Отговори
# 60
Авторката иска да му е майка, как.
Какво да не ѝ е наред…

Губи си времето във вярванията за духовната обвързаност с пича, докато той залага само на секс.

Затова и търси мамино синче и затова не и се получава.
Да почне освен на психолог да отиде да и намести чакрите и да разбере какъв мъж трябва да търси.
Аз много пъти съм казвала - не гледай какво говорят хората, а какво правят, че по делата личи лъжата.

Както някой пише горе, момичето пише и изглежда грамотно и умно, а пък...

Ами то не винаги е до акъл.
Познавам откровенно глупавички хора, обаче личния им живот е перфектен. Знаят какво да изберат, не търпят глупости. Някой ще каже, че е каквото ти се падне. Ми не, каквото избереш.
Други с образование ,знания - личния им живот - пълен ш*т
Бъгнати хора.
Имам позната с 3 висши, супер работа, но на 50 години и личния и живот не е цвете за мирисане.
Много грешни връзки, грешни избори. И не се осъзнава. Егото и е голямо и не може да погледне в себе си, че сама си е виновна.

# 61
  • Сф
Не виждам причина да се плюе по мъжа. Тя си го е написала в първи пост:" не сме официално двойка". Също и не е сексуална връзка, защото той се вясва когато иска. Никакви уговорки нямат и и е казано! Какви са тия болни фантазии, как се броят тия 5 години- само авторката си знае. Няма и нужда да се намесват апартаменти, родители,  възрастова разлика и подобни подробности. По - скоро въпроса е какво и е на авторката, че е толкова в облаците ( чак влюбена ) и защо цикли в тези отношения??? 5 години са наистина много, особено в тая възраст и да не се развиваш. Поне да излиза с други мъже и да търси Връзката. Много странна работа моме Simple Smile

# 62
Изобщо не мога да разбера,защо младите момичета си губят времето с такива мъже.
 За 5г ,ако той имаше сериозни намерения,щяхте и семейство да създадете,че и деца. След като това, което искаш не ти го дава,или се ползвате за хубав секс или си търсиш такъв, който иска същото като теб. И двете са окей,ако те устройва, ако не-следващия. Времето минава неусетно,защо си го губят в чакане на някой да порасне, остава загадка за мен.

# 63
Скрит текст:
Ми защото е на 35 и трябва да се съобразява с още двама човека вкъщи!? Оправдава се с това, че заплатата нямало да му стига да плаща квартири сметки и прочие😂

8 години по-дърт
Живее с мама и тате
Няма пари за самостоятелен живот

JoyJoyJoy

Съжалявам, ама ми стана много смешен обектът на твоите страсти Grinning Разбирам, че на 22 и вероятно без особена база за сравнение, малко секс те е привързал супер много, ама вече си на 27. Можеш разбира се да го чакаш и на 50 да стане, но единственото което ще се промени е, че съвсем ще одъртее.

Иначе какво да говори с него, човекът си й е казал в прав текст, че те за нещо повече не са се разбирали. Вкъщи му е сготвено, почистено и платено, безплатния секс му идва на крака, за какво да променя нещо, супер му е така. И какви по-точно сериозни отношения можеш да имаш с такъв, той буквално едно нещо сериозно нещо не може да ти предложи. Той сам себе си не гледа, как ще гради дом и семейство?

Авторке, и други мъже правят секс, и други мъже носят емоция, ама са и полезни. Този според мен си е изчерпал ползата да бъде секс бъди, щом искаш сериозни неща, търси сериозен мъж.

Напълно съм съгласна с това. И да добавя факта, че само чака да стане петък за да се прибере чак в неделя от поредния невероятен купон…. Мда, проблема наистина е в моя телевизор но нали любовта била сляпа … 😂

Щом само чака петък вечер, за да забегне и да се прибере чак в неделя от поредния невероятен уикенд-купон, означава, че е изключително несериозен и безотговорен и най-вероятно не става за партньор.

Прилича по описанието на типаж мъж Peter Pan - вечното непораснало дете, по купони, на 35 още у мама и тате, неспособно да поеме отговорност за себе си, камо ли за други. Прочети по-подробно описание за Peter Pan в мрежата, възможно е да го припознаеш.

Edit: typos

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 14:52 от Анонимен

# 64
  • София
Аз по мъжа няма какво да плюя, толкоз иска, толкоз може. Даже не се хаби и да лъже и маже, даже може и да я обича.
Ама толкоз.

# 65
Има явно различни разбирания за обич.
Може да обича да прави секс с нея, да прекарва някакво време с нея,  ама да я обича до степен да гради семейство - едва ли.

# 66
Мъжът - нечитав (според мен). Много дразнещо е само това да не се спира, непрекъснато насам-натам, а какво остава и да е на 35 години, да живурка още с мама и тате!

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 13:51 от Анонимен

# 67
Прави сте прави сте… Ами и аз не знам за какво ги харчи щото все казва че нямал, не искал да живее сам защото и аз не знам защо уж заради сметките и липсата на достатъчно средства. Работи в дърводелски цех на машина, прави детайли. У тях също съм ходила, разбира се, когато е бил сам. Но повечето е вкъщи де разбира се. 😂 Ами голяма трагикомедия са нашите “отношения”

Имаше един период около 9 месеца в който той сам прекрати нещата и същевремнно от време на време ми се включваше като ми беше казал “ аз нищо нямам и нищо не става” аз тогава го бях игнорирала

# 68
  • София
И те крие от мама и тате…..

Момиче, я ти му кажи, че верно нищо няма и нищо не става и ти го игнорирай.

Мамин пухъл ❤

# 69
Щото не иска да живее с теб. Като се изнесе сам вече няма да може да отбива напъните ти за съвместно съжителство и развитие, ако обаче те отреже директно рискува да си развали рахата с теб. А и си го устройва по начало да живее с техните.
Наистина е много глупаво да не виждаш всичко това и да таиш някакви надежди за нещо повече от това с този човек

# 70
  • София
Не с нея, не иска да живее с никоя. Защото ще трябва да поеме живота си на възрастен, а нито той, нито майка му са готови.

Няма нужда да се бори с вятърни мелници.

# 71
При мен беше конкретно заради жената, иначе по принцип исках. Ама бях на 25 тогава,  този е 35 годишен льозманик може наистина да не иска с никоя, ама за авторката едва ли в толкова от значение кое от двете е.

# 72
  • София
Тъй. Аз имах връзка, в която по някакви си причини, ме криеха. Издържах 3 месеца. Нямам време за губене. Аз съм по-ценна!

# 73
  • София
Ама, ти си имал своя бунт и си резнал майка ти, тоя още чака да му пере гащите и да му събира чорапите от пода.

Да, Роки. Това пет години, че и гаджета, като гаджета не са.

# 74

Да, Роки. Това пет години, че и гаджета, като гаджета не са.

Новото поколение на това му казва "situationship" (от "ситуация").
Хем си във връзка, хем не си.

Общи условия

Активация на акаунт