Отговори
# 30
Ох милите мъже, всичко им е страшно. Всичко, освен да свалят гащите и да подпитат дали и задният вход е отворен.

# 31
5 години е много време.
А ти говориш някакви възвишени неща - страст, любов, вълни...
Човека просто идва, прави секс и отива при мама.
Един съвет - отдръпни се. Стани му малко неудобна, не вдигай телефона, не го пускай при теб.
Ако не промени нещата, значи просто не е искал нищо повече.
Може да мисли, че ставаш за секс, но не ставаш за съпруга.
Може да е маминко и да няма смелост да бъде мъж, да реши да прави семейство.
Така че пробвай да се дръпнеш и ако нищо не стане - чао.
Някъде по пътя в тези 5 години си си загубила достойнството.
Иначе рискуваш да загубиш още години и някоя сутрин ще се събудиш и господинът ще е семеен и не с теб.

# 32
  • София
Ти защо търпиш това? Той какво предизвикателство има, та да се прави труда да иска нещо повече като вече си има всичко и то без ангажименти.
Кажи му, че времето минава и това явно не отива на никъде и повече няма да се виждате, за да се освободиш и да си намериш нормално гадже, евентуално и съпруг. И като спреш да се виждаш с него, ама наистина спреш, може или да предложи нещо повече, или наистина да си търсиш късмета другаде.

# 33
  • София
Връзка тук няма. Има секс и нищо повече няма и да има. Не разбирам защо жените настояваме за думи, когато действията са повече от красноречиви.
След като не ти изнасят условията, сложи точката и се ориентирай в търсене на друг.

# 34
  • Пловдив
Абе всичките тез писания .....то страст,  то разбиране,  то интимност,  то сексуален делириум .....всяка Събота ли ги има  или и по на рядко се случват?.......5 години????

# 35
По въпроса за децата - той деца съм убедена, че може да направи, ако авторката много го примоли. Но ще продължи да си живее с мама и тати, а тя ще трябва да се оправя сама, защото заплатата не му стига за него си.

# 36
На 27 съм. Но нямам никакво желание да живея и аз с техните а той няма желание да се изнесе от там..

А ти къде живееш? Че май вече имаше една тема, в която момата при нейните, момъкът при неговите, имаше гадже момата, ама още се срещаше с незабравимия и прескачаше през терасата.

# 37
Имаш петгодишна връзка за секс. Тоест, ако сега си на 27 си започнала да се срещаш с него на 22 и си загубила едни от най-хубавите си години с мъж, който само те ползва за секс...

Оф как го мразя това с 'най-хубавите години'. След 30 използвана скумрия, да си посипе главата с пепел. Не можете да си представите колко отровно е за млади момичета да го четат това и да им се набива в главата ей така между другото как до Х възраст са в прайм и това е.

Взаимно са се използвали. Ако е страдала 5 години, авторката не е добре. Явно й е било приятно. Какво правят повечето хора в тези най-хубави години?
Купонясват, не мислят за сериозни връзки и ако стане нещо - стане.

Ако беше срещала 10 мъже вместо този 1 пак ли е загуба на време? Ами то всичко е загуба ако не се превърне в брак явно?

Загуба би било СЕГА, ако реши, че иска сериозна връзка и въпреки това продължи отношенията. Ако 5г. не е била сигурна и се е чудила - били са си във взаимно удобни отношения.

# 38
Сама живея. Той е наясно аз какво искам , естествено много пъти съм му го казвала. И дотам, правим се че не сме разбрали и не сме давали поводи да очаквам такива неща. 🤡

# 39
  • Пловдив
Сама живея. Той е наясно аз какво искам , естествено много пъти съм му го казвала. И дотам, правим се че не сме разбрали и не сме давали поводи да очаквам такива неща. 🤡

Пък умно звучиш и пишеш 🙄🙄

# 40
  • Out of the Mix
Абе всичките тез писания .....то страст,  то разбиране,  то интимност,  то сексуален делириум .....всяка Събота ли ги има  или и по на рядко се случват?.......5 години????
Според някои схващания, ако са всеки ден заедно, всеки ден интимност, ще си омръзнат бързо.
При мен такова нещо не е съществувало. Апетитът идва с яденето, особено след пълно мачване.
Според други, ако само уикенда, времето минава, и ето 5 г. нищо.
Въпреки че всеки си решава и избира как да му се стича животът, въобще не заключвам, при всеки е различно.

По въпроса за децата - той деца съм убедена, че може да направи, ако авторката много го примоли. Но ще продължи да си живее с мама и тати, а тя ще трябва да се оправя сама, защото заплатата не му стига за него си.
Не смятам, че парите, заплатата би било проблем. Човек се активизира, когато, ако е необходимо. Минимумът го имат, не са на улицата, все пак някакви доходи, покрив имат и двамата. Въпросът е в каква конфигурация би била връзката. Някои са склонни с бутането със свекъри, други, като повечето от нас категорично не, и искаме тотална самостоятелност, различните поколения в различни жилища, отделни домакинства и финанси. Все пак говорим за зрели хора.

Сами жени вече има много, било под наем, или с ипотеки.

Много си е права Бабри за "хубавите години".
И моят опит е такъв, имайки гаджета и общувал с всякакви жени в диапазона 25-40.
Повечето в диапазона 32-38 са ми казвали, че най-секси са били, и най-са се харесвали на 26-28.
Въпросът е, че момето сега на 27 трябва занапред да реши какво иска, и със следващия да не повтаря грешките.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 10:59 от Revoker

# 41
Тоест, той казва, без да го увърта, че няма какво друго да чакаш от него, но ти продължаваш да си фантазираш страсти, чувства, близост и какво ли още не. И пак той е виновен, че не те зарязва. Не съм съгласна с мненията, че те използва, той ти е казал директно, че няма да бъдете официална двойка. Въпросът е ти защо продължаваш да си в тези отношения, след като не те устройват в този им вид?

# 42
Не е необходимо да му казвате n-пъти на брой.
Той не ви има за нищо повече от секс,на него не му пука дали ще загубите още 5 години от живота си да му се доказвате.
Вие сте като клоун на повикване,като гледам ви устройва,така че продължавайте.

# 43
Седнете и поговорете. Тези неща му ги кажи на него и виж как ще реагира, какво ще каже. 5 години не са малко. Изясни нещата с него така ще си по спокойна и ще знаеш какво да правиш в бъдеще.

# 44
Тоест най-хубавите години на една жена са когато е най-секси? 🤣
Има жени, които наистина така мислят и говорят за себе си? Брей!
В моето обкръжение 30те са на почит - със самочувствие, не ти пука толкова за хорското мнение, изглеждаш и се чувстваш прекрасно в кожата си.

Катрин - не се обяснявай. Такъв човек не се променя, имал е 5г. Ако не си толкова смела да не му вдигаш телефона просто - кажи му в 2 изречения, че не те устройват тези отношения вече и по живо по здраво.

Общи условия

Активация на акаунт