Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Старите модели на Филипс не са с високи цени, да. Но имат само 1 или макс 2 програми. Аналогичната на ДМ-ската като функции отива към 350лв.

# 91
В момента комплект четки philips sonic care в метро 149 лв

# 92
Това с програмите няма да го коментирам, защото имам специфично мнение по въпроса. Още малко четката за зъби ще е с функциите и стойността на ракета, пък зъболекарите милионери станаха, но не от четки... 😁

# 93
Когато за последно бях в ДМ загледах точно чадърите на Бенетон. Попитах касиерката за отзиви и мнение - каза, че се купуват, но никой не ѝ бил споделял оценка или мнение. Тя също не ползвала и нямало как да ми каже. Реших, че 30 лв за мини чадър няма да дам.
Някой ползвал ли е чадър от Лили?

# 94
Аз си взех един от бенетонскоте им сгъваеми чадъри и ми върши работа. Не е от най-малките, но е достатъчно компактен - събира се в повечето ми чанти, не се е обръщал досега, определено бива.
Взех го с намаление от събрани точки де, на пълна цена бих се замислила.

# 95
  • Стара Загора
И аз имам малък Бенетонски чадър, доволна съм. Освен това е страхотен синьолилав цвят. Подарък ми е и не знам колко струват. Видях обаче че в Димс 92 предлагат от тях, не са много скъпи.

https://dims-92.com/vendor/chadari-benetton?gad_source=1&gbraid= … eZUEaArehEALw_wcB

Както и един ментов от answear, мисля че е на тяхната марка и е добър. Във вятър не са се обръщали.

# 96
  • София
Явно само аз съм недоволна от чадърите😀 Ужасна сглобка е, като детска  играчка😊
За тези пари определено  не си заслужава.

# 97
Имам 2 сгъваеми чадъра от ДМ, чудесни са. Не са Бенетон, но са малки, бяха по 12 лв. Още не мога да прежаля един оражнжев, който си купих инцидентно, защото веднъж докато бях в магазина, плисна дъжд като из ведро и който преди години някъде затрих, но това беше най-здравият чадър, който съм имала.

# 98
А на ДМ и аз имам един тъмно розов- 8лв. беше преди години - здрав е, доволна съм. Бенетонските не мога да кажа, че пращят от качество, но пък са практични, цветни и с Наков талонче, отстъпка са ок. Моите съм ги взимала с отстъпка. Минито е паянтово, съгласна съм, но за чанта е чудно. Ако има подобни мини- по-евтино, само споделете 😉
Сега имам 8лв. отстъпка и точно се чудех какво да си купя. Дали да не взема още един чадър 😁?

# 99
Мойте мини чадъри съм ги взимала от H&M и от китайски магазини. Но виждам че представите ни за мини чадър се различават. Мойте са по-малки от дланта ми, когато са сгънати. Истински минита. Не слим. В момента е късно и не мога да покажа.

# 100
  • София
Аз съм с особени нужди, така че ми вършат работа различните програми.

Всеки да си взима според нуждите, просто сравняваме ябълки с круши. Няма как четка на Филипс да е колкото една ДМ-ска при равни други условия. Макар Филипс да не са това, което бяха, което е и причината да се откажа.

# 101
В този ред на мисли някой с препоръка за такъв тип четка за зъби за момиченце на 3г и 5м?
На дъщеря ми съм взела детската на ДМ. Доволна съм, тя също. Батерията държи доста време. Мисля ,че около 30-тина лв струваше. А най- голямата радост беше ,че в комплекта имаше стикери 🤣

# 102
Мацки, от Cocosolis са пуснали великденска оферта - бестселър продукт подарък с всяка поръчка плюс безплатна доставка, а с код Elina10 имате и 10% отстъпка ♥️

# 103
В този ред на мисли някой с препоръка за такъв тип четка за зъби за момиченце на 3г и 5м?
На дъщеря ми съм взела детската на ДМ. Доволна съм, тя също. Батерията държи доста време. Мисля ,че около 30-тина лв струваше. А най- голямата радост беше ,че в комплекта имаше стикери 🤣
Моето е с детската на филипс ..също имаше стикери ..даже вече сам си мие зъбите .. купих му я като стана на 3 ...

# 104
Имаше някъде детски четки за зъби с мелодия, песничка, за времетраене.
Някой да ми препоръча такава...

Общи условия

Активация на акаунт