Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Тази детската на филипс има сигнал когато времето изтече ...

# 106
А някой пробвал ли е зъбния душ на ДМ? От доста време го заглеждам.

# 107
  • Пловдив
А кои продукти на Коколис препоръчвате?

# 108
Аз на Кокосолис харесвам серума за растеж - не мога да гарантирам, че точно от него ми расте косата, защото използвам и други продукти, но ми е много освежаващ.
Маската за коса много ми харесва да я използвам преди миене на косата- после е много мека. Ако я използвам на чиста коса много ми омазнява.
Харесвам и олиото за целулит - има страхотен аромат, едва ли само той ще ми махне целулита, но много изглажда кожата и хидратира.

Аз си взех зъбен душ на Philips sonicare. Чъдя се дали освен на Филипс има други накрайници които могат да се ползват с него или дали продават отделно като цяло, искам да си купя още за да го използва и ММ.

# 109
Към дамите, поръчвали онлайн от дм - добре ли опаковат продуктите, слагат ли достатъчно бабъл хартия?
Ще правя доста голяма поръчка и мисля да добавя и два хайлайтъра, че не ми се ходи до физически магазин, но ме притеснява дали няма да ги получа на сол...
Случвало ми се е с друг магазин затова съм скептична.

# 110
  • Пловдив
Поръчките ми винаги са идвали много добре опаковани.

# 111
Да, много добре опаковат винаги. Поръчвала съм много пъти онлайн  и никога не е имало проблем. В поръчките е имало тежки неща като консерви за котки, течни като препарати, малки като гримове и всичко е опаковано много добре.

# 112
На Кокосолис обожавам всичкоо, без Choco, Grow и лилавото Skin и Aqua не съм останала. Ползвала съм Melon, Aqua, berry, Hair всичко е страхотно, но най-много ползвам Choco, Skin GROW. Обожавам ги, ама не искам да са на тези пари....хах
Направих си скрийншот на отстъпката като се прибера ще поръчам нещо, живот и здраве.

# 113
Някой ползвал ли е този твърд дезодорант на Lush?

Една мадама в тик ток казва ,че само той я спасява от миризмата на пот.
Впечатления от него?

# 114
Глас и от мен за серума за растеж на Cocosolis.

Аз си взех зъбен душ на Philips sonicare. Чъдя се дали освен на Филипс има други накрайници които могат да се ползват с него или дали продават отделно като цяло, искам да си купя още за да го използва и ММ.

Доволна ли сте от зъбния душ? Мисля и аз да взема.

# 115
На Cocosolis  обожавам серума за лице Aqua, трета опаковка ще поръчвам. На моята суха кожа действа страхотно. Сухото олио за тяло също ни е топ, аз се лющя като гущер, а тези продукти ми хидратират разкошно без да оставят мазен филм. От серума за растеж GROW също съм доволна. Само антицелулитния продукт не ни допадна, но то няма как да прави чудеса без спирт и хранителен режим. Сега си взех новите шампоан и балсам за коса ♥️

# 116
Има великденско колело в приложението на ДМ. Днес ми се падна талон за 15% отстъпка на бои и декорации за яйца.

# 117
  • Deutschland
Имам гратис подарък от ДМ продукт на Балеа от профи сериите. Има ли маска, която си заслужава или?
Днес съм у нас и ще ходя да издирвам глоса за устни под формата на великденски заек. Дано не ме изпреварят и успея да си взема.

# 118
Оооо, Фрау, този глос е страхотен. Heart Eyes Дано пуснат тук.

На мен ми омръзна, откровено казано, да ми подаряват парфюми, заринала съм се, а не съм почитателка. Имам един Just Cavalli, който ми подариха и сега се чудя как да продам, не е отворен дори, но пробвах в дрогерията и не е моят аромат.
Обзела ме е някаква вълна на пролетно почистване й гледам да се отърва от всичко, което не използвам. Имам някои неща, които установих, че са нови, само пробвани.

# 119
  • Deutschland
Да, гледам че на сайта имат 32 броя налични, но чакам при личния лекар и докато успея, може да ги няма. Така е с лимитираните серии.

Парфюма на Тезори Икигай изчезна в същия ден, в който беше зареден. Барем тестера бяха оставили, че ги крадат на поразия.

Общи условия

Активация на акаунт