Отговори
# 390
  • София
По разсъждения не си много пораснала, Катрин. Може би ти е още рано да мислиш за раздяла?
Защото после ще ти се наложи да мислиш, чувстваш и живееш като зрял човек със цели в тоя живот ...
Евентуално кариерно развитие, нови приятели, нова връзка, може би деца .. - не, сложно е. По-добре е така, нищо, че ни питаш тук, само проверяваш къде си в цялата тая работа - много те насолихме, тука мда. Затова в този пашкул е толкова удобно ... И той, в неговият си - всичко си е уредил - момичето, което си го чака да й свирне, приятелите, мама, тати, всичко е точно, повече не му трябва.
Но накрая ще попиташ картите, нали? Те са отговорът за теб, лесният.

# 391
Аз искам връзка, ама не мога да си я поръчам като пица. Не става с „дай ми един партньор, че този не иска“. Ако беше толкова просто, досега да съм го решила. Да се насиля да съм с някой друг? За какво – за да си запълня времето с нещо, което не искам? Това не е решение, това е самозалъгване. Това би било най-голямото предателство към самата мен. Не мога да излъжа себе си, нито да натоваря някой друг с ролята на заместител. Ще продължа напред, когато съм готова, и ще го направя изцяло, а не наполовина.

Пък за момчето от София, към днешна е женен вече а случката беше преди 2 години.

# 392
  • Обран бостан ;)
Аз искам връзка, ама не мога да си я поръчам като пица.
Скрит текст:
Не става с „дай ми един партньор, че този не иска“. Ако беше толкова просто, досега да съм го решила. Да се насиля да съм с някой друг? За какво – за да си запълня времето с нещо, което не искам? Това не е решение, това е самозалъгване. Това би било най-голямото предателство към самата мен. Не мога да излъжа себе си, нито да натоваря някой друг с ролята на заместител. Ще продължа напред, когато съм готова, и ще го направя изцяло, а не наполовина.

Пък за момчето от София, към днешна е женен вече а случката беше преди 2 години.

В някои филми така става - поръчваш си пица, идва някой готин доставчик и ето ти връзка. Wink

# 393
  • София
Хайде пак да прочетеш мненията на много и различни хора, в твоята тема; в по-голямата си цялост ти казват едно и също нещо, изразено по различен начин, но ти в последният си отговор явно не си го разбрала.
Прочети ги отново. И никой тук не си е поръчал връзката Laughing
Ал, точно тъй си е Bowtie

# 394
Много пъти ти писахме, ясно че не става по поръчка, но на първо време трябва да престанеш да си събуваш гащите още щом ти призвъни. Така само си подхранваш зависимостта и си поддържаш чувствата. От там нататък постепенно ще се откъснеш и ще ти се получи ако имаш достатъчно воля и търпение. Пък в крайна сметка животът си е твой, нас ни остави тук кво мислим, карай си така, приеми го като съдба и заради звездите и квото такова

# 395
  • Пловдив
Много пъти ти писахме, ясно че не става по поръчка, но на първо време трябва да престанеш да си събуваш гащите още щом ти призвъни. Така само си подхранваш зависимостта и си поддържаш чувствата. От там нататък постепенно ще се откъснеш и ще ти се получи ако имаш достатъчно воля и търпение. Пък в крайна сметка животът си е твой, нас ни остави тук кво мислим, карай си така, приеми го като съдба и заради звездите и квото такова

Някой гащи ли каза Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 396
  • София
Да си дойдем на думата. Очакваме (или по-скоро искаме да налеем) емоционална зрялост при човек с мисленето на 5-класник.

# 397
Демек, че няма да съм с някой просто ей така да съм с някой си там означава че мисленето ми е на петокласник?!
Ми много ясно, като не ми допада защо да се насилвам..
Аз не знам какво се очаква да кажа, като съм съгласна що съм съгласна , като кажа нещо ама ти си тъпа проста смееш се слагаш емотиконки.. 🧐

# 398
  • София
Катрин Отговарям конкретно на въпроса ти - заглавие на темата - не, не сте във връзка; да, навик е - от онези, лошите и не сте заедно, защото и двамата не искате.

# 399
  • Out of the Mix
...не София, ами океан биха прелетели за златния.
Joy
Оттук ли приказката на Невена за трансокеанските вояжи "тъгъдък-тъгъдък". AirplaneAnimal Racehorse
Joy
Да ти кажа не бих, дори не бих започвал такива отношения.
Може да не е от София, имал съм такива гаджета, ама да ти обикалям континенти...

Темата отдавна е у ряката, майтапченца си пускаме тука.

# 400
  • Бургас
То не е важно задължително да си някой. Кой е казал, че трябва като маймуните от един клон на друг.  Остани сама известно време да ти преминат емоциите. Работи си, излизай с приятели, хоби някакво намери. Просто излез от тази зависимост към Желязкото и нещата после сами ще се подредят.

# 401
Просто трябва да се примириш, че връзката, която искаш няма да е с Желязко. Това, като го разбереш и приемеш и нататък ще си уредиш живота, с мъж ли, без ли... Никой не може да ти гарантира, че ще се влюбиш в някого и той в тебе, това е въпрос на шанс, който не винаги се получава.правилно отбеляза, че това не е меню, да си избереш и да си поръчаш.

# 402
  • Обран бостан ;)
Просто трябва да се примириш, че връзката, която искаш няма да е с Желязко. Това, като го разбереш и приемеш и нататък ще си уредиш живота, с мъж ли, без ли... Никой не може да ти гарантира, че ще се влюбиш в някого и той в тебе, това е въпрос на шанс, който не винаги се получава.правилно отбеляза, че това не е меню, да си избереш и да си поръчаш.

Така е. Насочи се към Курти.

# 403
  • София
Авторке, демек мислиш, че си с някой само защото периодично правите секс; реагираш с "не ми пука" и "не ме интересува какво мислите" на всяко смислено обяснение на поведението ти и на мъжа, с който правите секс;  и да, това е незрялото мислене на петокласник.  Нямаш си и на идея какво е авторефлексия. Не четеш, защото не искаш да четеш. После се чудиш защо не те желаят за постоянна връзка.

# 404
Демек, че няма да съм с някой просто ей така да съм с някой си там означава че мисленето ми е на петокласник?!
Ми много ясно, като не ми допада защо да се насилвам..
Аз не знам какво се очаква да кажа, като съм съгласна що съм съгласна , като кажа нещо ама ти си тъпа проста смееш се слагаш емотиконки.. 🧐
Никой не очаква да си с някой просто ей така, тва ясно че не може и не трябва да стане. Но това, което се очаква от тебе е да прекратиш тези токсични за теб отношния, това няма кой друг да го направи вместо теб и е първата стъпка ако искаш да можеш наистина да се обвържеш  с нов човек и да имаш нормална връзка. Докато не го направиш, ще си караш в това положение неограничено време или докато на него му писне и те разкара. Оплаквания без никакви реални действия в последствие дотягат много и нищо чудно, че на никой от познатите ти не му се занимава с теб.

Общи условия

Активация на акаунт