Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 721
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Аз имам 1207 лв и стотинки натрупана сума и събрах поръчка с талоните, получи се 15 лв и нещо отстъпка, но се сетих, че мм има отстъпка за РД, та преместих покупките в неговия профил и станаха 24 лв отстъпка. Доволна съм. Талоните със суми съм ги усвоила, но сега от неговия профил има 5 лв и ще ги употребя за нещо. Нали може на място в магазина?

# 211
  • Сливен
Аз съм изхарчила около 1900лв ,козметика ,препарати и открих и храните покрай купоните на Био .Зануляват сега,защото започнаха на 1 април 2024г,т.е. е минала една календарна година.

# 212
Мисълта ми е да го бяха измислили от първи януари да почва. На 22.04. беше стартът миналата година.

Все тая де, ще планирам по друг начин новия рунд.

В Лили/ДМ има ли балсам за коса с мирис на банан? Хванала ме е крастата с тоя банан, взех си шампоан и душ гел, и сега търся и балсам, да затвърдя аромата на плодова салата като изляза от банята Joy

# 213
Те и НМ така нулират точките от лоялната си програма. Обаче екстрите си остават като ниво и безплатна доставка.

# 214
  • Deutschland
Имаше серия на Гарние с банан, освен храната за коса също шампоан, балсам със сигурност. Дали ги има още нямам представа. Храната ми беше любима по едно време, но после я развалиха и вече не купувам.

# 215
Моята сума е натрупана предимно от бебешки храни, безглутеновите им продукти и други хранителни неща за нас..😀 Грим и козметика не пазарувам в голямата си част от ДМ. Лили пък съвсем ме губят с тези цени Simple Smile

# 216
Аз съм изхарчила 630 лева за една година.

# 217
Къде мога да видя колко пари съм похарчила с приложението?

# 218
В началната страница на приложението.

Живея точно срещу мола и ДМ ми е супер удобен за пазаруване.
А другото си го купувам онлайн в аптеки Ремедиум ,Софармаси ,Гален и т. н.

# 219
При мен не излиза това, а това:

# 220
Явно при всеки е различно.
До сега не съм поръчвала нищо онлайн.
Нямам идея защо е така.

# 221
В приложението натисни горе в ляво символчето на ДМ, трябва да отвори тази страница. Тъпичко е направено, цъкаш тук, цъкаш там и случайно го откриваш.

# 222
Интересно, при мен се появява като при mavina.
Струва ми се много голяма разликата между последните две нива - от 1200 чак на 1800 лв.
Надявам се да има някакви промени след зануляването.

# 223
И аз съм похарчила над 1000лв в ДМ за година, но нивата им са безумни.

# 224
Дано не стане отчетна тази тема колко пари сме дали на ДМ

Общи условия

Активация на акаунт