Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Аз имам този и го взех мисля, че от този сайт или от сайка наколенка.

https://www.samozdrav.bg/p/kinezio-teyp-lenta-za-litse-ares-beau … pe-yuzhna-koreya/

# 136
И в ДМ има кинези лента.

# 137
А кои продукти на Коколис препоръчвате?
На Cocosolis  обожавам серума за лице Aqua, трета опаковка ще поръчвам. На моята суха кожа действа страхотно. Сухото олио за тяло също ни е топ, аз се лющя като гущер, а тези продукти ми хидратират разкошно без да оставят мазен филм. От серума за растеж GROW също съм доволна. Само антицелулитния продукт не ни допадна, но то няма как да прави чудеса без спирт и хранителен режим. Сега си взех новите шампоан и балсам за коса ♥️
Доволна ли сте от шампоана и балсама на кокосолис? И аз ги поръчах и ги чакам 🙂

# 138
Моля ви споделете  този трендинг с лентата за бръчките ,че ми стана интересно ..

# 139
  • София
Likeawind, залепваш си разни глупости (ленти) по лицето с цел да го държат изпънати и да не се появяват бръчки.

Тези ленти са вредни, дерматолог ми то каза. И то не козметичен, а занимаващ се с истински проблеми.
Не са достатъчно плътни и като се нагъне някъде, остава така през нощта, което може да задълбочи бръчката.
Освен това, така атрофира мускулатурата на лицето малко или много и впоследствие при по- малки натоварвания дефектите са по- големи.

# 140
А кои продукти на Коколис препоръчвате?
На Cocosolis  обожавам серума за лице Aqua, трета опаковка ще поръчвам. На моята суха кожа действа страхотно. Сухото олио за тяло също ни е топ, аз се лющя като гущер, а тези продукти ми хидратират разкошно без да оставят мазен филм. От серума за растеж GROW също съм доволна. Само антицелулитния продукт не ни допадна, но то няма как да прави чудеса без спирт и хранителен режим. Сега си взех новите шампоан и балсам за коса ♥️
Доволна ли сте от шампоана и балсама на кокосолис? И аз ги поръчах и ги чакам 🙂
Аз ги спечелих от форумната игра. Измих се един път с тях, тъй като онзи ден ги получих. За едно измиване, косата ми нямаше обичайния фриз. Приглади се и на допир не е толкова суха. С руса коса съм. Преди тези продукти си взех серум за растеж и маската 3 в1. Престоях с маската 2-3 часа, измих се с шампоана и балсама. След като изсуших напръсках със серума. Това е първото ми впечатление, надявам се, че ще става все по-добре.
Би ли споделила като направи поръчката, ти ли си избираш подарък или те каквото преценят. Ако е така, сподели какъв ти е подаръкът.

# 141
Аз видях тейпа за лице от Гала, имаше подробно видео в профила на козметиката й. Правя си и не съм видяла абсолютно нищо негативно.

# 142
  • Deutschland
Много добра серия на Балеа, нова е, но вече успях да я тествам няколко пъти. Косата става мека и плътна от нея. Единствено от ламиниращата грижа, не съм доволна. Утежнява и слепва косата, но вероятно и защото обичам да слагам пълни шепи 🙂. Шампоанът, който е в същата опаковка не съм снимала.

Супер доволна съм от маската за устни на Есенс в розова опаковка. Зеленият скраб още не съм отваряла. Розовата ми оправи сухите устни с едно мазане.

# 143
Аз ползвам зелената маска в момента и много ми харесва, подхранва добре устните и ексфолира. За тия пари си е екстра попадение.

# 144
  • София
И аз харесвам скраба, но не и маската, dupe нa Laneige. Просто много лепне и запечатва, не виждам нещо подхранващо, както и в състава.
Оправих си устните с някакъв елементарен вазелин с ланолин и прополис.

Взех си и гланца за лЕто 2025-та. В крайна сметка се спрях на този, след като не можах да намеря Мейбълинския.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 18:02 от The Catcher in the Rye

# 145
Намерих тази лимитка на Дав в един супермаркет, с малини и цитруси е:

# 146
Сравнявам тези два спрея за топлинна защита. Този на саяс ми матира косата, оставя я лепкава и утежнена и не е много комфортно разресването. Спрея на тафт няма никакво усещане върху косата и съм доволна. Откъм защита не мога да коментирам. Но аз като цяло въпреки спрейовете, си слагам и други продукти, които са с протекция. Препоръчвам тафта.

# 147
Този на syoss наистина е много тежък за косата..

# 148
  • София
Пробвайте с клечка за уши. Пръскате от спрея и палите. Ако не изгори, значи има ок защита. Аз така си пробвай спрейовете.

После тествах с pH лентички останалите, които се водят sealer. Логично, бяха с по- високо pH, отколкото на опаковката, която би трябвало да бие вече на киселина...Joy

Нямам търпение да споделя наблюденията си с продавачките по магазините, които са нсзубрили етикета. Започвам да развивам раздразнение и към тях. Като те хванат на къс пас, да ти обясняват небивалици...

# 149
  • София
Аз просто сравнявам времето за сушене със и без продукта. Като видя, че има разлика, значи предпазва Smile

Общи условия

Активация на акаунт