Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Много съвременни уреди се затеждат дълго на 1 зареждане.

# 76
  • София
Може ли да споделите мнения за чадърите Ultra mini?
Тези на Бенетон ли? Ако е за тях,не съм доволна. Въпреки, че съм дребна😊 не ме предпазва особено, малее доста и освен това при малко по- силен вятър, се затваря сам. Имам 3 ,защото купих за двете ми дъщери и за мен и ме е яд, че дадох по 30 лв. за чадър ,който определно не струва повече от 10 лв. 😅

# 77
  • Melmak
Много съвременни уреди се затеждат дълго на 1 зареждане.
Не знам, аз нямам такъв друг. Като цяло не бях проучила батерията, отчитам го като минус, но цената на четката беше 65 лв, има няколко опции- clean, white, massage, sensitive и дава сигнал на 30 секунди, което в важно за мен.

# 78
За 65 си купих Philips Sonicare, на която стават глави за звуковите четки от ДМ.

# 79
Откъде?

# 80
Аз и мм също сме с Philips Sonicare. Първоначалното зареждане беше много дълго, да. Купихме ги около Коледа преди 5 г от Кауфланд с точки. Двете четки в комплект струваха 180 лв по спомен. Нито тогава, нито сега съм виждала Philips Sonicare за 65 лв. Само детските са с по-ниски цени. В този ред на мисли някой с препоръка за такъв тип четка за зъби за момиченце на 3г и 5м?

# 81
Някой ползвал ли е този крем на Нивея?
Днес го купих ,но не съм го ползвала до сега. Какъв аромат има? Хидратира ли добре? Попива ли бързо?

# 82
Аз и мм също сме с Philips Sonicare. Първоначалното зареждане беше много дълго, да. Купихме ги около Коледа преди 5 г от Кауфланд с точки. Двете четки в комплект струваха 180 лв по спомен. Нито тогава, нито сега съм виждала Philips Sonicare за 65 лв. Само детските са с по-ниски цени. В този ред на мисли някой с препоръка за такъв тип четка за зъби за момиченце на 3г и 5м?
Ето комплект за 120 лева,като са го намаляли и още   https://www.amazon.de/-/en/dp/B099NJBY9M/?coliid=I3F17D3WEDV8AY& … ov_lig_dp_it&th=1
ето и вариант детски https://www.amazon.de/Electric-Toothbrush-Children-Replacement-R … tZT1zcF9tdGY&th=1

# 83
# 84
Ясно, благодаря. Амазон не ми е опция. Нашите са по-висок клас, затова са и по-скъпи.
Иначе съм ползвала електрически четка и на Орал Б, но за мен ултразвуковите на Philips са по-добри.

# 85
Ще си задам въпроса и тук, тъй като темата е по-активна:
Доволни ли сте от серумите на гарниер с витамин ц? Да се чудя да взема ли с талона дневния. Пише , че има спф 25. Предполагам, че за градска среда, малко стоене навън и то не в пиковите слънчеви часове ще ми свърши работа?

# 86
Аз съм доволна от този, писах и тук в темата
https://shop.lillydrogerie.bg/garnier-skin-naturals-vitamin-c-no … kozha-30ml-540435

# 87
И аз имам мини чадър Benetton , малее ми- аз съм едра , но става за резерва. Имам и друг, който е по- голям- изглежда по- надежден. Не съм ги ползвала в силен вятър, но имам чувството, че биха се обърнали. От друга страна стабилен чадър би бил- не сгъваемият, но замени това не е опция, така, че човек си избира...

# 88
Аз пък сега разбирам, че съществуват мини чадъри 🙄🤐 И се замислих каква добра работа биха ми свършили при пътуване. Като се приберем ще ми е първата работа да проуча и потърся 3 мини чадъра...

# 89
Обожавам мини чадърите! Имам 3 броя и са си само за мен. Не ми тежат, винаги ме спасяват при дъжд. Имам и 2 големи от ДМ. Единия Бенетон, безкрайно красив Лила, другия стилен и черен. Вече почти не ползвам стандартния размер. Днес валя сняг и бях навън с големия черен. Много съм доволна за цената му в ДМ (беше 12-13 лева мисля).

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 00:50 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт