Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Христос Воскресе, момичета!
Да сте здрави и щастливи Simple Smile
Аз нямам талони след последния лайф. Говоря за тези, които пускат веднага, иначе на следващия ден ми дойдоха другите. За пръв път ми се случва.
Иначе вчера бях в магазин, взех си олио за тяло, което попива бързо и много ми хареса, както и от онези капсули за лице. Взех с хиалуронова киселина и с витамин Ц, вече ги изпробвах и ми харесаха.

# 196
Parfimo доста ме изненадаха, сложили са такса за опаковане на пратката 2лв., освен ако не направиш покупки за над 25 лева.
Христос Воскресе, момичета!
Janice, има я тази такса от известно време, не си я забелязала сигурно. Аз съвсем се отказах да поръчвам от тях. Такса опаковане, такса доставка, никакви генерални намаления, само на определени брандове нон-стоп. От сигурно поне 3 години не съм поръчвала от тях. Всичко си намирам другаде на по-изгодни цени и условия.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 18:42 от Lale_Lili

# 197
Светъл Великден на вас и близките ви! Purple Heart

Лаленце, не съм пазарувала от Парфимо от много време, поне година, може би затова сега виждам тази такса. Видях, че има някои неща на изгодна цена, но просто не виждам причина да трупам ненужни неща в кошницата, за да си спестя тази такса и се отказах. Не намирам за правилно да има такава такса за опаковане. Всички сайтове опаковат, никой не ми е поискал такса за опаковане. Редовно поръчвам от ДМ и в кашоните от тях има много опаковъчни материали, както и в тези от мейкъп.бг е нотино.

# 198
Janice, и аз като теб случайно разбрах за тази такса. Бях видяла нещо, слагам в кошницата и оп....такса. И така вече няколко пъти, защото все забравям за нея. Сигурно има и такса за наложен платеж. Въобще такси да искаш. Затова си събирам неща в Нотино, чакам -20% плюс БД и поръчвам една или 2 големи поръчки. Излиза ми най-изгодно.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 13:18 от Lale_Lili

# 199
Да, и аз правя точно така от Нотино. Там обаче също има такса наложен платеж.
Миналата седмица имаха безплатна доставка и с един код си взех дермаролер на много добра цена.

# 200
Да, освен за Нотино, също и за Дъглас вече има такса за взимане от магазин, сумата за безплатно получаване не е никак ниска.
Скрит текст:

И аз се възползвам предимно при обявена безплатна доставка.

# 201
И аз дебна комбинация 20% и БД в Нотино, но рядко се получава. С повече късмет, понякога нацелвам 20% на всичко и БД на някакви продукти, които не ми трябват, но са евтинджоси (маски, кремчета и тем подобни, все ще влязат в употреба) и ги мятам и тях в кошницата.

Иначе има ли такса наложен платеж - плащам с карта. Това е единствената жертва, която правя Joy

Фрау С в стара тема беше споменала за едно парфюмче на La Rive (Give me love) за което й благодаря. Поръчах май последната изостанала бройка в Makeup. Наистина го докарва на Escada, която също не се намира лесно, че е старичка. Жалко, че няма особено богат асортимент на La Rive по дрогериите, имат доста сполучливи имитации.

От Лили по време на корейския уикенд си взех още два фдт на Enough. Добре се държат засегат, моята кожа определено не е суха, но и жегите не са почнали.

# 202
Приложението на ДМ е много глупаво за хора, които са "превъртели играта" вече. 😂 Имам 2000лв оборот, стигнала съм последното ниво и какво?! Край 😂
Искат ми постоянно са го сканирам това приложение, ама защо и касиерките не знаят.. 😶‍🌫️

# 203
  • София
Трябва да има нова програма май месец. Така ми казаха.

# 204
На мен ми излезе съобщение в приложението, че от другия месец ще има нова програма и тази с оборота явно приключва. Може да продължи, но да нулират.

Идеята да се сканира приложението е за активни талони, а освен това има графа, в която да видиш всяка поръчка, при която си сканирала приложението и какво си закупила. Трупат се и тези бонуси при определена сума, която си похарчила в ДМ. На Мен така ми дадоха доста талони за отстъпка по 2,3,4,5,6 лв.

# 205
  • София
Сега прочетох и аз. Явно само ще нулират. Няма лошо, но аз смятам, че най- горното ниво трябва да е процент от всяка следваща покупка, а не 7лв талон. 2 хиляди ли беше, колко. Това са страшно много пари в козметика от нисък и среден клас.

# 206
С памперсите на бебето, пюрета, каши и тн стигнах последното ниво в ДМ. И аз разбрах, че ще се нулира от май месец.

# 207
Аз сигурно имам най-малко похарчени пари  в ДМ от всички в  темата, много рядко  ходя и купувам много малко от там. Повече пазарувам от Сефора, Дъглас, Нотино. Даже най-много  май от Сефора и аптеките. Аз сега от Франция така се запасих, кремове, фон дьо тени, слънцезащити няма да купя тая година. Ако случайно вляза в Сефора  все ще си взема нещо, трябва не трябва, с празни  ръце не излизам.

# 208
  • София
Да, Сладкиш и с бебешки неща се правят. Ама 2 бона са си 2 бона. Трябва да има постоянна и хубава отстъпка.
Аз също не съм стигала горните нива. Не ми трябват толкова неща.

# 209
Мен ме дразни, че нулират по никое време. По-логично щеше да е в края на годината, да минат рождените дни на хората. От сума ти време стоя на 400 и нещо лева, щото не ми харесва талона за следващото ниво. И съответно и за РД не купих кой знае какво, предпочитам да си направя оборота като тръгне новата програма и дадат по някое време 15% на всичко.

Между другото, не знаех, че и Дъглас нулират.

Общи условия

Активация на акаунт