Отговори
# 180
  • Пловдив
Заряза ли го 🙄🙄🙄🙄
Защо питаш? Да не искаш сега ти да се вредиш с нея? Joy

Не отговарям на критериите за мощен балкански ***.........тц не щем да се излагаме

# 181
Окей , кажете ми тогава – ако това не е любов, защо не мога да го пусна? Защо, след толкова години, след толкова осъзнати грешки, след като дори самата аз понякога усещам празнота, пак се връщам при него? Не е като да не осъзнавам, че не ми дава това, което искам. Не е като да не съм се опитвала да си тръгна. И все пак… не мога. Кое ме държи? Навикът? Пристрастяването? Или някаква извратена форма на любов? Ако беше само секс, нямаше ли вече да ми е писнало?

Любов е, защо да не е любов? Просто е несподелена любов, само ти го обичаш, а той тебе - не. За теб е любов, за него е само секс, може и малко други приятни емоции, но не и любов.

Единственото решение - блокиране навсякъде, ама окончателно. Ако намери как да те потърси по друг начин - блокиране пак. Никакво общуване с него повече. И си направи списък с това какво не ти харесва в него и го чети всеки ден, може да допълваш. Самопромиване на мозъка - помага, ама трябва упоритост. И повече социален живот с приятели и приятелки, не непременно срещи с други мъже. Нови хобита. И така постепенно любовта към него ще изчезне, но трябва наистина пълен игнор.

# 182
Не виждам смисъл чак да го блокираш.
Достатъчно е, да го игнорираш, както той теб и да покажеш, че не си момиче на повикване.
Другия път, когато той се сети, бъди заета. Занимавай се със себе си и своите приоритети.

# 183
Има смисъл да го блокира - така тя няма да се изкуши да се върне при него още един път, ако той я потърси. Той вече си знае тя какво е за него, няма никакъв смисъл тя да му показва каквото и да било, той няма да си промени как я вижда. Време е тя да го разкара окончателно, не да таи надежди той какво щял да види и да разбере или пък тя да се прави на заета, за да му събудела интереса. Обречена работа е това.

Далече от очите, далече от сърцето. Тя трябва окончателно да реши, че е приключила с него и тогава ще може да започне да го преодолява. Ако тя тъкмо е почнала да го забравя и на него му се... И я потърси, за нея всичко ще започне отначало и чувствата ще бушуват. Затова блокиране навсякъде и това е

# 184
Да, трябва да бъде блокиран.
Защото както е видно на него не му дреме за нея.
Вижда, че е хахава и малко и трябва, щрака с пръсти и тя ляга.
Ако не го блокира и я покани на секс среща, тя откаже, той ще почне да пита ама защо.
Може и да я метне пак. Да и даде някаква малка надежда.
Няма смисъл.
Блокира и не се занимава по никакви параграфи и  канали с него.

# 185
Има смисъл да го блокира - така тя няма да се изкуши да се върне при него още един път, ако той я потърси. Той вече си знае тя какво е за него, няма никакъв смисъл тя да му показва каквото и да било, той няма да си промени как я вижда. Време е тя да го разкара окончателно, не да таи надежди той какво щял да види и да разбере или пък тя да се прави на заета, за да му събудела интереса. Обречена работа е това.

Далече от очите, далече от сърцето. Тя трябва окончателно да реши, че е приключила с него и тогава ще може да започне да го преодолява. Ако тя тъкмо е почнала да го забравя и на него му се... И я потърси, за нея всичко ще започне отначало и чувствата ще бушуват. Затова блокиране навсякъде и това е

Точно това е динамиката.
Извода е, че аз съм “хахава” защото съм влюбена а пък на него евала , че ме изполва знаейки го. 🤣🤣

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 21:18 от Катрин ♈

# 186
Сега е моментът да се замислиш поради каква причина си "влюбена" в някакъв льольо, който те търси от дъжд на вятър само и единствено за секс. И дори си мислиш, че имате връзка. Извинявай, ама това, че ти е първия не те оневинява, не си на 15, а на 27. Най-малкото около себе си или по филми си виждала динамика на нормални връзки, в които хората са заедно, градят, вървят напред. Препоръчвам ти да поработиш с психолог, а за начало в ютуб може да потърсиш Mathew Hussey, ако знаеш английски, може да погледаш малко видеа.

# 187
Добре де, за пет години как се случваха нещата: не сте ли излизали с приятели, т.е Вие с неговите, той с Вашите, не сте ли пътували, не сте ли празнували НГ например? Това е много дълго време за толкова неизяснени отношения.
Аз не бих могла толкова дълго да не поставя въпроса какво се случва.. Фактът, че не го правите, показва изключително ниска оценка към Вас самата: това, че се примирявате с една неизвестност, сякаш Вие нямате право да изискате, а той единствен има силата да сложи етикет на тези отношения, когато и ако той пожелае, показва, че не сте уверена в себе си.
Нямали ли сте разговор за тези години? Само сексуални отношения ли сте имали? Защото ако е така, е странно, че сте развила чувства към човек, даващ ви трохички. Ако е имало и повече: защо не сте го изговорили, защо топката е сякаш в него? Вие къде сте в цялата ситуация, да кажете, че неизяснени отношения не Ви устройват повече и да изискате това, което чувствате, че желаете. И вече ако той откаже: чао.

# 188

Точно това е динамиката.
Извода е, че аз съм “хахава” защото съм влюбена а пък на него евала , че ме изполва знаейки го. 🤣🤣

Не си хахава, просто той е муньо и ти заслужаваш нещо по-добро от един льольо, който те смята за момиче на повикване. Важно е да се научиш да си без него сама, не да му търсиш заместител в мъжки вариант и така да стигаш до извода, че само него обичаш. Грешката ти е, че чакаш някой друг да ти хване окото, преди да го разкараш окончателно. Влюбена си, но това не е задължително да е вечно състояние, може да се преодолее, ама трябва постоянство. И запълване на времето с други неща, не задължително с други мъже. Ако се появи някой да ти харесва междувременно - супер, но не е задължително за да го зарежеш този.

# 189
  • Somewhere far away
Ох леле, 13 страниици вече едно и също- мисля че разбра авторката. Ако още не е разбрала, значи никога няма да разбере.

# 190
Е, ако продължи с него, нищо не е разбрала.

# 191
Не е разбрала и няма да разбере. А и много й е весело. Ама проблемът си е нейн.

# 192
Ти имаш чувства, той не. Харесва те, приятна компания си му, иска да си говорите с часове, да се гушкате, страстен секс. Допадаш му визуално и като човек, но не е влюбен. Като се влюби в някоя ще видиш как уж не иска сериозна връзка, но приисква, че и се жени и бебе има.
Съжалявам. Приключи тези несериозни отношения и освободи себе си, за да срещнеш сериозен човек за истинска връзка.

# 193
Сега и е весело, след още няколко годинки ще циври яко.
Ама сама си го прави, никой ни е виновен.

# 194
Че никой не го е спрял да си намери друга.  Той сам се връща.

Общи условия

Активация на акаунт