той сам прекрати нещата и същевремнно от време на време ми се включваше като ми беше казал “ аз нищо нямам и нищо не става” аз тогава го бях игнорирала

Много си довечива, Катрин . 🙂
Може да е имал друга връзка, може да има дете, на което плаща издръжка, или паралелна връзка и те е разкарал за 9 месеца.
В същото време 5 години те крие от мама и тате.. Ходиш при него само тогава, когато тях ги няма.
Не е нормално.

Вземи се в ръце и си търси друг. Този тип крие нещата, не е откровен. Както и да се развият отношенията между вас, ще крие от теб всичко - как и с кого прекарва времето си, как инвестира средствата си, за какво работи, какви идеи има..

Мъж-загадка в най-лошата си разновидност..

# 82
  • София
Поредната история, в която човек няма никакви изисквания към другия, но пък има очаквания, които не се основават на нищо реално. 5 години си е сериозно количество време ей така да се подмотваш с някого. Сигурно му е златен, но човекът си остава секс бъди и нищо повече. Ако авторката имаше други изисквания или момъкът други намерения с тия страсти, духовни близости и прочее, вече щяха да имат две деца.

# 83
Възможно е и да е имал. Но общо взето аз съм единствената такава балъма дето търпи в дългосрочен план всичките му тези “прекрасности” 🤡🚩

# 84
А не, има и други като теб, не са много, но има.
Но това да не  те успокоява много Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • Сф
Възможно е и да е имал. Но общо взето аз съм единствената такава балъма дето търпи в дългосрочен план всичките му тези “прекрасности” 🤡🚩
Какво търпиш? Това е твой избор- да се виждаш с него + секс Човека вероятно има друг живот, други цели и желания. Ти просто не влизаш в неговата картинка. Може е да е влюбен в някоя и да я чака. Приказките, което споделяш, че ти е казал също държат сериозна дистанция. Живей си живота и търси друг! Дори и да си влюбена в тоя, няма какво / не иска да ти предложи.

# 86
  • Out of the Mix
Катрин е млада все още и неопитна, конкретно тя.
Иначе има и под 25 годишни бръмчалки, дето ум да ти зайде, такива схемички въртят, че свитки да ни се завият.

Катрин
, в кой град, къде се развива действието, защото доколкото те чета си самостоятелна, работиш, издържаш се, което е похвално и нормално?

Не е задължително дори да има любов и чувства да се живее заедно.
Срещал съм жени, разбира се по-зрели самодостатъчници, свикнали си дотолкова сами, че не могат да битуват с друг, такива много трудно, почти невъзможно да създадат трайна връзка с цел семейство. Затова се казва "до определени години" преди всеки да се е изградил вече, като личност, навиците, че после трудно се променят. А в съчетание с най-важното - характерът, още повече.

Щото не иска да живее с теб. Като се изнесе сам вече няма да може да отбива напъните ти за съвместно съжителство и развитие, ако обаче те отреже директно рискува да си развали рахата с теб.
Рахатът може да си продължи и след това, въпросът е да си пападнеш на своя човек.
Не само това, а мацката не е готованка, и със сигурност ще допринася и тя за връзката по всички направления.

Може да е стиснат, циция.
Реално тя е влюбена, той не, не знам защо толкова време не го е разбрала. Сексът е секс. Но има и интимност, разговори, за толкова години (безобразно много) двама души си споделят, мечтаят заедно, знаят си и майчиното мляко, минали през много неща.

Нещата се развиват много бързо при двама души, които кликват, буквално за 2-4 м., бидейки заедно всеки ден, през ден, трябва да знаете какво искате един от друг.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 15:39 от Revoker

# 87
Ами за 5 години , да го беше попитала.
Да, имала съм такива отношения , близо две години. От негова страна беше заради хубавия секс. Но директно си го каза.
Теб не те разбирам. 5 години?
Че то за толкова години , хората успяват да се оженят и да се разведат!
Не се сърди, но проблемът си е в теб.

# 88

А защо търпиш?

Имаш ли близки хора, с които да споделяш тези въпроси - приятелки, родители, сестра/брат ..
Хората, които те обичат, няма начин да не забележат, когато нещата не вървят добре.

# 89
Колкото и да съм фен на идеята за баницата, трябва в някакъв момент да се потърси отговорност и на мунчовците. Не е нормално всеки път като се осере мъж, да прехвърля отговорността на най-близката замесена жена.

Общи условия

Активация на акаунт