Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 786
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Кой цвят си взела? Аз съм много топла, чак маслинена и пъстри към зелено очи и 05 молив + червилото Млечен шоколад много добре ми стоят.

# 181
Tulip, всичко друго взех, само не и това.
Ей сега ще редактирам, за да ги извадя от архива за припомняне.
Течни червила:
Cosmopolitan, Friday night, Capucinno
Златна гилза червило - Sugar baby
Моливи - 02 и 04, някъде мисля че трябва да имам още един, но не го намирам.
Нито едно не ми седи добре Sad
То бива рулетка, ама 10 от 10 да не уцелиш....знам си аз че съм много зле с червилата. От всичкия грим продукти фон дьо тен и червила, все не уцелвам.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:17 от Lale_Lili

# 182
  • София
Кой цвят си взела? Аз съм много топла, чак маслинена и пъстри към зелено очи и 05 молив + червилото Млечен шоколад много добре ми стоят.
Да, това е чудесна комбинация.

# 183
От тези в гилза много ми харесва млечния шоколад, много красиво кафяво е , мисля че е по -скоро неутрално, но е едно от малкото червила , които не ми бият на оранджево.

# 184
  • София
Аз съм с неутрален подтон на кожата, но има 2 неща, към които съм мега капризна
1) червено червило дори с минимален розов подтон. Пробвала съм почти всичко на пазара и само 3 отговарят на това ми изискване.
2) кафяво без топъл подтон - трудно намирам също, та от горните Souffle е такова дълбоко шоколадово кафяво, също препоръчвам, както и Revlon Model Behavior

# 185
На мен много ми харесват червилата на Ревлон.

# 186
И аз много харесвам матовите на Ревлон.

# 187
  • Deutschland
И на мен. Онези червила под формата на дебел молив на Ревлон са страхотни.

# 188
  • Light of Zartha
Да ви се похваля - намерих много приятно моливче за устни за 3лв. Лумс 210 - води си warm beige което много ме изненада, но изглежда супер особено в комбинация с олиото на Лореал в цвят worth it (610 мисля?)

# 189
Охо, Скарлет, мерси за споделянето. Аз миналия уикенд си купих Worth it (точно 601 е номера).
Имам стари моливи и за сега ползвам тях, но всяко инфо е полезно. Simple Smile

# 190
  • Light of Zartha
В магазина ми хареса молива, но после на силна светлина изглеждаше чудесно. Рядко казвам "това е", но тук се изненадах много неочаквано и приятно. Иначе бях тръгнала за Катрис 150, но нямаше.

# 191
И аз го имам този молив и го ползвам и с онези на мейбалин, как бяха теди нещо си. Теди тинт ли... 🙄, обаче не е никак траен, ама за тия пари си го повтарям дет се вика..

# 192
Аз днес получих поръчката си от Импала.
Засега нямам цвят фаворит сред моливите (поръчах доста цветове). Поръчах и червила от мат серията. Има интересни цветове и ми допадат на пръв поглед.

# 193
  • Deutschland
Излязох от ДМ само с това + един пакет брашно.

# 194
Parfimo доста ме изненадаха, сложили са такса за опаковане на пратката 2лв., освен ако не направиш покупки за над 25 лева.

Общи условия

Активация на акаунт