Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 830
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Да, някои лосиони на Балеа наистина попиват трудно. Имаше една лимитка лилав с аромат на Mugler Alien. Страхотен аромат, но трудно попиваше, докато този с бадем попива лесно. По препоръка на форума си взех и с уреа, също попива лесно и хидратира чудесно.

# 166
  • Light of Zartha
Момичета от много време търся молив за устни със студен подтон. Ама наистина студен, направо сив. Аз съм с бяла кожа с жълт подтон и червена коса (сравнително ярка) и всичко ми е оранжево и топло кафяво. На Катрис мега хваления 069 ми стои скандално зле. Тъмен и оранжево лилав все едно. Направо съм отчаяна, че само на мен не ми харесва той. Ако е нещо от дрогерията ще е чудесно.

# 167
  • София
Гореспоменатият NL 05 е със студен подтон. На GR от старите 209 или 211 има студен подтон.
И на NYX Nude Beige би трябвало. Ако не те е гнус, мога да ти подаря моя. Пробван е само на ръката и можеш да си го подостриш.
И Greige, но е на МАС.

Не се възприемам със студен подтон молив аз. Бие се с косата.

# 168
Аз също най-много харесвам студените кафяви моливи, просто ми променят изцяло визията.
Любими:
Freya Beauty - Cocoa
Maybelline Lifter Liner - цвят 05
CATRICE PLUMPING LIP LINER - цвят 150
NL Beauty - цвят 05

# 169
Момичета от много време търся молив за устни със студен подтон. Ама наистина студен, направо сив. Аз съм с бяла кожа с жълт подтон и червена коса (сравнително ярка) и всичко ми е оранжево и топло кафяво. На Катрис мега хваления 069 ми стои скандално зле. Тъмен и оранжево лилав все едно. Направо съм отчаяна, че само на мен не ми харесва той. Ако е нещо от дрогерията ще е чудесно.

Rimmel в цвят Cappuccino. Един от най-хубавите студени нюанси, които съм имала.

# 170
Момичета, ползвали ли сте балсамите за устни на NL beauty? В момента тече намаление в сайта им и се чудя да ги добавя ли към поръчката.
Цената им е по - висока от аптечни доказани марки и затова се чудя толкова ли са добри 🤭
Имам балсам за устни на NL, но не съм впечатлена. Нищо не прави за устните, поне според мен. Поръчах го с 50% намаление, та поне не ме е яд чак толкова.

# 171
  • София
Легендарният Pupa 004 пробвали ли сте? Simple Smile
Трудно се намира обаче...

# 172
Като говорите за студени подтонове моливе я кажете нещо за студени подтонове и червила 😄

# 173
И аз пробвах от гланцовете на НЛ, не знам дали моят се падна такъв, но мирише на гранясало и има вкус на развалено, изхвърлих го. Молитвите обаче са супер, особено 05 и 06.

# 174
  • Light of Zartha
Благодаря, момичета! Предложенията ви определено ми бяха полезни. Аз си бях набелязала някои номера и с вашето потвърждение определено се убедих. Иначе имам купища моливи, които в интернет изглеждат ок, в магазина обикалям на различни светлини и са ок и като го сложа - трагедия. Наистина ми помогнахте.❤ Ще търся.
Относно на НЛ червилата, аз съм много доволна. Имам от старите опаковки chocolate milk и от новите sugar baby. Топ са! Ама аз слагам малко балсам за устни преди това, попивам и тогава слагам. Така е комфортно при мен с матово червило. И много комплименти съм получавала с тези червила.  Ако мирише лошо, определено направи рекламация. Не е ок. Дори "старото" ми червило няма този проблем.

# 175
  • София
В това отношение червилата и гланцовете на Мейбълин са топ. Ухаят добре и на вкусно, не на химия.

# 176
Гланцовете на НЛ наистина миришат малко кофти. И на вкус са още по неприятни 😀
А тези супер известни гланцове на Мейбълин май само на мен не ми харесват 😶‍🌫️ Особено опаковките... След поредната скъпа чанта, която ми съсипаха, омазвайки я цялата в гланц, окончателно се отказах от тях! 😀 Самата капачка не щраква и е много калпава. За себе си открих, че е по-добре 1 скъп гланц/олио за устни, отколкото 5 разочароващи.

# 177
Аз от NL  се отказах ,след като намерих абсолютно същото в Шейн.Модела беше Космополитън.

# 178
  • Варна
В нашето Лили има заредена лимитираната серия на Супермен
Взех си тинт за устни с променящ се цвят в оранжева опаковка и е ярко розов-прасковено, мирише на пъпеш с апликатор за олио
и squishy четка за кремообразен руж
Пударата от серията си е бяла дори и със смесването на цветовете.

В другата им колекция имаше писец за лунички. Апликатора е като за очна линия и трябва да си ги рисувате една по една. Оставя кафяв тинт, който аз потупвам с пръсти, за да отнема част от продукта, за да стои по-естествено. Приятели веднага ме питаха "Какви са тея кафеви петна по лицето ти"
Става за мека кафява очна линия

# 179
Случайно видях че има червилата на NL вече и в Нотино. За някоя дама ако иска само 1 брой, пускат често безплатна доставка и дори и отстъпка.
В сайта на Николета до скоро имаше -30%, но като си платиш и доставката не е изгодно само за 1 или 2 продукта.
Аз от червилата не съм особено доволна, но не заради консистенция или друго, но не си уцелих цветовете. Не са за топли тонове и зелени очи. Явно отиват само на брюнетки с кафяви очи.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:26 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт