Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Това как е мерило? Понякога спрейовете ускоряват изсушаването, понякога - не.

# 151
  • София
Ако наистина предпазва, забавя сушенето.

# 152
  • Deutschland
Нова маска на Балеа. Веднага взех една бройка

# 153
Момичета, ако помните имаше един лосион за тяло на Балеа с череша, който беше лимитка. Днес видях, че отново е наличен и не е лимитиран:

# 154
Този лосион ухае страхотно! ♥

# 155
  • Deutschland
А попива ли бързо? Аз се мажа напоследък с Хамам на Тесори, но искам на Дав от спа серията да намеря отново. Божествен беше нощния лосион.

# 156
Фрау, виждам, че този лосион е с 40% масла какъвто е и лосиона с бадем на Балеа, който попива бързо и не оставя мазен филм. До този с череша не успях да се добера, когато беше лимитиран. Сега съм сложила в кошницата и двата лосиона - с череша и с бадем.

# 157
Лосионът  с бадем и 40% масла на Балея ми е любим, но и аз съм с много суха кожа. Не обичам да се мажа, но с него имам някакво желание, толкова е приятен. Simple Smile

# 158
Момичета, ползвали ли сте балсамите за устни на NL beauty? В момента тече намаление в сайта им и се чудя да ги добавя ли към поръчката.
Цената им е по - висока от аптечни доказани марки и затова се чудя толкова ли са добри 🤭

# 159
Всички са луднали по червилата на НЛ, аз не съм ги пробвала. По-добре да купя нещо на друга марка, отказала съм се отдавна да купувам продукти на инфлуенсърки и подобни.

# 160
Всъщност червилата им наистина са страхотни! А за моливите каквото и да кажа, ще е малко. Да кажем, че от както си взех първия молив на НЛ, спрях да купувам Mac и подновявам молив след молив на НЛ. Особено 06 е 😍

# 161
На мен ми харесват червилата в гилза. Каквото и да е течно матово червило, на мен ми изсушава.
Моливът ми е 05 и е добър. Имам на Inglot, NL е по-добър. Но имам и Импала, които никак не са лоши. Обаче ей този на Maybelline e върха! Но няма голям избор от цветове.
https://shop.lillydrogerie.bg/color-sensational-moliv-za-ustni-547
Този също не е лош, но първият е по-хубав
https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-new-york-lifter-moliv-za-ustni-5-546461

# 162
Аз си избрах един молив за устни от новата серия на NYX. Според отзивите има идеален студен нюанс (11 Touch up Taupe). Но ще го оставя за следващия месец, сигурно

https://makeup.bg/product/897130/#/option/1710042/

# 163
Аз тъкмо си направих поръчка от Импала. Моливи за устни и червила. Дано съм улучила цветовете ☺

# 164
А попива ли бързо? Аз се мажа напоследък с Хамам на Тесори, но искам на Дав от спа серията да намеря отново. Божествен беше нощния лосион.
Фрау, на моято кожа попива, но аз нямам проблем с лосионите от ДМ. Тук редовно чета, че се оплакват, че много трудно попиват.

Общи условия

Активация на акаунт