Отговори
# 330
Така е, Азара, и при мен е така. Разбира се, хигиена и полова, и на отношенията, то да те е гнус иначе. Секс само в затворена връзка и единствено, и само с мен, иначе да си търси друг. Но жените, с които съм бил все са били осъзнати и бързо сме се разбирали, изненади не е имало. А, връщане не, то за да се разделят двама души, всичко се е изчерпало.
Мислех си, че съм странна 😀 понеже преди време с един приятел имахме баш договорка за секс бъдита. Само че се разбрахме, ако някой от нас си намери гадже или спи с друг човек, да си кажем и да спрем. Спазвах си го, докато след време не си намерих партньор и му казах, че приключваме с този тип отношения, той ми вдигна скандал и се оказа, че е ходил при бившата. Ама вика аз с презерватив.

Катрин, за какво се ядосваш? Той не ри е дете, нито сте гаджета.
Като не става един път с говорене си поставяш границите и му казваш, че си дотук. Няма да мине номера, той ще пробва още 1-2 пъти, като види, че си непоклатима, изобщо няма да му се занимава вече.

# 331
Катринче, ти чакаш той да те пусне, а той не пуска? И кво, значи те обича, едва ли не? Не е така, мила.
Той е мъж, има си нужди. Сред тях не е нуждата от семейство, защото той семейство си има - с мама и тате. Не е нуждата от деца, защото е безотговорен и незрял. Има нужда от секс, ти го предоставяш без възражения. Ето това и само това търси този човек при теб - едно разтоварване веднъж седмично.
Ако ти си твърда и се откажеш от него завинаги, нали разбораш, че той след някое време ще си намери друга и няма вече да те търси. Както си е бил намерил, ама го е разкарала, върнал се е при теб и ти веднага си го приела.

Това ли искаш за себе си? Това ли??? Ама наистина?

# 332
Да, това иска, стана ясно от последния коментар, че нищо няма да промени, ами ще чака да и мине...

# 333
То така минава. Всеедно една рана да имаш и постоянно да й чоплиш коричката. Докато не я оставиш на мира няма да ‘оздравее’.

# 334
Аз а чопля, а той налива сярна киселина в нея. Нищо де ще ми мине все някога, няма нищо вечно.

# 335
Ще мине, има-няма 50 години, като спре да му става, ще мине

# 336
Не знам, брат, ти си знаеш!

# 337
  • Сф
А.., "той бил мъж имал си нужди." Тя на 27 няма ,така ли? Секс от дъжд на вятър не е на добре..да не говорим, че е непълноценен.

# 338
Ма той и секса ли му бил "непълноценен"... ОМГ аз мислех, че му е златен, щом така я е омаял... Smiling Imp
Ммм тогаз остава единствения въпрос ... За кво ти е Rolling Eyes

# 339
  • Сф
Ма той и секса ли му бил "непълноценен"... ОМГ аз мислех, че му е златен, щом така я е омаял... Smiling Imp
Имам предвид ,че е когато му е кеф,рядко и безсмислено е това за млади ,свободни хора. Не мога да го разбера. Извинявам се, но женен да беше щяха да имат по- чести и близки контакти и споделени моменти. Катрин е на 27! И това е 5 години, в които тя е забила по тоя! Може ли пък съвсем да не се усеща ,че нищо не става с въпросния?? Чак за влюбване говори, не вярвам на историята, освен ако героинята примерно не е с някакви ужасни дефицити.. Дано да не е де! Има много варианти.  Дано Катрин просто се забавлява тук. Simple Smile

# 340

Златен му е. Тя цялата тема около това се върти.

# 341
Ами тя момичето друг не е видяла, нали каза, че той й е първи и единствен. Да пробва с някой друг и ще разбере, че може и да не му е толкова златен 😂
За това и си я държи сигурно, няма база на сравнение.

# 342
  • Сф
Ами тя момичето друг не е видяла, нали каза, че той й е първи и единствен. Да пробва с някой друг и ще разбере, че може и да не му е толкова златен 😂
Е, то и без да си бил с мъж все трябва да имаш някакви базови изисквания и критерии.

# 343
Цялата тема ясно че не я прочетох, доста има изписано. Ама това нещо наистина не разбирам защо си го причиняваш. Не защо го позволяваш, а защо ти си го причиняваш, защото сама си го правиш...
То това не е дори приятел с привилегии, понеже не звучи да ти е приятел на теб, пък и едва ли и сексът когато на него му скимне да е чак такава привилегия.
Гледам последните мнения - златен му бил. Мда... То ако е само за единия му - иди си купи един, от какъвто си искаш материал Grinning Без дертовете, причинени от останалата част от него - чиста работа, че и ще е с теб ако искаш и по 7 дена в седмицата. Ти май и без това освен да мине да те опраши от време на време не получаваш друго.
Ти може и да искаш повече, ама то не зависи само от твоето искане и щом е и с години е очевидно това. То и аз искам да мога всеки ден да пия бира и да ям картофи, ама много искам, че много обичам - толкова са вкусни. Обаче ми вредят и съответно не го правя, пък никой не ме спира аз пак да искам нали Grinning Гладна и жадна не оставам де, има какво друго да ям и да пия - потърси си и ти по-удачен вариант от тоя льольо който ти вреди на теб. От малкото което прочетох донякъде, летвата която имаш да надскочиш и без това никак не е висока.
Ама трябва да спреш да мислиш за себе си като за "негова" и във връзка с него, защото оставам с впечатлението че ти си му вярна на него и заради това не поглеждаш друг мъж по този начин. И аз когато си имам партньор никой друг не ми е интересен, защото аз себе си не считам за сингъл и съответно от това положение подхождам.
Но ти реално нямаш партньор а имаш само една пречка в живота си. Пък ако ще и златен да му е...

# 344
Цялата тема ясно че не я прочетох, доста има изписано. Ама това нещо наистина не разбирам защо си го причиняваш. Не защо го позволяваш, а защо ти си го причиняваш, защото сама си го правиш...
То това не е дори приятел с привилегии, понеже не звучи да ти е приятел на теб, пък и едва ли и сексът когато на него му скимне да е чак такава привилегия.
Гледам последните мнения - златен му бил. Мда... То ако е само за единия му - иди си купи един, от какъвто си искаш материал Grinning Без дертовете, причинени от останалата част от него - чиста работа, че и ще е с теб ако искаш и по 7 дена в седмицата. Ти май и без това освен да мине да те опраши от време на време не получаваш друго.
Ти може и да искаш повече, ама то не зависи само от твоето искане и щом е и с години е очевидно това. То и аз искам да мога всеки ден да пия бира и да ям картофи, ама много искам, че много обичам - толкова са вкусни. Обаче ми вредят и съответно не го правя, пък никой не ме спира аз пак да искам нали Grinning Гладна и жадна не оставам де, има какво друго да ям и да пия - потърси си и ти по-удачен вариант от тоя льольо който ти вреди на теб. От малкото което прочетох донякъде, летвата която имаш да надскочиш и без това никак не е висока.
Ама трябва да спреш да мислиш за себе си като за "негова" и във връзка с него, защото оставам с впечатлението че ти си му вярна на него и заради това не поглеждаш друг мъж по този начин. И аз когато си имам партньор никой друг не ми е интересен, защото аз себе си не считам за сингъл и съответно от това положение подхождам.
Но ти реално нямаш партньор а имаш само една пречка в живота си. Пък ако ще и златен да му е...
Много точно! Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт