Отговори
# 165
  • Пловдив
Пак да  кажа ......тоя е БОК.....направо  му завиждам!!!

# 166
И аз това се опитвам да разбера. 🤣

# 167
Ами че са от една майка възпитани, де да знам, щом единия може другия кво го спира? Не заради мен а заради себе си да се изнесе..

А иначе просто имахме период в който уж бяхме приключили, край всичко спира. И после пак ме търси 😀
И ти подскачаш от радост ,че се е сетил. Ох, мога да съм ти майка и бих те ошамарила, ако темата наистина е реална. Много си весела за подобна тема.

# 168
Пак да  кажа ......тоя е БОК.....направо  му завиждам!!!
Не е бе, не ги слушай жените тук кво приказват, като им заиграят пеперудките и всичко се преобръща. Просто е нормален, но не особено заинтересован мъж. Авторката сама се е омотала във фантазии и надежди, нашият човек даже не си дава зор да и ги подхранва.

Катрина, послушай анонимния коментар по горе, излизай, ходи на срещи, забавлявай се, поне на момента помага. Аз полудявах като стоях сам вкъщи вечер, за тва излизах почти всяка вечер. Като стана дума, защо млад човек като теб стои във форума и се жалва събота вечер? Нас не ни гледай тук, повечето сме бита карта. Кво прави златния сега, що не си с него или днес не е твой ред?

# 169
  • Out of the Mix
Моя съвет - върви на срещи с мъже. Отпусни се, поцелувай се с някой, пофлиртувай, први секс с който ти хареса. Много си млада, ходи по купони. В началото си го наложи просто. Полека лека ще ти се отворят очите, че мъже има още мноооогоооо.
При мен така се получи, добре че бях още много млада и красива.
Изведнъж осъзнах, че е пълно със свестни, умни, привлекателни мъже, които само чакат да живеят с мен, да ме искат нон стоп, да сме истински заедно.
Това добре, ама може да не иска да е постоянно в срещи, постоянно да чати, и т.н.
Може да не е затворена и залюхава, но да си чака човека, като натюрел, в смисъл да общува, но все да не го среща, или с тези, с които се запознава занапред да не се получава връзката и отношенията, които иска. Купоните не са лошо нещо, но не всички са купонджии, всяка седмица да са някъде и да вършеят. Не всички са пушачи и пиячи. Все още е достатъчно млада, просто да си подреди главата след този.

То е така, цигарите и алкохола са приоритет за много хора. Сега поскъпват с 0.50 ст. и вече 7-8 лв. ще е една кутия, а от 2026 ще е 5 Евро, 10 лв.

Значи сте в някакво малко градче или село.
Щом си сама в свое си жилище, не виждам как няма да се оправяте и да ви стигат парите, при положение, че и ти работиш и имаш доходи. Закривай и си намери някой друг. Въпросът не е в парите тук, а в желанието. Ти се унижаваш така, вкопчвайки се в някой, който не те обича, а само те ползва по предназначение от дъжд на вятър на няколко месеца веднъж. Ако приемем, че си сексуална, не знам как издържаш толкова рядко и при тези чувства. А може и да не си, затова така, а да бързаш и искаш чувствата ти да създадат плод, с който да си осмислиш живота. Замисли се какво точно искаш - само дете, идеята да си майка, или пълноценна връзка, чийто плод да е на взаимната ви любов.

Елора, ти мина ли в отбора на свежите и непушачите? Wink

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 23:13 от Revoker

# 170
За съжаление е реална, просто имам себе ирония иначе трябва да умра в депресия. 🤷♀🤷♀🤷♀
А иначе ми къде да е, на по чашка с аверите до неделя следобед….

# 171
Типажът е доста често срещан.

Върховите му години са били в гимназията и се стреми да съхрани моментите от тези славни отминали дни и да ги откопчи от безпощадните лапи на времето, което се опитва да му ги отнеме. Навярно и купонджийската тайфа е съставена предимно от такива екс-гимназиални хубавци.

Замисли се дали искаш това до себе си.

Направо като се замисля, ме напушва на смях, като видя подобна банда lost boys, скърцащите им шушлекови якета, вонят на фасове, вино и лош дъх, всеки с по една кауфландска торбичка пълна с гумени шишета пиринско и запътени към някоя вила, в преследване на изгубените моменти от детството. Simple Smile грозна картинка

# 172
Типажът е доста често срещан.

Върховите му години са били в гимназията и се стреми да съхрани моментите от тези славни отминали дни и да ги откопчи от безпощадните лапи на времето, което се опитва да му ги отнеме. Навярно и купонджийската тайфа е съставена предимно от такива екс-гимназиални хубавци.

Замисли се дали искаш това до себе си.

Направо като се замисля, ме напушва на смях, като видя подобна банда lost boys, скърцащите им шушлекови якета, вонят на фасове, вино и лош дъх, всеки с по една кауфландска торбичка пълна с гумени шишета пиринско и запътени към някоя вила, в преследване на изгубените моменти от детството. Simple Smile грозна картинка
Да не си от въпросната тайфа? Че описаното не е далеч от истината. Всеки път едно и също. Преди да го срещна и аз ходех по купони ама ми мина, вече не ми е толкова интересно, а на него как не му омръзва - честно, не знам.

# 173
  • Melmak
Ами че са от една майка възпитани, де да знам, щом единия може другия кво го спира? Не заради мен а заради себе си да се изнесе..

А иначе просто имахме период в който уж бяхме приключили, край всичко спира. И после пак ме търси 😀

Мии не, не работят така нещата. Ела да видиш мен и т. нар ми брат. Нищо общо. Краде и лъже на поразия, заплашва. Пълен г*з. Аз не съм такава и изцяло се разграничавам. Има примери едното дете зависим я наркотици, я хазарт, другото - нормално. И пак са възпитани от една майка.

А като бяхте приключили, ти защо откликна. Кажи “край” и толкова!

300 лв за цигари.. тоя човек по колко пуши на ден? 2 кутии?

# 174
Окей , кажете ми тогава – ако това не е любов, защо не мога да го пусна? Защо, след толкова години, след толкова осъзнати грешки, след като дори самата аз понякога усещам празнота, пак се връщам при него? Не е като да не осъзнавам, че не ми дава това, което искам. Не е като да не съм се опитвала да си тръгна. И все пак… не мога. Кое ме държи? Навикът? Пристрастяването? Или някаква извратена форма на любов? Ако беше само секс, нямаше ли вече да ми е писнало?

Може и най-великата любов да е - с гола едностранна любов връзка и семейство не се градят. Радвай се, че си я изпитала.

Според мен поседи си сама, не се втурвай в срещи, защото само ще сравняваш как не е същото. Трудно е да си сам, но ще ти е полезно.

# 175
  • Out of the Mix
Нали, поне двустранна да е, другото ще си го натъманят.

Какво му е трудното да си сам?
Реално да си сам е най-лесното нещо, рахат.
Не се съобразяваш с нищо освен със себе си, своите потребности, време и желания, не ходиш след никой, не търпиш капризи, претенции и други хора покрай него, и щения.

# 176
Бих разбрала, ако тези взаимоотношения продължават 4- 5 месеца. Ама 5 години е пълно неуважение към себе си.

# 177
  • Пловдив
Заряза ли го 🙄🙄🙄🙄

# 178
Заряза ли го 🙄🙄🙄🙄
Защо питаш? Да не искаш сега ти да се вредиш с нея? Joy

# 179
Че кой няма да иска - жената е готова да търпи всичко за единия секс  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт