Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 716
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
В приложението натисни горе в ляво символчето на ДМ, трябва да отвори тази страница. Тъпичко е направено, цъкаш тук, цъкаш там и случайно го откриваш.
Не става изобщо да се цъкне на логото на ДМ. Възможно е да излиза така, защото имам направена поръчка, която не е доставена и е с наложен платеж.

# 226
Дано не стане отчетна тази тема колко пари сме дали на ДМ
Редом с кой какви талони (няма да) ползва...

# 227
Предлагането на талони, които няма да се ползват е полезно според мен. Смятам че много дами са успяли така да се възползват от талон на заем.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 19:09 от Lale_Lili

# 228
Има отделна тема за талони, доколкото помня.

# 229
Има за кодове. За талони не знам да има тема. Ако оставите линк, бих я последвала. Благодаря!

# 230
# 231
В тази тема съм влизала няколко пъти, но там инфото за конкретен вид талони, магазин би се изгубило. И аз често чета по темите неважни за мен постове, но просто подминавам нататък. Реално ако не са 10-15- те поста за талони, няма да има никакви постове. Или ако някой пита нещо, причина да е му се напише отговор едва ли е поредицата от постове за талони. Ако постът е полезен поне на един човек, значи е на място 👍

# 232
Мисълта ми е да го бяха измислили от първи януари да почва. На 22.04. беше стартът миналата година.

Все тая де, ще планирам по друг начин новия рунд.

В Лили/ДМ има ли балсам за коса с мирис на банан? Хванала ме е крастата с тоя банан, взех си шампоан и душ гел, и сега търся и балсам, да затвърдя аромата на плодова салата като изляза от банята Joy

Не е точно ДМ, но пак е бюджетната серия - Лидл имат страхотна серия с аромат на банан. Шампоана им е за суха коса и лично на моята се отразява супер - мазен корен и сухи крайща.

# 233
  • София
Бочко имат един с банан.

# 234
Миша, и аз се сетих вчера, когато заспивах да препоръчам днес серията на ЛИДЛ с банан. Дори мисля, че тази седмица са намалени.

# 235
Миша, и аз се сетих вчера, когато заспивах да препоръчам днес серията на ЛИДЛ с банан. Дори мисля, че тази седмица са намалени.

Тази или другата, да, малко ми се мешат каталозите в момента. Дори и без намаление са по 5лв, а не отстъпват никак. Балсамът им с папая също мирише много приятно и в никакъв случай изкуствено

# 236
Миналата седмица си купих шампоан от Лидл. Пробвах го. Доволна съм. Изми ми добре косата, скалпът ми е спокоен. Нямам кой знае какви очаквания към шампоан. За допълнителна грижа разчитам на маски, балсами и тн.

# 237
Маските им за коса са хубави. Точно с банан и с папая бях купила от някаква седмица. Много ми харесаха, мисля, че имитират Garnier hair food. Маската с арган, която има в постоянния асортимент е по-добра от много профи маски и не случайно е форумен любимец.

# 238
Тази ли е маската от Лидл?
Скрит текст:

# 239
Да, тази е.

Общи условия

Активация на акаунт