Отговори
# 45

С него не само сме правили секс. С него винаги е имало нещо повече – емоционална близост, разбиране, интимност. Това не е било просто физическо привличане. Но въпреки всичко, той така и не направи крачка към нещо стабилно между нас. Въпросът ми е: защо?

Време е да порастнеш.
Как така било само повече от секс.
Ако беше така щеше да ви е на съвсем друго ниво връзката.
Мъжете казват често това, което искаш да чуеш, а не това което мислят.
Всички тия неща дето уж си изпитала е предимно при жените, това че ти ги изпитваш, не значи, че мъжът го изпитва.
Ама не си малка де.
Ако си умна ще прекратиш и прекъснеш тези отношения.

# 46
  • София
Ми защото е на 35 и трябва да се съобразява с още двама човека вкъщи!? Оправдава се с това, че заплатата нямало да му стига да плаща квартири сметки и прочие😂

8 години по-дърт
Живее с мама и тате
Няма пари за самостоятелен живот

JoyJoyJoy

Съжалявам, ама ми стана много смешен обектът на твоите страсти Grinning Разбирам, че на 22 и вероятно без особена база за сравнение, малко секс те е привързал супер много, ама вече си на 27. Можеш разбира се да го чакаш и на 50 да стане, но единственото което ще се промени е, че съвсем ще одъртее.

Иначе какво да говори с него, човекът си й е казал в прав текст, че те за нещо повече не са се разбирали. Вкъщи му е сготвено, почистено и платено, безплатния секс му идва на крака, за какво да променя нещо, супер му е така. И какви по-точно сериозни отношения можеш да имаш с такъв, той буквално едно нещо сериозно нещо не може да ти предложи. Той сам себе си не гледа, как ще гради дом и семейство?

Авторке, и други мъже правят секс, и други мъже носят емоция, ама са и полезни. Този според мен си е изчерпал ползата да бъде секс бъди, щом искаш сериозни неща, търси сериозен мъж.

# 47

Оф как го мразя това с 'най-хубавите години'. След 30 използвана скумрия, да си посипе главата с пепел. Не можете да си представите колко отровно е за млади момичета да го четат това и да им се набива в главата ей така между другото как до Х възраст са в прайм и това е.

И аз го мразя. Хубави години може да има на всяка възраст.
На 22 си е точно само за забавления, не за сериозно обвързване. След 30+ може да мисли за такива неща.
Така, че - да се дистанцира и да види какво ще стане. Ако и той е пас, ясно, търсим нов. Няма смисъл да се протака още, ако тя вече иска обвързване. Но да ѝ се внушава, че е пропиляла времето си с него - в никакъв случай. И двамата са се забавлявали.

# 48
Ми защото е на 35 и трябва да се съобразява с още двама човека вкъщи!? Оправдава се с това, че заплатата нямало да му стига да плаща квартири сметки и прочие😂

8 години по-дърт
Живее с мама и тате
Няма пари за самостоятелен живот

JoyJoyJoy

Съжалявам, ама ми стана много смешен обектът на твоите страсти Grinning Разбирам, че на 22 и вероятно без особена база за сравнение, малко секс те е привързал супер много, ама вече си на 27. Можеш разбира се да го чакаш и на 50 да стане, но единственото което ще се промени е, че съвсем ще одъртее.

Иначе какво да говори с него, човекът си й е казал в прав текст, че те за нещо повече не са се разбирали. Вкъщи му е сготвено, почистено и платено, безплатния секс му идва на крака, за какво да променя нещо, супер му е така. И какви по-точно сериозни отношения можеш да имаш с такъв, той буквално едно нещо сериозно нещо не може да ти предложи. Той сам себе си не гледа, как ще гради дом и семейство?

Авторке, и други мъже правят секс, и други мъже носят емоция, ама са и полезни. Този според мен си е изчерпал ползата да бъде секс бъди, щом искаш сериозни неща, търси сериозен мъж.

Напълно съм съгласна с това. И да добавя факта, че само чака да стане петък за да се прибере чак в неделя от поредния невероятен купон…. Мда, проблема наистина е в моя телевизор но нали любовта била сляпа … 😂

# 49
Най-много се харесвах на 17, невероятна мадама бях тогава. Всеки ден на поне 10 см ток, дори на Витоша ходех така.

Ама не съм вече, никога няма да бъда и не ми пука Joy

# 50
Чакайте сега, що той да е смешен,  прост, тъп и там квото още се изписа? Човекът си получава всичко, на крака му ходят да го изч**кат, па са едни страсти, пък голяма любов, тръпка и т.н, ангажименти други няма, прави се на недоразбрал като му се заговори за сериозна връзка, друг зор не си дава и си му е рахат при техните...
Ми добре си я е наредил, пък вие си го нареждайте

# 51
  • Out of the Mix
Лъв, той е ходил в тях.
Не са разтягали пружината у майкини. Joy
Ти представяш ли си и със слухтенето с уше на стената от другата стая...tooth

Телесила, айде сега. Wink
Останал съм с впечатление, че си от нашето поколение 35-40 и си във форма. Smirk

Лемон, чудесни са жените 30-35, нямам нищо против, отворили са сексуалността си вече. Joy

# 52
Катрин, този е застинал на ниво 19-20 годинки.
И още си с него.
Обаче и ти не си много в час пет години да се влачиш след този и то в най-хубавите си години.
Тези неща ти говорила си ги на него? Назад май писа че да. И той какво отговори?
Защо след като уж говорите и най-вероятно обещава ти пет години се тътриш след него.
Прекратяваш от раз. Казваш му, че не искаш повече да те използва. После го блокираш отвсякъде и си свободна.
Така няма да се занимаваш с жалките му опити за обяснения и сдобряване.
Един вид го гоустваш.
Този е голям пухльо щом живее с родители. Какво работи, че толкова му се свиди за квартира?
Явно и не може да готви, чисти. Затова при мама е останал.
Ами и майката не е читава.

# 53
  • Melmak
Авторке, ти 5 години си някаква държанка. Пишеш разни глупости за страст и вълнение.

Моля ти се, стъпи на земята с двата крака! На 27 си хабиш наааай-хубавите години с льольо, живеещ с мама, който те обладава като му скимне! Имай уважение към себе си!

# 54
Наредил си я е. Не е луд, който яде баницата. Но не е мъжко това поведение. След като е имало въпроси за бъдещето. Да каже, аз не съм твоя човек, свободна си. А той иска и вълкът да е сит, и агнето цяло. Няма такъв филм. Има де, досега е така, ако му позволят, ще си продължи.

# 55
  • София
Това па и терен да му осигуряваш, манджа някоя врътнеш, пиене, секс, фън и накрая пак мама да те бие…. Ней честно, ней Cry

Авторке, що не ще да пуска полата на мама и да се хваща за твоята?

# 56
Това па и терен да му осигуряваш, манджа някоя врътнеш, пиене, секс, фън и накрая пак мама да те бие…. Ней честно, ней Cry

Авторке, що не ще да пуска полата на мама и да се хваща за твоята?

Въпроса е какво не и е наред авторката, че има привличане към такъв "мъж"
Хората са каквито са, не могат да се променят и не се променят заради някой друг. Промяната идва заради лично осъзнаване и намиране на правилна мотивация.

# 57
Как да ви го обясня по-разбираемо- разликата е в ангажираността. Като я изч** ка забравя за нея до следващия път, даже тя го притърсва отново, и не се занимава с нищо покрай нея. Докато като заживеят заедно ще му в нон стоп на главата.
Аи да не казвам от къде ги знам тия работи, че пак ще стане драма

# 58
  • София
Авторката иска да му е майка, как.
Какво да не ѝ е наред…

Губи си времето във вярванията за духовната обвързаност с пича, докато той залага само на секс.

# 59
Не разбирам, той работи, но каквото изкара си е за него си. Родителите му плащат сметки, храна, всичко. Той за какво ги харчи парите си.
Така като чувам май само за секс става въпрос.
На срещи водена ли е авторката някога, на почивки водена ли е, за да знаем, че поне финансово момъка не се притеснява да се ангажира ако е за забавления.
Ако сега авторката дойде да каже, че и от парите нищо не вижда,
направо ще падна.
Както някой пише горе, момичето пише и изглежда грамотно и умно, а пък...

Общи условия

Активация на акаунт