Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 50 625
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Deutschland
Днес извадих лосиона за тяло на Вики бутик с аромата на Good girl. Разкошен блясък, ненатрапчив иначе, а аромата трае почти цял ден. Плюс е, че попива веднага.

Къде може да се намерят лосионите? Търсих в интернет но ми предлагат тт маркет и някакви малко странни сайтове.

Аз го купих от малък магазин за козметика миналото лято. Имаше ги навсякъде, Елитис и разни парфюмерии.

# 316
  • София
Препоръчайте ми пяна за лице,която да не изсушава лицето.
Апивита с лавандула и прополис.

# 317
Аз за пръв път да съм на линия за тоя лайф и той за храна за домашни любимци 🤣 и аз с моя късмет....
Всъщност имам куче, което не докосва никакви лакомства, ни кокал, ни нищо. С триста зора го карам да яде. Много злояд, на всичкото отгоре с алергии, купувам храна за 200+  лв и я яде с 300 зора. Такъв инат няма, то не куче, а магаре.
Аз имам проблем  с подпухнали очи, сутрин като се събудя направо ужас. След това се оправят, незнам какъв крем вече да взимам. Особено под окото накоято страна съм спала..иначе бръчки и кръгове нямам. Не ми трябва за озаряване и т.н. но това подпухване ужас. Незнам какео да взимам вече. Тоя на Виши снощи го пробвах, взех го на промоция 38лв май беше, та бива дано нещо свърши.

# 318
  • Пловдив
Аз имам проблем  с подпухнали очи, сутрин като се събудя направо ужас. След това се оправят, незнам какъв крем вече да взимам. Особено под окото накоято страна съм спала..иначе бръчки и кръгове нямам. Не ми трябва за озаряване и т.н. но това подпухване ужас. Незнам какео да взимам вече.
Препоръчвам ти да пробваш пачове за очи. Съхраняват се в хладилник, охлаждат и заглаждат. При мен имат голям ефект. Ползвам "златните" на Виктория  бюти и Миша. Държа ги до пълно изсъхване. Успех!

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:57 от sunflower

# 319
Аз за първи път пропуснах лайфа, така или иначе нямам куче, а други талони ще имам ли не,знам Ами какво да се прави...Здраве да е!

# 320
Ние с ММ се качихме на колата, отворих лайфа, взехме си талона и хайде в ДМ за храна. Успяхме да докараме до последното ниво, дадоха ми талон за 10 лева, който е валиден до края на май. Иначе много добри намаления хванахме с храната за животни.

# 321
Аз се отплеснах с детето и пропуснах лайфа… Влязох малко след 18:40 и явно вече беше свършил. Някой дали би споделил талона? 🌸

# 322
А аз го проспах за пореден път... Много съм смотана! Винаги ми се доспива по това време. В 18:40 вече нямаше лайф.

# 323
Аз се отплеснах с детето и пропуснах лайфа… Влязох малко след 18:40 и явно вече беше свършил. Някой дали би споделил талона? 🌸
Аз няма да го ползвам. Искаш ли да ти пратя?

# 324
Изпуснах лайфа, сетих се за него в 18.30 и вече беше приключил, но не съжалявам, нямам домашни любимци.

Преди време имаше една серия за коса аква хиалурон, синя опаковка, шампоан и балсам от профи серията. Вече я няма, нали? Сетих се днес за нея, косата ми ставаше гладка, лъскава и подредена каквато рядко е била и с истински професионални серии. Ако се появи отново, ще купя един кашон. Заедно с нощния серум са любимите ми продукти от ДМ.

# 325

Само да ви кажа, че разгелее открих моя околоочен крем. Така както станах тази сутрин не съм ставала от години, не помня от кога, нямаше никакво подпухване. Най накрая, защото през годините изкупих мноооогоо други. 5 пъти да се намазах и просто това е моят крем.
Снощи като лудите преди да заспя си поръчах тези двете.

На Ланеж съм я имала и ми харесва много, другото за пръв път ще го ползвам ще видя какво е..

# 326
  • Сливен
Пуснали са нови талони,давам талона за храната.Имам котарак,който яде само феликс и суха роял канин.

# 327
Де да ставаше, така при моя, аз в 8 часа пекох риба на фурната във фолио, махнах кокалите накъсах смесих с гранулите, че да изяде поне малко от тях. Не куче гледам, а инато магаре. 20мин бута купата по паркета докато почне да яде..

# 328
Изпуснах лайфа, сетих се за него в 18.30 и вече беше приключил, но не съжалявам, нямам домашни любимци.

Преди време имаше една серия за коса аква хиалурон, синя опаковка, шампоан и балсам от профи серията. Вече я няма, нали? Сетих се днес за нея, косата ми ставаше гладка, лъскава и подредена каквато рядко е била и с истински професионални серии. Ако се появи отново, ще купя един кашон. Заедно с нощния серум са любимите ми продукти от ДМ.
Шампоана го има наличен, но балсама не.. наистина ми беше любим, толкова гладка и мека ми правеше косата.. не знам защо спират такива хубави продукти..

# 329
Подарявам си талона от лайфа, нямам любимец в тяхната категория и ми е излизашен.

Общи условия

Активация на акаунт